Vam­mau­tu­neil­le suun­nat­tu uu­den­lai­nen pal­ve­lu­ko­ti avataan Kem­pe­lees­sä

Kempeleeseen avataan uudenlainen vammautuneille suunnattu palvelukoti ensi keväänä.

Kempeleeseen avataan uudenlainen vammautuneille suunnattu palvelukoti ensi keväänä. Asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet tapaturmaisesti tai neurologisen sairauden seurauksena.

– Tuomme Oulun seudulle uudenlaisen konseptin, jota vastaavaa ei alueella ole ollut. Etsimme työyhteisöömme kehitysmyönteisiä ja aktiivisia uusia vetrealaisia, toteaa toimitusjohtaja Laura Airaksinen.

Ensi vuoden alussa Vetrea käynnistää rekrytointikampanjan, jonka myötä työllistetään noin 20 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Vetrea avaa ensi keväänä sarjassaan kymmenennen VetreaElo –palvelukodin Kempeleeseen Tuhkimonkaarteelle. Kohteen rakentaa Lehto Group Oyj.

VetreaElo on uudenlainen asumispalvelukonsepti vammautuneille. Jokaisen asukkaan yksilöllinen palveluntarve huomioidaan toiminnassa ja uutta teknologiaa käytetään hoitotyön tukena.

VetreaElo tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostettua palveluasumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista esimerkiksi omaishoidon tarpeisiin.