Pohjois-Suomi

Katri Kulmuni saa Pohjois-Pohjanmaan Kes­kus­ta­nais­ten tuen puolueen pu­heen­joh­ta­ja­ki­sas­sa

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset tukevat Katri Kulmunia puheenjohtajakisassa. KUVA: Silja Viitala
Pohjois-Suomi 19.8.2019 13:36
Iida Ahonen

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset tukevat Katri Kulmunia keskustan puheenjohtajakisassa.

Yhdistyksen mukaan Keskusta "tarvitsee uuteen nousuun puheenjohtajan, jolla on vahva aatteellinen pohja ja raikkaita uusia ajatuksia toimintansa tueksi".

Kulmuni on Keskustanaisten mukaan oikea henkilö yhdistämään puolueväen ja palauttamaan luottamuksen Keskustaan.

– Kielitaitoinen, karismaattinen ja esiintymiskykyinen Katri voi palauttaa Keskustan todelliseksi väyläksi vaikuttaa, osallistua ja muuttaa maailmaa, Keskustanaisten tiedotteessa todetaan.

Keskustan uusi puheenjohtaja valitaan ylimääräisessä puoluekokouksessa 7.9. Kouvolassa.

MAINOS

Kommentoi

Kun ei mene muuttamaan 1960 syntyneiden eläkeputkea. Nuoret joutaa ja heille pitää luoda työpaikkoja. Fyysiseenkin työhön .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hmmm....,siis Kulmuni on "jolla on vahva aatteellinen pohja ja raikkaita uusia ajatuksia toimintansa tueksi".

Mikä on tämä vahva jopa aatteellinen aatepohja? Mitä ovat nuo raikkaat uudet ajatukset KÄYTÄNNÖSSÄ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katrilla on paremmat eväät keskustan kannatuksen nostoon. Tuoreemmat kasvot, raikkaita ajatukset, kielitaitoa, nuoreen väkeen vetoavaa intoa ja nuhteeton. Valitettavasti rikostuomio on politiikassa rasite varsinkin puolueen puheenjohtajalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei eieieiei ei ei! Joukkopako jatkuu jos tuosta tulee puheenjohtaja. Uskokaa vanhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustalta on puuttunut Alkiolainen johtaja Katri on oikea henkilö puolueen johtoon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta on ainoa todellinen koko Suomen puolue, jolle koko Suomen hyvinvointi on tärkeä. Senpä vuoksi on tärkeää, että myös puheenjohtaja on muualta, kuin ruuhka-Suomesta, mitä Kaikkonen edustaa. Puheenjohtajan kotipaikka vaikuttaa varmasti myös alueellisen kehityksen huomioimiseen, Kulmuni edustaa paremmin meitä maaseudun ihmisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskon että puheenjohtajuuden tulee ratkaisemaan Katri Kulmunin kielteinen suhtautuminen eutanasiaan, ei se että hän on nainen. Itse äänestäisin muuten Antti Kaikkosta, mutta hänen positiivisen kantansa takia ääneni menisi Kulmunille jos saisin äänestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä Kulmini ole Sipilän suosikki ja "kasvatti". Haluaako joku vielä Sipilän linjan jatkuvan. Se tie on lopullisen tuhon tie Keskustalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Emännät ovat sitten valmiita nykkimään aggregaatteja käyntiin. Kun aggregaatit ostetaan venäjältä, niin Kulmuni kääntää köyttöohjeet kätevästi suomeksi.
Jos joku ei sattuisi tietämään niin Kulmuni ehdotti aggregaatteja perukoille, että sähkönsiirtoyhtiöt pääsisivät vastuistaan. Emännät punttireenille, että on riittävästi ruista ranteessa, kun nyhtää sitä aggrea käyntiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka kulmunit puhuisivat kielillä, niin Kepu ei niillä eväin nouse. Isänmaan edun vuoksi sanonta on jo pitkään kuulostanut keppihevoselta. Vaalien tulos antoi selvän viittauksen, mihin puolueen tuli suunnata. Mitkään selittelyt eivät hallitukseen tarrautumista tee kunniakkaaksi kunnon isäntämiehen silmissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis jakaako ne korotettua puoluetukea vai mistä kysymys ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähän huvittaa, kun laitetaan ensimmäisenä kielitaitovaatimus, vaikka kuitenkin ollaan valitsemassa Suomen keskustan puoluejohtajaa. Tarkoitetaanko tässä sitä, että osaa savoa, pohojalaista, karjalaista ja jne., vai miksi tämä otetaan esille. Tämän päivän kansainvälisessä toiminnassa on kielitaitovaatimus ehdoton, joten sitä ei edes tarvitse mainita. Mitä tulee karismaattisuuteen, niin se on täysin katsojan silmässä. Minua ei paljoa hetkauta vasta opiskelun lopettanut nuori eli uskottavuus on aika koetuksella. Politiikan latteuksista olisi päästävä eroon edes jollakin tavalla, että olisi jotakin sanomaa ja sanottavaa, että ei puhuta itsestään selvyyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Kulmuni on varmaan kielitaitoinen, karismaattiinen - hieman eri mieltä, esiintymiskykyinen - ainakin suullisessa viestinnässä kaipaisi preppausta. Uskottavuus puuttuu tälää hetkellä, mutta toki sitä saa teoilla, ei pelkällä olettamuksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entinenkin puheenjohtaja oli pohjoista voimaa, jopa kainuulaista pessimistiheimoa ja ei siitä mitään tullut. Siinä pohjanmaan jäärät ovat tiukilla mennäkseen Kulmunin taakse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:46
Google jättikaupoilla Suomessa – yksi kohteista Pyhännän ja Kajaanin välillä
10:36
Google investoi Haminaan 600 miljoonaa lisää sekä kahteen uuteen tuulivoimaprojektiin Suomessa – Pohjois-Suomi saa osansa historiallisesta investoinnista
10:27
Samuli Alapuranen tekee elektronista musiikkia nimellä O Samuli A, musiikkiharrastus alkoi kempeleläisestä örinämetallibändistä – Katso video kappaleesta Torspopipo
10:26
Luke lopettaa Ruukin tutkimusnavetan ja keskittyy peltotutkimukseen – nautoja käy navetassa vielä kaksi erää
9:57
Jukka Jalonen avautuu IS:lle liigavalmentajille asennettavista mikrofoneista: ”SM-liiga ei saisi olla mikään BB-talo!” – Kirosanoja kuultiin jo Kärppien pelissä
9:56
Kaleva oikaisee
9:34
Saudi-Arabian johtama koalitio pysäytti ja tuhosi huthien lähettämän räjähdealuksen Punaisellamerellä
28
Paikoin jäätyneet tienpinnat vaikeuttivat aamun liikennettä Pohjois-Pohjanmaalla, suola-autoja hälytettiin liikkeelle
18
Siltatyömaa hidastaa liikennettä Pohjantiellä lähes kahden vuoden ajan – järjestelyn ensimmäisinä päivinä odotettavissa ruuhkaa
15
Kokoomus arvosteli ankarasti hallitusta keskituloisten verotuksen kiristämisestä, Rinne vieritti vastuun edelliselle hallitukselle
10
"Moottoritie ihan jäässä" – Henkilöauto pyörähti aamulla kaiteeseen liukkaalla Pohjantiellä Tupoksen kohdalla
7
Rehnin madonluvut poikivat heti rajun ehdotuksen keskustan riveistä: Massiivinen 50 miljardin euron velkaelvytyspaketti – Kärnä valmis harkitsemaan valtion omaisuuden myyntejä uudestaan
7
Nykykoulun tragikoomiset funktiot Lukijalta
6
Viedäänkö suomalaista sianlihaa kohta Venäjän läpi junalla Kiinaan? – Vientisopimus sisältää nyt myös jäähdytetyn lihan viennin ja lisää on tulossa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä Enontekiön kunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Rahastoon sijoittaminen...

Aloittaja tietenkin sijoittaa omat rahansa valitsemallaan tavalla, vaikka aloitus onkin melko pahasti virheellinen. Bu... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image