Ulkomaat

Saksan val­tio­va­rain­mi­nis­te­ri väläyttää polt­toai­ne­ve­roa pa­ko­laisk­rii­sin takia

Ulkomaat 16.1.2016 16:46 | Päivitetty 16.1.2016 17:13
STT

EU-maissa voitaisiin ottaa käyttöön ylimääräinen polttoainevero, jos jäsenmaat ja EU eivät muuten selviydy pakolaiskriisin aiheuttamista kustannuksista, ehdottaa Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble.

Schäuble sanoo Süddeutsche Zeitung -lehdelle, ettei kriisi saa jäädä rahapulan takia ratkaisematta. EU:n on turvattava Schengen-alueen ulkorajat.

- Ongelma on ratkaistava EU-tasolla. Muuten seuraamukset eivät koskisi vain Saksaa, kuten jotkut näyttävät kuvittelevan, vaan heijastuisivat myös naapureihimme ja Balkanin maihin aina Kreikkaan asti, ministeri sanoi.

Tällä hetkellä EU ei Schäublen mielestä toimi tarpeeksi ripeästi kriisin ratkaisemiseksi. Kölnin uudenvuodenaaton joukkoahdistelut osoittavat, että toimia tarvitaan, hän sanoi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (90)

Stubbi kyllä maksaa sen meidän kaikkien puolesta, ei omalla, vaan meidän rahoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä alkaa tällasen keskiverto rouvashenkilön mitta olla täynnä tätä turvapaikanhakijasoppaa ja siitä aiheutuvia kustannuksia ja lieveilmiöitä. Luulenpa, etten ole ainoa.
Kyllä nyt tarttis päättäjien tehdä jotain. Tuleva kevät ja kesä kauhistuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhtä järjetön ajatus, kuin aikoinaan vaatimus YK,n verotusoikeudeksi maapallon ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Ratkaisu on yksinkertainen. Kotiutetaan jo tänne tulleet kaikensorttiset maahantulijat, ei kotouteta ketään. Lopetetaan Lähi-Idän sodat YK,n määräyksellä (jota kukaan ei noudata). Kommunismin pysäyttämisen varjolla perustettu, ja yli rajojen paisunut NATO lakkautetaan, koska merkittävää kommunismia ei Euroopassa enää ole. USA,n ja muittenkin maitten militaristiset teollisuuskompleksit puretaan, jolloin maapallon tuhoutuminen vähenee. USA,n miehitysarmeija kotiutetaan Euroopasta, sekä sen lentotukikohdat ydinaseineen puretaan. Tämä näin alkutoimiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saksalaiset ovat aina mielellään maksattaneet menonsa muilla. Saksan pankit pelastettiin Kreikan kriisin vuoksi, saksalaiset turistit olivat kuuluisia perunavarkaita täällä matkatessaan, Tummeli-vitsin alkuperä sai alkunsa siitä, että maitolaitureilta vietiin voit ja maidot, ja eiköhän liene Saksan sotakorvauksetkin maksamatta, toisin kuin Suomella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

TV-uutisissa bensakauppiaalta kysyttiin, että miksi bensan hinta ei laske vaikka raakaöljyn hinta laskee? Vastaus oli, että ei voi enää laskea, koska suurin osa hinnasta on veroa. Saksassa bensan hinnassa ei ole läheskään niin paljon veroa kuin Suomessa, joten Schäuble voi laittaa saksalaisille veron jolla Suomenkin osuus hoidetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää tehdä just,niinku eu:ssa määrätään.Ei saa "pullikoida" yhtään vastaan,vaan antaa vieläkin enemmän.Kyllä eu:ssa osataan paljon paremmin kuin suomessa.Kysykää vaikkapa kataiselta,lipposelta tai joltakin muulta "nuoleskelijalta".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vielä olis yksi vero SSS pojille laitettavaksi täytäntöön. Kaikille kansalaisille hengitysvero. Sipilä, Soini ja Stub antavat meille mittarit jonka kautta hengitetään ilmaa ja se mittaa ilmamäärän. mittarin lukee pueluejohtaja ja lasku tulee postissa. Paperilaskussa on myös laskutuslisä 1,89€. Kansalaiset rakastavat uusi veroja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmanlaatuhan vaihtelee päivästä toiseen eli joskus se voi olla vain tyydyttävä tai jopa välttävä. Saisiko niiltä päiviltä alennusta veroihin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsokaapa Atte Kalevan haastattelu Alfa-tv.stä, tästä islamista joka maksaa ja sen luonteesta. Koruton ja realistinen. Suosittelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava avaus Saksasta. Otamme asian käsittelyyn heti maanantaiaamuna kahvitunnin jälkeen. Nopean hahmotelman perusteella vero voisi olla 0,37-0,83 eur per litra. Erinomaiseksi avauksesta tekee se tosiasia, ettei tätä ylimääräistä veroa ole pakoitettu korvamerkitsemään juuri kyseiseen tarkoitukseen ja jäsenmaalla on vapaus ottaa vero käyttöön vapaasti vaikka muut jäsenmaat eivät veroa käyttöönottaisi. Loistavaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ainakin yksi asia on varma Suomalaiset tulee muistamaan Sipilän pitkään pääministerinä joka ajoi Suomen maailman maksumieheksi ja leikkasi sairailta lapsilta vanhuksilta ja työttömiltä siis heikompiosaisilta ainoastaan osinkotulot kasvoi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei sinä unohdit luetella sotaveteraanit, opiskelijat, korkeakoulut, aamu-, päivä-, ilta- ja yöhoidossa olevat lapset, nuoret, aikuiset, yritykset, maalaiset, kaupunkilaiset, vähemmistöt, jne. Poliitikot muistavat aina luetella tämän luettelon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (90)

Uutisvirta

9:48
Ikääntyneenä kotona asumiseen voi varautua – Oulussa järjestetään avoin seminaari aiheesta
9:23
Itsenäisyyspäivää juhlitaan Oulussa sinivalkoisella valaistuksella, kaupunki kehottaa järjestämään kahvihetkiä
9:00
Mika Kojonkosken projekti Kiinan mäkimaajoukkueen kanssa jatkuu Taivalvaaran maisemissa – "Suurin työtehtävämme on saada urheilijat rakastumaan mäkihyppyyn" Tilaajille
8:38
Tesla valitsi Euroopasta Berliinin – Suomikin havitteli aluksi jättimäistä akkutehdasta, mutta haku jatkuu yhä
8:17
Oululaiset villinnyt Coca-Colan joulurekka ei saavu Ouluun tänä vuonna
8:02
Lapin teillä erit­täin huono ajokeli - Useita rekkoja jumissa Ro­va­nie­men Sy­vä­sen­vaa­ras­sa, onnettomuus Tervolassa ja Muoniossa
8:00
Vuoden 2025 Oulun asuntomessualue alkaa hahmottua – Kilpailutöissä korostuvat uusi silta yli Hartaanselän ja yhteisöllinen ympäristö Tilaajille
21
Pohjantiellä sattui kolmen auton ketjukolari – ei loukkaantuneita
12
"Ruotsi ei ole rakettitiedettä" – Tartu härkää sarvista ja puhu, opastaa oululaislähtöinen kielilähettiläs Seppo Määttä
12
Uudet kaistat helpottavat Limingantullin liikennettä – uuden alikulun päällystys ja kivettäminen jäivät ensi kevääseen
11
Tänään neuvotellaan, mutta lakosta voi tulla erittäin pitkä – "Ihmiset tuntuvat täysin ymmärtävän, miksi lähdimme tai jouduimme työtaisteluun"
9
Voisiko uusi yliopistokampus nousta Oulun keskustan lähelle? Yliopiston rehtori esittää, että yliopisto ottaa kiinteistönsä uuteen syyniin – "Pelkäämme, että tilavuokrat nousevat niin kalliiksi, että ne alkavat haittaamaan yliopiston toimintaa" Tilaajille
9
Oululaiset villinnyt Coca-Colan joulurekka ei saavu Ouluun tänä vuonna
8
Kärpissä loistaneelle Ville Leskiselle lähtöpassit Färjestadista – ”Hän on rehellisesti sanottuna liian kallis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

253 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ihmisen pahuus

Ei ihminen jolla on psyyke tasapainossa tee kellekkää pahaa. Ei ei. Lue lisää...
Vai normaalia

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.11.

Fingerpori

13.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image