Pohjois-Suomi

Posti hukkasi lehden koko 31 000 kappaleen painoksen – Uusi Rovaniemi jäi jakamatta

Lehden 31 000 kappaleen painosta ei löytynyt mistään.
Pohjois-Suomi 9.12.2019 17:25
Kaleva

Perjantaina 6. joulukuuta ilmestyneen Uuden Rovaniemen koko painos on kadonnut Postin kuljetuksessa, ja lehti on jäänyt jakamatta lukijoille. Kaleva365:n jakelu on yrittänyt jäljittää lehtiä viikonlopun ajan, mutta niitä ei ole löydetty maanantaiaamuun mennessä.

Uusi Rovaniemi ilmestyi viime viikolla itsenäisyyspäivän takia poikkeuksellisesti jo perjantaina lauantain sijasta. Lehti painettiin normaalisti Kajaanissa, josta lehdet lähtivät Postin kuljetuksella Oulun kautta Rovaniemelle.

Oulussa lehdet on Postin kertoman mukaan siirretty toiseen autoon, jonka piti tuoda lehdet Rovaniemelle Kaleva365:n jakelukeskukseen. Lehdet eivät kuitenkaan ole tulleet Rovaniemelle Kaleva365:n tiloihin eikä niitä ole löydetty myöskään Postin tiloista Rovaniemeltä.

Uuden Rovaniemen painos on noin 31 000 kappaletta. Lehdet on pakattu kuljetusta varten kahdeksaan rullakkoon.

– On uskomatonta, että tämän kokoinen kuljetus voi noin vain kadota. Lehden ja ilmoittajien kannalta tilanne on tietysti erittäin ikävä, päätoimittaja Leena Talvensaari sanoo.

Lehtien etsintä jatkuu edelleen, mutta lehtiä ei enää jaeta lukijoille. Uusi Rovaniemi on yhteydessä perjantain lehden ilmoittajiin ja selvittelee tilannetta heidän kanssaan. Perjantain lehden lukijailmoituksista kuten seuratoimintailmoituksista ei peritä maksua.

Uusi Rovaniemi löytyy näköislehtenä täältä. Näköislehden lukeminen on maksutonta, mutta vaatii tunnusten luomisen ja kirjautumisen.

Uusi Rovaniemi on Kaleva Median julkaisu.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (48)

Posti on valtion laitos ja siellä ollaan, työstä viis, kuhan palakka juoksee kalliimman työehtosopimuksen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hukkaahan ne, eivät viitsi jakaa, nakataan lähimpään paperikeräysastiaan. Mullekin työnnettiin luukusta 8 mainosta, jotka juuri posti kantoi. Otin asiasta selvää. On se nyt liikaa, että yhteen huusholliin koko talon mainokset työnnetään. en ole jakaja, eikä mulle siitä makseta, että jakaisin ne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos joku työntekijä on epärehellinen, ei se sentään ole johdon vika. Vaikka johtokin on paljon mokannut. Eikö näissä Postin kuljetuksissa kerta kaikkiaan pidetä lukua, kuka ajaa mitäkin linjaa? Kenen kuljettamaan autoon ne rullakot on laitettu? Tai olisi pitänyt laittaa. Kysykää siltä henkilöltä.
On voinut kipata lehdet vaikka sillalta jokeen.

Postin kuljetuksissa hävinneistä tavaroista suuri osa on pakostikin työntekijöiden varastamia tai hävittämiä, eihän suuria määriä katoamisia voi muuten selittää. Posti itse kiistää tämän, aina vika on muka jonkun ulkopuolisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä sen taas näkee kun huononnetaan postin palveluja pomojen suurten palkkioiden takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä menolla kun Posti hukkaa postilähetyksiä niin koko Posti lakkaa olemasta 😁

Onko sitten saavutettu tavoite 🤔

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun noin aktiivisesti toimii, niin kohta ei Postilla ole enää mitään muuta jaettavaa kuin irtisanomiailmoitukset henkilöstölle. Olisiko laatujärjestelmän viilaus paikallaan ja palvelulupaus!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postin ongelmat SIpilän hallituksen ajoilta. Posti pitäisi palauttaa viiden vuoden takaiseen tilaan. Silloin posti vielä kulki. Kansainväliset seikkailut lopetettava ja keskityttävä pääasiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postista tehtiin Oy jo vuonna 1994. Oliko Sipilä silloin mahdollisesti asiaa puuhaamassa? Miksi postilla on toimitusjohtaja, hallitus ja hallintoneuvosto, jos yksi henkilö hoitaa koko firman? Eihän se onnistunut Paaterolla ja Rinteelläkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Postin johtohan se vastaa toiminnasta.

Tulikohan valittua halvin ja huonoin alihankkija 🤔
Vai oliko alihankkija jätekuljetusyritys joka vei koko kuorman suoraan polttolaitokseen 🤣

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko pitänyt siirtää vieläkin halvemman sopimuksen piiriin kun laatu on tuollaista? Vai onko kyseessä halvin alihankkija joka on sössinyt?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Posti hukkaa hyvin lähetyksiä. Voisiko tuota käyttää hyödyksi esim lähettämällä postin kautta tavaroita, jotka pitäisi viedä kaatopaikalle ja maksaa jätemaksu? Tulisiko edullisemmaksi kaatopaikan sijasta viedä hävitettävä tavara postin hävitettäväksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa kokeilla sohvan lähettämistä postipaketilla, taitaisi palautua lähettäjälle takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sairaalasta nykyään soittelevat kun eivät luota postiin. Miehelleni tilattiin aika puhelimessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mulle velkaneuvonta lähetti ajanvarauksen postitse kesäkuussa ja aika oli heinäkuussa. ei tullut koskaan perille. onneksi tajusin kysellä sähköpostilla mikä mun tilanne on ja selvisi että aika on 6 päivän päästä ja siitä oli lähetetty ilmoitus. olin postiin yhteydessä niin tuli uskomaton vastaus että pyydä uusi ajanvaraus kirje lähetettäväksi. ilmoitin ettei se varmasti ehdi perille ajoissa. ei ihme jos postin lähetykset vähenee ku tärkeät kirjeetkään ei saavu koskaan perille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos haluat eroon, jostakin niin postita se. Me postissa annamme katoamistakuun kaikille tärkeille lähetyksille. Rikkoutuvalle tavaralle saat hajoamistakuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se kumma kun itsellä ei ole mikään kadonnut vaikka viikoittain käytän postin palveluita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (48)

Uutisvirta

6:26
"Orkesterissamme on paljon positiivista energiaa" – Emiliano Travasino tuli Italiasta Suomeen opiskelemaan ja päätyi soittajaksi Oulu Sinfoniaan
6:10
Volkswagenille Kanadassa miljoonasakot päästöhuijauksesta – päästöhuijaus maksanut autonvalmistajalle yhteensä kymmeniä miljardeja
6:00
Lasketaan puuttumiskynnys matalalle, ettei yksikään urheileva lapsi ja nuori joudu kokemaan epäasiallista kohtelua Lukijalta
6:00
Eri puolueet odottavat Niikolta selvityksiä esille nousseista Kiina-yhteyksistä – Epäluottamusta ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa
6:00
Rengasvaurioista normimäärä korvaushakemuksia Pohjois-Pohjanmaalla – "Silloin kun me maksamme korvauksia, täytyy aina olla kyseessä huolimattomuus tai laiminlyönti tienpidossa" Tilaajille
0:05
PaKa hamusi alussa yllätystä toissavuotisesta Ranskan mestarista, mutta kuusamolaisten peli päättyi tappioon – joukkueet kohtaavat 5. helmikuuta Kuusamossa
22.1.
Oamkin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin haki lähes 1 200 ihmistä – suosituimpia tekniikan ja liiketalouden koulutukset

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksihän sosiaalisesti heikossa asemassa olevat äänestävät perussuomalaisia??

Persut käyttävät hyväkseen vaikuttamiskeinoja, joissa viestitään kuinka hyväosainen eliitti porskuttaa ja persut ovat mu... Lue lisää...
Taitavaa vedätystä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image