An­ge­li­na Jolie etsii ii­läis­tä nuorta – "Lu­pa­sim­me lä­het­tää listan asiasta kiin­nos­tu­neis­ta ii­läis­nuo­ris­ta tuo­tan­to­yh­tiöl­le per­jan­tai­na kello 15"

Tunnettu kansainvälinen tuotantoyhtiö ja sen tuottaman uuden ohjelman keulakuvaksi valittu, Oscar-palkittu näyttelijä Angelina Jolie etsivät yhtä iiläistä nuorta esiintymään Youtube-kanavalla, joka esittelee nuoria ilmastosankareita ympäri maailmaa.

Angelina Jolie.
Angelina Jolie.
Kuva: KIMIMASA MAYAMA

Iin Micropolis kehittää Iitä uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden pilottikunnaksi. Kunta on saanut suurta huomiota maailmalla muun muassa BBC:n tekemän televisiojutun kautta.

Micropoliksen toimitusjohtaja Leena Vuotovesi kertoo, että 13–17 -vuotiaita iiläisiä Youtube-ehdokkaita pitää löytää pian.

– Lupasimme lähettää listan asiasta kiinnostuneista iiläisnuorista tuotantoyhtiölle perjantaina kello 15. Tämä on nuorelle hieno tilaisuus päästä kertomaan näkemyksiään siitä, mitä nuoret, päättäjät ja aivan kaikki voivat tehdä ilmaston hyväksi.

Vuotoveden mukaan ainakaan vielä ei ole kerrottu, että Angelina Jolie olisi tulossa käymään Iissä. Tuotantoyhtiön nimeä ei vielä kerrota, mutta Vuotoveden mukaan kyseessä on tunnettu ja luotettava yhtiö.

Mukaan haluavat nuoret löytävät ilmoittautumisohjeet osoitteesta micropolis.fi