Tilaajille

Vaimon kysymys py­säyt­ti ri­kol­lis­jen­gi Can­non­bal­lin entisen kak­kos­mie­hen Mika "Immu" Ilménin kos­to­ai­keet – "Eräs lii­ke­mies on lu­van­nut pääs­tä­ni palk­kion"

Rikollisjärjestö Cannonballin entinen kakkosmies Mika Ilmén näkee, että Suomen konnamaailma on koventanut viime vuosina otteitaan ja hukannut sääntönsä.

Kun Jonna Ilmén tapasi tulevan puolisonsa Mika "Immu" Ilménin salilla vuosituhannen vaihteessa, hänen ystävänsä haukkui miestä animaaliksi tämän vapaaottelussa vaurioituneiden korvien takia. Mika "Immu" Ilmén sanoo jättäneensä rikokset taakseen. "Väkivalta on ainoa, mistä voin joutua vielä vankilaan", hän sanoo. Mika "Immu" Ilmén vapautui reilu vuosi sitten vankilasta, jossa istui viisi vuotta kymmenen vuoden huumetuomiostaan. Jonna Ilmén sanoo vastustavansa huumeita. Mika "Immu" Ilmén kertoo, että suunnittelee tv-sarjaa ja uutta kirjaa. Ilménit ovat asuneet yli 15 vuotta Helsingin Vuosaaressa. Mika "Immu" Ilmén sanoo, että vaikka hän on lopettanut rosvonhommat, poliisin soittaminen avuksi esimerkiksi uhkatilanteessa olisi lähes ylittämättömän kynnyksen takana. "En tiedä, poistuvat tuollaiset rosvoasetukset mun päästä ikinä."
Kun Jonna Ilmén tapasi tulevan puolisonsa Mika "Immu" Ilménin salilla vuosituhannen vaihteessa, hänen ystävänsä haukkui miestä animaaliksi tämän vapaaottelussa vaurioituneiden korvien takia.
Kun Jonna Ilmén tapasi tulevan puolisonsa Mika "Immu" Ilménin salilla vuosituhannen vaihteessa, hänen ystävänsä haukkui miestä animaaliksi tämän vapaaottelussa vaurioituneiden korvien takia.

Harvinaisessa yhteishaastattelussa rikollisjärjestö Cannonballin entinen kakkosmies Mika "Immu" Ilmén ja hänen vaimonsa Jonna kertovat ajatuksiaan huumekaupasta ja alamaailmasta. Haastattelu avaa ammattirikollisuuden toimintatapoja ja ajattelua sisältäpäin. Ex-rosvo näkee, että Suomen konnamaailma on koventanut viime vuosina otteitaan ja hukannut sääntönsä. Rikollisjärjestö United Brotherhood pilasi hänen mielestään liivijengien maineen.

Mika ”Immu” Ilmén, 48, oli menossa selvittelemään välejään erään alamaailman roiston kanssa, kun puhelin soi. Hän oli päässyt juuri vapaalle viiden vankilavuoden jälkeen.

– Vaimoni soitti ja kysyi, että haluatko sä Immu oikeasti olla taas seuraavat viisi vuotta pois meidän elämästä, Immu kertoo.