Pohjois-Suomi

Katri Kulmuni saa Pohjois-Pohjanmaan Kes­kus­ta­nais­ten tuen puolueen pu­heen­joh­ta­ja­ki­sas­sa

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset tukevat Katri Kulmunia puheenjohtajakisassa. KUVA: Silja Viitala
Pohjois-Suomi 19.8.2019 13:36
Iida Ahonen

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset tukevat Katri Kulmunia keskustan puheenjohtajakisassa.

Yhdistyksen mukaan Keskusta "tarvitsee uuteen nousuun puheenjohtajan, jolla on vahva aatteellinen pohja ja raikkaita uusia ajatuksia toimintansa tueksi".

Kulmuni on Keskustanaisten mukaan oikea henkilö yhdistämään puolueväen ja palauttamaan luottamuksen Keskustaan.

– Kielitaitoinen, karismaattinen ja esiintymiskykyinen Katri voi palauttaa Keskustan todelliseksi väyläksi vaikuttaa, osallistua ja muuttaa maailmaa, Keskustanaisten tiedotteessa todetaan.

Keskustan uusi puheenjohtaja valitaan ylimääräisessä puoluekokouksessa 7.9. Kouvolassa.

MAINOS

Kommentoi

Kun ei mene muuttamaan 1960 syntyneiden eläkeputkea. Nuoret joutaa ja heille pitää luoda työpaikkoja. Fyysiseenkin työhön .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hmmm....,siis Kulmuni on "jolla on vahva aatteellinen pohja ja raikkaita uusia ajatuksia toimintansa tueksi".

Mikä on tämä vahva jopa aatteellinen aatepohja? Mitä ovat nuo raikkaat uudet ajatukset KÄYTÄNNÖSSÄ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katrilla on paremmat eväät keskustan kannatuksen nostoon. Tuoreemmat kasvot, raikkaita ajatukset, kielitaitoa, nuoreen väkeen vetoavaa intoa ja nuhteeton. Valitettavasti rikostuomio on politiikassa rasite varsinkin puolueen puheenjohtajalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei eieieiei ei ei! Joukkopako jatkuu jos tuosta tulee puheenjohtaja. Uskokaa vanhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustalta on puuttunut Alkiolainen johtaja Katri on oikea henkilö puolueen johtoon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta on ainoa todellinen koko Suomen puolue, jolle koko Suomen hyvinvointi on tärkeä. Senpä vuoksi on tärkeää, että myös puheenjohtaja on muualta, kuin ruuhka-Suomesta, mitä Kaikkonen edustaa. Puheenjohtajan kotipaikka vaikuttaa varmasti myös alueellisen kehityksen huomioimiseen, Kulmuni edustaa paremmin meitä maaseudun ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskon että puheenjohtajuuden tulee ratkaisemaan Katri Kulmunin kielteinen suhtautuminen eutanasiaan, ei se että hän on nainen. Itse äänestäisin muuten Antti Kaikkosta, mutta hänen positiivisen kantansa takia ääneni menisi Kulmunille jos saisin äänestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä Kulmini ole Sipilän suosikki ja "kasvatti". Haluaako joku vielä Sipilän linjan jatkuvan. Se tie on lopullisen tuhon tie Keskustalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Emännät ovat sitten valmiita nykkimään aggregaatteja käyntiin. Kun aggregaatit ostetaan venäjältä, niin Kulmuni kääntää köyttöohjeet kätevästi suomeksi.
Jos joku ei sattuisi tietämään niin Kulmuni ehdotti aggregaatteja perukoille, että sähkönsiirtoyhtiöt pääsisivät vastuistaan. Emännät punttireenille, että on riittävästi ruista ranteessa, kun nyhtää sitä aggrea käyntiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka kulmunit puhuisivat kielillä, niin Kepu ei niillä eväin nouse. Isänmaan edun vuoksi sanonta on jo pitkään kuulostanut keppihevoselta. Vaalien tulos antoi selvän viittauksen, mihin puolueen tuli suunnata. Mitkään selittelyt eivät hallitukseen tarrautumista tee kunniakkaaksi kunnon isäntämiehen silmissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis jakaako ne korotettua puoluetukea vai mistä kysymys ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähän huvittaa, kun laitetaan ensimmäisenä kielitaitovaatimus, vaikka kuitenkin ollaan valitsemassa Suomen keskustan puoluejohtajaa. Tarkoitetaanko tässä sitä, että osaa savoa, pohojalaista, karjalaista ja jne., vai miksi tämä otetaan esille. Tämän päivän kansainvälisessä toiminnassa on kielitaitovaatimus ehdoton, joten sitä ei edes tarvitse mainita. Mitä tulee karismaattisuuteen, niin se on täysin katsojan silmässä. Minua ei paljoa hetkauta vasta opiskelun lopettanut nuori eli uskottavuus on aika koetuksella. Politiikan latteuksista olisi päästävä eroon edes jollakin tavalla, että olisi jotakin sanomaa ja sanottavaa, että ei puhuta itsestään selvyyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Kulmuni on varmaan kielitaitoinen, karismaattiinen - hieman eri mieltä, esiintymiskykyinen - ainakin suullisessa viestinnässä kaipaisi preppausta. Uskottavuus puuttuu tälää hetkellä, mutta toki sitä saa teoilla, ei pelkällä olettamuksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entinenkin puheenjohtaja oli pohjoista voimaa, jopa kainuulaista pessimistiheimoa ja ei siitä mitään tullut. Siinä pohjanmaan jäärät ovat tiukilla mennäkseen Kulmunin taakse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:15
Tupoksen ABC:n pihalla voi olla yöllä parkissa jopa 70 rekkaa – hyville taukopaikoille on Oulun seudulla kysyntää: "Kuljettajat ajavat koko ajan kelloa vastaan" Tilaajille
19:13
Kerrostalon kellarissa syttyi tulipalo Kuhmossa – asukkaita jouduttu evakuoimaan
18:58
Migrin ylijohtaja: Välimereltä tulevilla turvapaikanhakijoilla räätälöidään apua – yksin tuleville lapsille tarvitaan riittävästi ohjaajia
18:53
Ettan tuska kasvaa, viikon sisään jo toinen tyly 0–3-tappio kotipelissä – kapteeni Markus Väisänen vaatii joukkueeltaan parempaa valmistautumista peliin
18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
160
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
71
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
65
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
55
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image