Uimahallit: Oulun ui­ma­hal­lis­sa ja Ve­si-Ja­tu­lis­sa sul­jet­tu altaita bak­tee­ri­löy­dös­ten vuoksi

Kuvagalleria: Ve­ren­pu­nai­nen ja vio­let­ti hetki ikuis­tui lu­ki­joi­den ko­mei­siin kuviin

Luitko jo tämän: Oulun Nor­maa­li­kou­lun si­sä­il­ma­on­gel­mat ovat taas ta­pe­til­la, reh­to­rin mukaan koulu on jat­ko­ajal­la

Tilaajille

Yrit­tä­jien luotto elä­ke­jär­jes­tel­mään on hor­ju­nut, eikä nyt esi­tet­ty elä­ke­uu­dis­tus rat­kai­se on­gel­maa – "Sel­lai­sia summia ei kerta kaik­kiaan ole varaa maksaa"

Yksinyrittäjä Marja Nukala toivoo eläkejärjestelmään muutosta, koska hän ei pysty maksamaan riittävästi YEL-maksuja. Tilanne on samankaltainen monella yrittäjällä. Hallitus antoi torstaina eduskunnalle esityksensä yrittäjän eläkelain uudistuksesta, jolla ei kuitenkaan saada ratkaisua tähän ongelmaan.

Vain 31 prosenttia Suomen yksinyrittäjistä varautuu yrittäjyyden jälkeiseen aikaan maksamalla riittävästi yrittäjän eläkevakuutusmaksua eli YEL-maksua. Tämä selviää etujärjestö Suomen Yrittäjät ry:n keväällä toteuttamasta Yksinyrittäjäkyselystä.

Kyselyyn vastanneet yksinyrittäjät varautuivat eläkepäiviin mieluummin sijoittamalla tai säästämällä rahaa.

Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikön Harri Hellstenin mukaan tulokset osoittavat, että luottamus yrittäjien eläkejärjestelmään on vähäistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.