Mainos

AGCO Suomi tarjoaa mo­ni­puo­li­sen va­li­koi­man pe­rä­kär­ry­jä sen Kem­pe­leen pis­tees­sä – ”Suo­siom­me kär­ry­kaup­pa­na pe­rus­tuu hin­taan, va­li­koi­maan ja pal­ve­luun”

Kempeleen pisteestä voi löytää AGCO Suomen suurimman kärryvalikoiman. Samalla lisävarustelu hoituu sujuvasti asiakkaan toiveiden mukaan.

AGCO Suomen varaosamyyjä Jarno Ahonen ja myymäläpäällikkö Arvi Seppänen palvelevat peräkärryasiakkaita Kempeleen pisteessä.
AGCO Suomen varaosamyyjä Jarno Ahonen ja myymäläpäällikkö Arvi Seppänen palvelevat peräkärryasiakkaita Kempeleen pisteessä.

Kevättalvisena päivänä AGCO Suomen myyntipisteen pihassa Kempeleessä on esillä yli 40 erilaista Aku-peräkärryä ja traileria. Kärryvalikoima on laaja neljän moottorikelkan alumiinikuomullisesta kärrystä noin 7-metrisen veneen traileriin ja työmailla käytettävään taukovaunuun.

Kysytyimpiä ovat kuitenkin perinteiset, keskikokoiset jarrulliset ja jarruttomat yksiakseliset kuomukärryt. Niitä löytyykin iso valikoima hieman eri kokoisina ja erilaisilla varusteilla.

”Suosiomme kärrykauppana perustuu hintaan, valikoimaan ja palveluun. Meillä on aina useita kymmeniä kärryjä heti valmiina pihassa ja tälläkin hetkellä yli 40 kärryä. Myyntimäärien myötä meillä on myös hyvä osaaminen ja iso valikoima lisävarusteita”, kertoo myymäläpäällikkö Arvi Seppänen.

Kärryn tai trailerin hankkiminen on tehty todella helpoksi. Niihin laitetaan kaikki lisävarusteet kuten kuomut, vararenkaat ja työkalulaatikot valmiiksi. Myös rekisterikilpi pannaan kiinni jo myymälässä, jolloin asiakkaan tarvitsee vain ottaa vakuutus ja hoitaa varmenne Traficomin nettisivulla. Asiakkaan ei tarvitse käydä katsastuskonttorilla lainkaan, vaan kärryn voi ottaa suoraan käyttöön.

Laaja valikoima kärryjä ja trailereita

Aku-kärryjen valikoima on uskomattoman laaja. Se sisältää jarrullisia ja jarruttomia kärryjä, yksi- ja teliakselisia kärryjä.

Valikoimista löytyy vaunuja erikoisiinkin kuljetustarpeisiin, kuten lavakärryt, venetrailerit, telakkatrailerit, vesijettitrailerit, kajakkitrailerit, moottorikelkan kuljetuskärryt, autotrailerit, koneenkuljetuskärryt, lavettivaunut, taukovaunut, mainosvaunut, umpivaunut ja kaapelikelan kuljetusvaunut.

Erikoisemmatkin vaunut saadaan Kempeleeseen tehdastilauksena yleensä noin parissa viikossa.
Erikoisemmatkin vaunut saadaan Kempeleeseen tehdastilauksena yleensä noin parissa viikossa.

Lisävarusteita ja varaosia

AGCO Suomen Kempeleen pisteessä pidetään huolta asiakkaista myös kärrykaupan jälkeen. Kärryn mukaan tulee ohje- ja huoltokirja, jota noudattamalla kärry pysyy hyvässä kunnossa.

Myymälän hyllystä löytyy myös runsaasti varaosia ja varusteita aisalukosta kuormaliinoihin. Kärryt myös varustellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosittuja varusteita ovat nykyisin esimerkiksi työkalulaatikot sivulla tai aisan päällä, vararengas, alumiinivanteet, kuomu, sähkövinssi trailerissa, kuomun tuulihaka, moottorikelkkavarustus, korkeammat laidat, säädettävät ja rullat pukit trailerissa ja trailerin kulkutasot.

Aku-kärryissä ja trailereissa on myös vakiona useita mainioita ominaisuuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi aisan vahvikkeet, laadukkaat renkaat, upposinkitty runko, vesitiiviit pyöränlaakerit, iskunvaimennettu lehtijousitus sekä helposti irrotettavat ja kiinnitettävät laidat.

Tutustu AGCO Suomen monipuoliseen kärryvalikoimaan täältä.

AGCO Suomi Oy / Kempele
  • AGCO Suomi Oy on Suomen suurin Aku-kärryjen kauppias
  • Kempeleen pisteessä on AGCO Suomen suurin kärryvalikoima
  • AGCO Suomi myy Valtra- ja Fendt -traktoreita sekä Sampo Rosenlew -puimureita
  • Valikoimissa on lisäksi runsaasti työkaluja, työvaatteita, polkutraktoreita, aggregaatteja, klapikoneita, voiteluaineita, akkuja, työvaloja, peruutuskameroita ja paljon muuta
  • Osoite Zatelliitintie 19, Kempele