Pohjois-Suomi

Röyhkeät varkaat veivät tuhansien eurojen arvosta omaisuutta iäkkään naisen oma­ko­ti­ta­los­ta Reisjärvellä

Pohjois-Suomi 3.12.2019 14:43
Kaleva

Iäkkään naisen lukittuun omakotiasuntoon murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Reisjärvellä Sairaalantiellä.

Naisen nukkuessa asunnossa tekijät olivat varastaneet useiden tuhansien eurojen edestä erilaisia koruja sekä lompakon, jossa oli ollut kohtalainen summa käteistä rahaa. Varkaat olivat vieneet myös kaikki kortit lompakosta.

Poliisin mukaan tekijöitä on ollut alustavien tietojen mukaan kaksi. Varkaat olivat liikenteessä ilmeisesti vanhemmalla ajoneuvolla.

Poliisi kertoo, että tekijät olivat tunkeutuneet samana yönä myös Reisjärven ja Sievin välillä Puskalan tiellä sijaitsevan iäkkään naisen omakotitaloasunnon terassille.

Poliisi tutkii tapauksia törkeänä varkautena ja törkeän varkauden yrityksenä. 

Poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista epämääräisistä ajoneuvoista ja kulkijoista.

Tiedot voi ilmoittaa Haapajärven poliisipäivystykseen tiistaisin ja perjantaisin p.0295464265 tai Ylivieskan poliisipäivystykseen p.0295416409(suljettu to) tai vihjepuhelimeen 0295416194.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

105
Antti Rinne nousemassa hallitustunnustelijaksi – "Ensin on epäluottamusta pääministeri-Rinnettä kohtaan, mutta ei hallitustunnistelija-Rinnettä kohtaan, onhan tämä erikoista"
70
Iin kunta voitti ison eurooppalaisen kilpailun ilmastohankkeellaan – "Koska Ii pystyy tähän, siihen pystyy koko Eurooppa", sanoi Micropoliksen Leena Vuotovesi
61
Teollisuusliitto aloittaa laajat lakot – Pohjois-Suomessa lakkoillaan muun muassa Nokialla, SSAB:lla ja isoilla kaivoksilla
25
Keskustan sisäinen WhatsApp-ryhmä suljettiin vuotojen takia jo lauantaina – Ryhmäjohtaja Kurvinen: "Tällainen toiminta vie luottamusta, pidän sitä suorastaan törkeänä"
21
HS: Teollisuutta uhkaavien lakkojen vuoksi Fermionin lääketehtaalla Oulussa aloitettu alasajo – muun muassa syöpälääkkeen valmistus keskeytyy
20
Lännen Median kysely: Sanna Marin sdp:n puoluevaltuutettujen kärkiehdokas pääministeriksi – joka kolmas valtuutettu ei osaa tai halua nimetä suosikkiaan
14
Pääministerin valinta etenee: Sdp:n puoluehallitus kokoontuu ja valitsee hallitustunnustelijan – Miten ja milloin Suomi saa uuden pääministerin?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

328 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Puolison puute voi tappaa miehen!

Eihän se uutinen noin ollut. Yksinäisyyteen mies ottaa viinaa ja sairastuu haimatulehdukseen ja sitten poks. Lue huomise... Lue lisää...
no,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

5.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image