Mainos

Vä­rik­käät las­kiais­pul­lat

-

Suomalaisten yksi rakastetuimmista sesonkileivonnaisista on laskiaispulla. Historia kertoo, että ensimmäiset laskiaispullat tehtiin mantelimassatäytteellä yli kaksisataa vuotta sitten, kun taas kermavaahdolla ja hillolla täytetyn laskiaispullan historia alkaa vasta 1950-luvulta. Tästä saakka on käyty kamppailua siitä, kumpi näistä on parempi.

Tänä vuonna laskiaispulla täytetään paikallisilla valmiiksi maustetuilla jälkiruokaherkuilla. Kasvishovin valmiit Tyrni-Mascarponerahka sekä Passion-Ananasvaahto antavat sinulle luvan oikaista, mausta kuitenkaan tinkimättä! Voit leipoa pullat alusta asti itse, tai valita paistovalmiit pullat kaupan pakastealtaasta. Kokeile ja ihastu!

Värikkäät laskiaispullat

Ohje:

  • 8 valmiiksi paistettua pullaa
  • 1 rasia (150g) Kasvishovin Tyrni-Mascarponerahkaa
  • 1 rasia (150g) Kasvishovin Passion-Ananasvaahtoa
  • tomusokeria koristeluun

Halkaise pullat. Pursota tai lusikoi valmista täytettä tasaisesti jokaisen pullan väliin. Lisää halutessasi lempihilloasi. Koristele tomusokerilla. Nauti kahvin tai kuuman kaakaon kanssa pulkkamäessä!

-

Kasvishovin jälkiruokarahkoista suosituimpia ovat Puolukka-, Tyrni- sekä Sitruuna-mascarponerahka. Talven uutuus on raikas Passion-Ananasvaahto, jonka valmistuksessa on käytetty suomalaista kermaa ja aitoa italialaista mascarponejuustoa. Suosimme jälkiruuissamme kotimaisia marjoja ja mutkattomia makupareja. Kaikki tuotteet valmistetaan rakkaudella Oulun Oritkarissa. Tuotteet ovat edullisia, maistuvia ja turvallisia syödä.

-

Tutustu Kasvishovin jälkiruokiin osoitteessa kasvishovi.fi/jalkiruoat