Pohjois-Suomi

Tilaajille

Suomen Akkujen päävarasto tuhoutui tulipalossa, arvo 600 000 euroa – yrit­tä­jä­pa­ris­kun­ta matkalla Rovaniemelle: "Ei tätä voi ymmärtää"

Rakennuksen varasto-osa tuhoutui palossa täysin. Sisällä oli tuotteita yrittäjän mukaan noin. 600 000 euron arvosta. KUVA: Anssi Jokiranta
Pohjois-Suomi 12.4.2019 11:00
Anne Torvinen

– Ei tätä voi ymmärtää, tuntuu pahalta, Suomen Akut Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Kari Rautionaho sanoo puhelimitse junasta matkalla Rovaniemelle.

– Ei tällaista toivo kenellekään.

Kari Rautionaho pyörittää Suomen Akut Oy:tä vaimonsa Mari Rautionahon kanssa. Perheyritys on viime vuosina laajentunut ja kasvanut: sillä on myymälöitä Rovaniemen lisäksi viidellä paikkakunnalla ja lisäksi vielä verkkokauppa.

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image