Yksi henkilö kuoli kahden auton ko­la­ris­sa Ro­va­nie­mel­lä – hen­ki­lö­au­to tuli ris­teyk­ses­tä kolmion takaa, korkea lu­mi­penk­ka esti nä­ky­vyyt­tä

Tila-autossa oli tapahtumahetkellä viisi henkilöä ja henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Yksi henkilö kuoli Rovaniemellä torstaina iltapäivällä sattuneessa henkilöauton ja tila-auton kolarissa, kertoo poliisi. Onnettomuus sattui Lehtojärventien ja Syvälahdentien risteyksessä puoli kolmen aikaan iltapäivällä. 

Onnettomuus tapahtui, kun tila-auto ajoi Lehtojärventietä pitkin kohti etelää, jolloin henkilöauto ajoi tila-auton eteen kuljettajan kulkusuunnasta vasemmalta katsoen. Tila-auton kuljettaja ei ehtinyt reagoida eteen ajaneeseen henkilöautoon ja törmäsi auton matkustajan puoleiseen kylkeen. 

Henkilöauto ajoi risteykseen kolmion takaa. Poliisi kertoo, että risteyksessä oli korkea lumipenkka estämässä näkyvyyttä. 

Tila-autossa oli tapahtumahetkellä viisi henkilöä ja henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Henkilöauton matkustajana ollut mies kuoli onnettomuudessa ja kuljettaja vietiin sairaalaan jatkohoitoon. Tila-auton kuljettaja ja matkustajat tarkastettiin. 

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.