Voit bongata Kul­ta-Lei­jo­nat Hel­sin­ki-Van­taal­la – Kan­san­juh­lat ovat myös tänään, li­sä­tie­toa luvassa myö­hem­min

Leijonat saapuvat Suomeen Slovakiasta Bratislavasta charter-lennolla tänään noin kello 14.

Koko Suomi juhlii tänään. Kansanjuhla järjestetään vielä tänään. Tarkempi kuvio ja aikataulu selviävät myöhemmin maanantain aikana. Ihmiset lähtivät juhlimaan yöllä Helsingin keskustassa.
Koko Suomi juhlii tänään.
Koko Suomi juhlii tänään.

Leijonat saapuvat Suomeen Slovakiasta Bratislavasta charter-lennolla. Kansanjuhlat järjestetään jo tänään, niistä tiedotetaan myöhemmin maanantain aikana.

Suomen kultainen Leijona-joukkue palaa kotimaahan tänään iltapäivällä kahden aikaan. Leijonat saapuvat Helsinki-Vantaan kentälle Slovakiasta Bratislavasta charter-lennolla AY7512.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti aamupäivällä, että Leijonien lento lähtee Bratislavasta kello 11 paikallista aikaa, ja arvioitu laskeutumisaika Helsinki-Vantaan lentoasemalle on kello 14.00. Iltalehden tietojen mukaan lento on pahasti myöhässä eikä se ollut kelo 13.40 vielä päässyt edes lähtemään.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan joukkue saapuu Liikelentoterminaalin VIP President -loungeen, ja saapumisen yhteydessä järjestetään viralliset onnitteluseremoniat. Paikalle saapuu myös Jääkiekkoliiton yhteistyökumppaneita ja perheenjäseniä.

Noin tunti laskeutumisen jälkeen joukkue jatkaa ruokailemaan perheenjäsenten kanssa, minkä jälkeen tilaisuus päättyy.

Kansanjuhla järjestetään jo tänä iltana. Lisätietoa on luvassa maanantaipäivän aikana.

Jääkiekkoliiton viestintäpäällikkö Henna Malmberg ei vielä aamulla ennen kello kymmentä pystynyt kertomaan kansanjuhlan paikasta, aikataulusta ja ohjelmasta.

Päivitetty kello 13.50 tieto, että lento on myöhässä.