Ulkomaat

Saksan val­tio­va­rain­mi­nis­te­ri väläyttää polt­toai­ne­ve­roa pa­ko­laisk­rii­sin takia

Ulkomaat 16.1.2016 16:46 | Päivitetty 16.1.2016 17:13
STT

EU-maissa voitaisiin ottaa käyttöön ylimääräinen polttoainevero, jos jäsenmaat ja EU eivät muuten selviydy pakolaiskriisin aiheuttamista kustannuksista, ehdottaa Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble.

Schäuble sanoo Süddeutsche Zeitung -lehdelle, ettei kriisi saa jäädä rahapulan takia ratkaisematta. EU:n on turvattava Schengen-alueen ulkorajat.

- Ongelma on ratkaistava EU-tasolla. Muuten seuraamukset eivät koskisi vain Saksaa, kuten jotkut näyttävät kuvittelevan, vaan heijastuisivat myös naapureihimme ja Balkanin maihin aina Kreikkaan asti, ministeri sanoi.

Tällä hetkellä EU ei Schäublen mielestä toimi tarpeeksi ripeästi kriisin ratkaisemiseksi. Kölnin uudenvuodenaaton joukkoahdistelut osoittavat, että toimia tarvitaan, hän sanoi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (90)

Stubbi kyllä maksaa sen meidän kaikkien puolesta, ei omalla, vaan meidän rahoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä alkaa tällasen keskiverto rouvashenkilön mitta olla täynnä tätä turvapaikanhakijasoppaa ja siitä aiheutuvia kustannuksia ja lieveilmiöitä. Luulenpa, etten ole ainoa.
Kyllä nyt tarttis päättäjien tehdä jotain. Tuleva kevät ja kesä kauhistuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhtä järjetön ajatus, kuin aikoinaan vaatimus YK,n verotusoikeudeksi maapallon ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Ratkaisu on yksinkertainen. Kotiutetaan jo tänne tulleet kaikensorttiset maahantulijat, ei kotouteta ketään. Lopetetaan Lähi-Idän sodat YK,n määräyksellä (jota kukaan ei noudata). Kommunismin pysäyttämisen varjolla perustettu, ja yli rajojen paisunut NATO lakkautetaan, koska merkittävää kommunismia ei Euroopassa enää ole. USA,n ja muittenkin maitten militaristiset teollisuuskompleksit puretaan, jolloin maapallon tuhoutuminen vähenee. USA,n miehitysarmeija kotiutetaan Euroopasta, sekä sen lentotukikohdat ydinaseineen puretaan. Tämä näin alkutoimiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saksalaiset ovat aina mielellään maksattaneet menonsa muilla. Saksan pankit pelastettiin Kreikan kriisin vuoksi, saksalaiset turistit olivat kuuluisia perunavarkaita täällä matkatessaan, Tummeli-vitsin alkuperä sai alkunsa siitä, että maitolaitureilta vietiin voit ja maidot, ja eiköhän liene Saksan sotakorvauksetkin maksamatta, toisin kuin Suomella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

TV-uutisissa bensakauppiaalta kysyttiin, että miksi bensan hinta ei laske vaikka raakaöljyn hinta laskee? Vastaus oli, että ei voi enää laskea, koska suurin osa hinnasta on veroa. Saksassa bensan hinnassa ei ole läheskään niin paljon veroa kuin Suomessa, joten Schäuble voi laittaa saksalaisille veron jolla Suomenkin osuus hoidetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää tehdä just,niinku eu:ssa määrätään.Ei saa "pullikoida" yhtään vastaan,vaan antaa vieläkin enemmän.Kyllä eu:ssa osataan paljon paremmin kuin suomessa.Kysykää vaikkapa kataiselta,lipposelta tai joltakin muulta "nuoleskelijalta".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä olis yksi vero SSS pojille laitettavaksi täytäntöön. Kaikille kansalaisille hengitysvero. Sipilä, Soini ja Stub antavat meille mittarit jonka kautta hengitetään ilmaa ja se mittaa ilmamäärän. mittarin lukee pueluejohtaja ja lasku tulee postissa. Paperilaskussa on myös laskutuslisä 1,89€. Kansalaiset rakastavat uusi veroja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmanlaatuhan vaihtelee päivästä toiseen eli joskus se voi olla vain tyydyttävä tai jopa välttävä. Saisiko niiltä päiviltä alennusta veroihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsokaapa Atte Kalevan haastattelu Alfa-tv.stä, tästä islamista joka maksaa ja sen luonteesta. Koruton ja realistinen. Suosittelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava avaus Saksasta. Otamme asian käsittelyyn heti maanantaiaamuna kahvitunnin jälkeen. Nopean hahmotelman perusteella vero voisi olla 0,37-0,83 eur per litra. Erinomaiseksi avauksesta tekee se tosiasia, ettei tätä ylimääräistä veroa ole pakoitettu korvamerkitsemään juuri kyseiseen tarkoitukseen ja jäsenmaalla on vapaus ottaa vero käyttöön vapaasti vaikka muut jäsenmaat eivät veroa käyttöönottaisi. Loistavaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ainakin yksi asia on varma Suomalaiset tulee muistamaan Sipilän pitkään pääministerinä joka ajoi Suomen maailman maksumieheksi ja leikkasi sairailta lapsilta vanhuksilta ja työttömiltä siis heikompiosaisilta ainoastaan osinkotulot kasvoi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei sinä unohdit luetella sotaveteraanit, opiskelijat, korkeakoulut, aamu-, päivä-, ilta- ja yöhoidossa olevat lapset, nuoret, aikuiset, yritykset, maalaiset, kaupunkilaiset, vähemmistöt, jne. Poliitikot muistavat aina luetella tämän luettelon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (90)

Uutisvirta

7:30
Metsäteollisuuden laaja kolmeviikkoinen lakko alkoi – alan tuotanto pysähtyy lähes kokonaan Suomessa
7:00
"Päässä surisi kuin ampiaispesässä" – Markku Toukola on kärsinyt lähes 20 vuotta piinaavasta vaivasta, joka miltei vie yöunet Tilaajille
7:00
Kävimme tapaamassa protestoivia naisia, jotka ovat laulaneet Delhin mummoprotesteissa jo viikkoja – Intian uusi kansalaisuuslaki jätti muslimit ulkopuolelle Tilaajille
6:43
Koripallolegenda Kobe Bryant kuoli helikopterin maahansyöksyssä
6:24
Lakko pysäyttää työt mekaanisessa metsäteollisuudessa, pelkästään Pyhännällä lakon piirissä on noin 140 työntekijää
6:00
Holokaustin tapahtumien läpikäynti on paras tapa vakuuttaa nuoriso: ei koskaan enää Lukijalta
6:00
Karkotus vei sudet kauemmas pihapiireistä – lukiolaiset Raili Heikkala ja Ellen Littow jäljittivät Lukan liikkeitä Limingan seudulla Tilaajille
19
Lakko pysäyttää työt mekaanisessa metsäteollisuudessa, pelkästään Pyhännällä lakon piirissä on noin 140 työntekijää
8
Pysähtyvätkö paperitehtaat ja seisahtuvatko sellutehtaat? Metsäteollisuuden sovittelusta ei ole tihkunut tietoja, lakko uhkaa alkaa keskiyöllä
5
Talvinen sää palaa Ouluun: Tällä viikolla taivaalta tulee lunta useampana päivänä, lämpötila pysyy pakkasen puolella
4
Metsänomistajille on suunnitteilla ensimmäinen valtiontuki täysin ja ainoastaan ilmastolähtökohdista – kompensaatioiden taustalla hiilinielujen vahvistaminen
2
Metsäteollisuus vastaa lakkoon kolmen päivän työsululla, sovintoa haetaan valtakunnansovittelijan toimistolla
1
Hyllylle laitettavista käsimatkatavaroista joutuu jatkossa maksamaan ylimääräistä Norwegianin lennoilla
1
Oopperajuhlien ketun apulaisesta tuli isona tiede- ja kulttuuriministeri: Hanna Kosonen haluaa, että lapset kaikkialla Suomessa saavat kulttuurikokemuksia Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä maan itäosassa, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Länsi-Lapissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

220 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image