Kolumni: Itämeri on Suomen elä­män­lan­ka, jonka häi­riöi­hin on nyt vii­sas­ta va­rau­tua

Hirvikolarit : Kimmo Hyyppä törmäsi sadan ki­lo­met­rin tun­ti­vauh­dil­la hir­veen, jota hän ei nähnyt missään vai­hees­sa

Vii­kon­lo­pun me­no­vin­kit: il­ma­ki­ta­roi­ta, muo­ti­löy­tö­jä ja Hiuk­ka­vaa­ra Piknik

Viikonloppu tarjoilee niin vauhdikasta menoa ilmakitaristien seurassa kuin leppoisaa menoa koko perheelle Hiukkavaarassa.

Kuva viime vuoden Hiukkavaara Piknikistä.
Kuva viime vuoden Hiukkavaara Piknikistä.
Kuva: Tapio Maikkola

Ilmakitara soi Rotuaarilla

Perjantain vauhdikkaimmat menot löytyvät takuulla Rotuaarilta, jossa mitellään ilmakitaransoiton maailmanmestaruudesta. Tapahtumaa lämmittelee Stig ja Kullankaivajat. Kisaa voi seurata videokuvan ja live-kommentoinnin kautta Kaleva.fi:ssä.

Lue ennakkojuttu!

Hiukkavaara Piknik

Hiukkavaara Piknik järjestetään tänä lauantaina kolmatta kertaa. Kyseessä on koko perheen maksuton tapahtuma, jossa esitellään alueen toimintoja ja harrastemahdollisuuksia. Ovensa avaa taiteilijatalo, jossa voi tavata taiteilijoita ja heidän töitään. Kasarmialueelle rakentuu myös esiintymislava, jossa useat Hiukkavaarassa treenaavat bändit esiintyvät. Myös kirpputori on avoinna. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää Kaleva.fi:n menokalenterista!

Muotia ja Designia

Oululaiset bloggaajat tuovat sunnuntaina Oulun torille muoti- ja sisustuskirppiksen. Kirpputorimyyjät kokoontuvat torille aamuyhdeksästä alkaen. Muotia ja designia on tarjolla myös designtorilla Pakkahuoneenkatu 5:ssä. Pohjoista muotoilua ja käsitöitä myydään ulkokojuissa perjantaina ja lauantaina.

Lue lisää Kaleva.fi:n menokalenterista!