Estonia: Täl­lai­nen on suo­ma­lai­nen Es­to­nia-to­dis­ta­ja – Harri Ruot­sa­lai­nen kertoo näh­neen­sä to­dis­teen up­poa­mi­sen syistä

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Tilaajille

Viisi kautta Kärppiä edus­ta­nut Shaun Heshka palasi rak­kaa­seen Rak­si­laan Sportin kot­ka­pai­das­sa: ”Tun­teet olivat pin­nas­sa, sillä tämä on minulle eri­tyi­nen paikka”

Shaun Heshka oli pitkään tuttu näky Kärppien joukkueessa. Nyt hän pelaa Sportissa. Arkistokuva.
Shaun Heshka oli pitkään tuttu näky Kärppien joukkueessa. Nyt hän pelaa Sportissa. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärpät on viisi kautta Oulussa pelanneen kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan uran tärkein seura, mutta keskiviikkona Heshkan piti tehdä kaikkensa voittaakseen Kärpät. Sitä ennen Vaasan Sportin kotkapaidassa Raksilaan palanneen Heshkan piti tehdä kaikkensa voittaakseen sisällään vellonut tunnemyrsky.

– Muutos on ollut tietysti suuri koko perheelle. Tämä on vaatinut meiltä paljon, mutta tällaista jääkiekkoilijan elämä on. Teemme parhaamme sopeutumisen suhteen, ennen ottelua niin kannattajien kuin Kärppienkin huomionosoitukset vastaanottanut Heshka sanaili.