Liikenne: Useat ket­ju­ko­la­rit lait­toi­vat Oulun ja Kem­pe­leen lii­ken­teen se­kai­sin

Mielenterveys: OYSin nuo­ri­so­psy­kiat­rian osas­tol­la toi­vo­taan apua kesällä avat­ta­vas­ta syö­mis­häi­riö­kes­kuk­ses­ta

Luitko jo tämän: Nyt puhuu Kärp­pien pu­heen­joh­ta­ja Heikki Kont­sas, mutta hen­ki­lös­tö­vaih­dok­sis­ta hän vai­ke­nee

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Viivi Le­hi­koi­nen aitoi hal­li­tus­ti MM-vä­li­eriin

Uran toiseksi paras aika 54,95 tuli juoksua lopussa rentouttaen. Välierän Lehikoinen aikoo aloittaa napakalla 15 askeleen aitarytmillä.

Viivi Lehikoinen aloitti MM-urakkansa tyylikkäästi Eugenen Hayward Fieldin kentällä. Lehikoinen otti hallitulla juoksulla jatkopaikan 400 metrin aitajuoksun alkuerissä, kun hän lasketteli erässään kolmanneksi.

Lehikoisen loppuaika 54,95 on uran toiseksi paras, vaikka hän rentoutti juoksuaan lopussa. Hänen edelleen erässä ennättivät vain Jamaikan Janieve Russell ajalla 54,52 ja Yhdysvaltain Shamier Little ajalla 54,77.

– Meni aika lailla suunnitelmien mukaan, ja pystyin lopussa vähän vielä rentouttamaan juoksua. Ei tarvinnut ainakaan puristaa liikaa. Olisi varmaan mennyt jo tänään vähän kovempaakin, Lehikoinen arveli.

Lehikoinen juoksi neljä ensimmäistä aikaa napakasti 15 askeleen aitaväleillä ja vaihtoi sitten 16 askeleeseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.