Mainos

Val­jas­teh­taan kort­te­li val­mis­tuu – uu­dis­tu­nees­sa kes­kus­ta­kort­te­lis­sa 264 uutta kotia.

-

Vuonna 1898 valmistuneen Oulun Valjastehtaan ja sitä ympäröivän Valjaskorttelin uudistustyöt aloitettiin kaksi vuotta sitten keväällä 2019 ja jo reilun vuoden päästä, viime joulukuussa, muuttivat modernin korttelin ensimmäiset asukkaat As. Oy Oulun Valjaskartanoon. Ekokotien asukkaat ovat päässeet nyt ensimmäisinä nauttimaan nykyaikaisesta asumisesta alueella, jossa on onnistuneesti yhdistetty vanhaa ja uutta rakentamista. Tämän vuoden lopussa uudistuneeseen kortteliin pääsevät muuttamaan As. Oy Oulun Valjastehtaan tyylikkäiden LOFT-kotien uudet asukkaat.

Viimeinen uudiskohde tulossa ennakkomarkkinointiin

Korttelin kolmas ja viimeinen uudiskohde As. Oy Oulun Roobert rakentuu Isokadun ja Heikinkadun kulmaan ja sitoo Valjaskorttelin yhteisen sisäpihan suojaisaksi alueeksi.

”Oulun Roobert on viimeinen kohde tällä sijainnilla Åströmin puiston vieressä”, toteaa Lehto Asuntojen myyntipäällikkö Ville Kimpimäki ja jatkaa; ”parhaat asunnot tullaan varaamaan tästä nopeasti. Asunnot sijaitsevat vain puolen kilometrin päässä ydinkeskustan kävelykaduista ja Hupisaaret, yksi Oulun kauneimpia paikkoja, sijaitsee ihan Roobertin naapurissa.”

Valjaskortteli sijaitsee kauniin Åströmin puiston laidalla ja rakennusten ylimmistä kerroksista on upeat näkymät muun muassa vehreään Hupisaarten kaupunginpuistoon. Monipuoliset pyöräily- ja kävelyreitit ovat lähellä ja koulut sekä päiväkodit sijaitsevat kävelymatkan päässä. ”Roobertin kohdalla kadun toisella puolella on Myllytullin koulu ja viereisessä korttelissa on kansainvälinen koulu. Päiväkotejakin löytyy useita 500 metrin säteellä”, kertoo Ville Kimpimäki.

-

Nerokasta kaupunkiasumista

As. Oy Oulun Roobertin ja Valjaskorttelin erinomainen sijainti on todellinen kaupunkiasujan unelma. Huippusijainnin lisäksi uusissa nykyaikaisissa asunnoissa on helppo ja huoletonta asua. ”Jokaisessa asunnossa on keittiössä integroidut kodinkoneet ja musta kivikomposiittiallas. Kodinkoneet ovat laadukkaita ja asuntojen koko varustelu on laadukas. Isot ikkunat tuovat paljon valoa asuntoon myös talvella”, summaa Ville Kimpimäki uudiskohteen asuntojen parhaat puolet.

Liity tästä Lehdon Sisäpiiriin ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä. 

Tai kysy lisää asunnoista