Tilaajille

Yön susien pää­ma­jas­sa on us­ko­ma­ton meno – Putinin moot­to­ri­pyö­rä­klu­bi huumaa ra­hak­kail­la esi­tyk­sil­lä ja isoilla pyö­ril­lä, is­ku­lau­see­na on "S­ta­li­nin ja isän­maan puo­les­ta"

Toimittajamme kävi kuuluisan venäläisjärjestön päämajassa katsomassa Yön susien päämiestä "Kirurgia" ja toimintaan osallistuvia suomalaisia.

Toimittajamme kävi kuuluisan venäläisjärjestön päämajassa katsomassa Yön susien päämiestä "Kirurgia" ja toimintaan osallistuvia suomalaisia. Yön sudet ovat yksi monista vaikutuskeinoista, joilla Putinin ja Venäjän ortodoksikirkon edustamaa suurvenäläisyyttä pönkitetään. Krimin valtaukseen osallistuneiden Yön susien liiketoimintaa ei ole perinteinen rikollisuus vaan äärimielinen isänmaallisuus. Siitä maksetaan hyvin.

Moottoripyöräklubi Yön susien päämaja Sexton on Moskovan keskustan ulkopuolella korkeiden aitojen ympäröimänä.

Klubin nimi tulee siitä, että nuoruudessaan järjestön johtaja Aleksandr ”Kirurgi” Zaldostanov toimi portsarina Länsi-Berliinissä samannimisessä yökerhossa. Kohtalon oikusta samaan aikaan 1980-luvulla muuan virkamies Vladimir Putin oli myös töissä Saksassa, mutta muurin toisella puolella. Hän teki KGB:n tiedustelu-upseerin tehtäviä Itä-Saksassa Dresdenissä.