Pohjois-Suomi

Poliisi epäilee pa­ri­tus­ri­kos­ta Kajaanissa ja kahdella pienemmällä paik­ka­kun­nal­la – "Madame" majoitti lii­ke­ti­lois­saan kie­li­tai­dot­to­mia, sek­su­aa­li­pal­ve­lu­ja myyneitä naisia

Pohjois-Suomi 13.11.2019 14:29 | Päivitetty 13.11.2019 15:13
Anna Leinonen

Oulun poliisi tutkii, onko ulkomaalaistaustainen nainen syyllistynyt paritukseen, kun hän on järjestänyt tilan seksuaalipalvelujen myyntiä varten Kajaanissa ja kahdella muulla paikkakunnalla Pohjois-Suomessa.

Naisella oli hierontapaikka Kajaanissa, mutta poliisi epäilee, että hierontatoiminnan ohessa tiloissa myytiin seksuaalipalveluja. Poliisin mukaan osa seksuaalipalveluja myyvistä naisista oli kielitaidottomia ja Suomessa oleskellessaan täysin riippuvaisia "Madamesta".

Rikoskomisario Nina Similä Oulun poliisista kertoo, että toiminta oli samanlaista myös kahdella pienemmällä paikkakunnalla Pohjois-Suomessa. Toinen niistä sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla.

Hierontaa mainostettiin nettisivustolla, joka oli tarkoitettu seksikontaktien sopimiseen. Nettipalvelun mukaan seksuaalipalvelujen mainostaminen sivustolla on kiellettyä.

Poliisi epäilee, että "Madame" on saanut taloudellista hyötyä paritustoiminnasta. Nainen oli vangittuna kahden viikon ajan esitutkinnan yhteydessä. Poliisi on saanut tutkinnan päätökseen, ja asia on siirtynyt syyteharkintaan.

Perusmuotoisesta paritusrikoksesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi. Seksin ostaminen on rangaistavaa silloin, kun seksin ostaja on tietoinen siitä, että kyseessä on seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttö.

Itse seksin myyminen ilman parittajaa ei ole rikoslaissa rangaistava rikos.

Muualta kuin Schengen-maasta tulevan kansalaisen kohdalla seksuaalipalvelujen myynti on ulkomaalaislain mukainen käännytysperuste. Jos seksiä myyvällä Schengen-alueen ulkopuolelta tulevalla kansalaisella on oleskelulupa johonkin EU maahan, hänet voidaan käännyttää siihen maahan, jossa hänellä on oleskelulupa.

Täydennetty poliisin kommenteilla 13.11. kello 15.13.

MAINOS

Kommentoi

Tämäkään paritus ei olisi tapahtunut ellei niitä ostajia ole. Kyllä jokainen sellaisesta paikasta ostava tietää ettei naiset sitä vapaaehtoisesti tee. Mutta kun se oma fiilis on tärkein, viis muista. Jos seksiä ei saa kuin ostamalla, olisiko aika katsoa peiliin, siihen ihan oikeaan peiliin.

nimim. mies joka olisi varsin ruma jos ei huolehtisi henkisestä että fyysisestä kunnosta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan, sama huumeiden ja alkoholin kohdalla. Kysyntä pakottaa hyväluontoisimmat kauppaamaan kiellettyä tavaraa, mutta ostamista ja käyttöä rankaisemalla saadaan pahe lopetettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

minusta seksi kuuluu ihmisen perustarpeisiin jonka takia nykyinen laki pitäs muuttaa siten että se olis vapaasti saatavissa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seksin myyntiä koskeva laki palvelee vain rikollista paritustoimintaa ja ihmiskauppaa. On erittäin outoa miksi tämän halutaan jatkuvat sen sijaan että aikuiset oikeustoimikelpoiset ihmiset saisivat ihan itse päättää mitä kehoillaan tekevät.

Jos saan arvata niin syy on uskontoryhmien harjoittama kontrolli ja muille harmaa raha !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

13.12.
Kiviharjuntien jatkeen rakentaminen alkaa vuoden alussa OYSin tuntumassa – uusi pysäköintitalo valmistuu keväällä
13.12.
Jari Sailio iskee Kärppien kavennusmaalin
13.12.
Sarjajumbo Sport näpäytti Kärppien varamiehistä joukkuetta – Jari Sailion kavennus jäi Vaasan perjantai-illassa laihaksi lohduksi
13.12.
Insinööriliitto: Nokia purki luottamusmiehen työsopimuksen lakon jälkeen – ammattiliiton mukaan kyseessä oli kosto
13.12.
Analyysi: Kulmunilta karkasi some-mopo käsistä – sosiaalisessa mediassa poliitikko voi mokata helposti ja pahoitella nopeasti
13.12.
Ainakaan kaikkia al-Holin naisia ei voitaisi syyttää Isisin riveihin matkustamisesta – terrorismin edistämisestä voidaan tuomita jopa kahdeksan vuotta
13.12.
Hovioikeus: Oulun seksuaalirikosvyyhden syytetyn saatava tutustua uhrin salaiseen kuulustelukertomukseen – "Hänen oikeus on joka tapauksessa painavampi" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

OKT 250 neliöä omalla lähes hehtaarin tontilla lähellä palveluja, aah. Tarvittaessa palveluja saa rahalla, kun joskus se... Lue lisää...
VELATON NAUTISKELIJA

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image