Rakentaminen: Ta­lo­teh­taan toi­mi­tus­joh­ta­ja ih­met­te­lee Oulun ahdasta kaa­voi­tus­ta

MM-kisat: Suvi Aherto on pais­ki­nut kaksi ja puoli vuotta hommia ko­ti­ki­so­jen on­nis­tu­mi­sen eteen

Tilaajille

Aatu Räty ei ole päässyt Kär­pis­sä vauh­tiin, vaikka hän on­nis­tui syk­syl­lä nuorten maa­jouk­kuees­sa ja New York Is­lan­der­sin lei­ril­lä – "Vä­lil­lä tämä on rank­kaa"

Nuori kärppähyökkääjä luottaa nappaavansa paikan vakiokokoonpanossa.

Oulu
Aatu Rädyn vuodet Kärppien edustusjoukkueessa eivät ole menneet, kuten hän itse uskoi pari vuotta sitten, kun hän debytoi Liigassa.
Aatu Rädyn vuodet Kärppien edustusjoukkueessa eivät ole menneet, kuten hän itse uskoi pari vuotta sitten, kun hän debytoi Liigassa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Ilmastointikoneen tasaisen tappavan hurinan keskeltä lähes hiirenhiljaisessa hallissa kaikuvat pienpedon karjaisua muistuttavat luistimen terävät raapaisut jäähän ja suurikaliiberisen aseen laukaisua muistuttava ääni, kun lämärikiekko paiskautuu voimalla kaukalon rakenteisiin.

Jäällä kaartelee ylhäisessä yksinäisyydessään Aatu Räty, 18, seuranaan vain kopallinen pikimustia kiekkoja. Kärppien keskiviikon omatoimipäivän jälkeen Räty on jäänyt vielä hienosäätämään laukaustaitojaan. Yllättyneitä ei paikalta löydy, Räty on tiedetty aina tinkimättömäksi harjoittelijaksi.