Talous

Bittiumin radiokauppa Puo­lus­tus­voi­mil­le etenee – han­kin­ta­so­pi­mus enim­mäi­sar­vol­taan noin 13 miljoonaa euroa

Hankintasopimus perustuu Bittiumin ja Puolustusvoimien 8.8.2017 solmittuun aiesopimukseen. KUVA: Essi Puuri
Talous 11.12.2018 15:34
Pasi Klemettilä

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) on valtuuttanut Suomen Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen tekemään hankintasopimuksen Bittium Wireless Oy:n kanssa Bittiumin käsi- ja ajoneuvoradioiden ja niihin liittyvien lisävarusteiden hankinnasta.

Hankintasopimus on enimmäisarvoltaan noin 13 miljoonaa euroa. Uudet ohjelmistoradioteknologiaan perustuvat taktiset radiot tulisivat ensi vaiheessa Maavoimien käyttöön ja toimitettaisiin viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä.

Hankintasopimus perustuu Bittiumin ja Puolustusvoimien 8.8.2017 solmittuun aiesopimukseen.

Hankintasopimukseen sisältyy lisähankintavaraus, jonka mukaisesti Puolustusvoimilla on mahdollisuus hankkia lisää taktisia radioita ja niiden varusteita, koulutusta sekä järjestelmähallintaa Maa-, Ilma- ja Merivoimien käyttöön.

Jos hankinnat tehtäisiin täysimääräisinä, niiden arvo olisi enintään 257 miljoonaa euroa. Puolustusvoimien tavoitteena on tehdä lisähankintoja seuraavan kymmenen vuoden aikana. Näistä mahdollisista lisähankinnoista tehdään erilliset tilaukset.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tekisipä Bittium Suomen öainkuuliaisille kansalaisille, joilla ei ole esim. minkäänlaista rikosrekisteriä, suojatun puhelimen kun noita - maksa itse itsesi vakoilu - ''älypuhelimia'' ei käytä erkkikään - eikä edes ekin kaverit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihme uutispimentoa Kalevalta. Itävallan kauppa 30MEur + tämä max 257MEur. Ja Kalavale ei tee isompaa juttua! Eikö paikalliset yritykset kiinnosta? Ja uusikaa hyvät ihmiset ainakin kuva! Taitaa olla 80-luvun vanhasta toimistosta ;) Uusi toimisto sijaitsee Ideaparkin ohi menevällä tiellä (vink vink).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bittium teki juuri myös 30 miljoonan kaupan Itävallan armeijan kanssa, miksi siitä ei ole uutisoitu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saati vasta maanantaina julkaistu yhteistyö GE Healthcaren kanssa langattomasta potilasmonitoroinnin kehittämisestä. Oululaiset olkaa ylpeitä! Teillä on siellä uusi tuleva Nokia Suomeen! Kansankapitalismi rullaamaan ja ihmiset ostamaan tätä kultajyvää ja pitämään omistus Suomessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

11.12.
Oulussa perjantaina esiintyvä Take 6 hitsaa yhteen gospelmusiikkia ja pophittejä – "Olemme vanhan koulukunnan a cappella -yhtye"
11.12.
Kaksi miestä mur­tau­tui lii­ke­ti­loi­hin ja va­ras­toon Ko­la­ris­sa – aje­li­vat va­ras­te­tuil­la moot­to­ri­kel­kal­la ja mön­ki­jäl­lä läpi yön, kunnes poliisi sai miehet kiinni
11.12.
Kärpät palasi voittojen tielle junioripainotteisella joukkueella – Päävalmentaja Manneria sijaistava Lauri Mikkola: ”Tämä oli iso taisteluvoitto”
11.12.
Ikimuistoinen ilta – Kärppien tähtien tuuraajaksi hälytetty Olli Vanttaja, 20, nautti kauan odottamastaan liigadebyytistä jokaisella solullaan Tilaajille
11.12.
Korjaamohallissa tulipalo Torniossa, vahingot jäivät lieviksi
11.12.
Oulujoella käyty koulua 90 vuotta – juhlaa vietettiin keskiviikkona
11.12.
Oulujoen koulua on kehitetty perinteitä kunnioittaen – se perustettiin Oulujoen kuntaan 1939

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image