Oulu

Tuomiorovasti Pikkarainen: Cheerleading-kirjoitus yliampuva ja moralisoiva

Matti Pikkarainen ei ole katsonut kiekko-otteluissa cheerleadereita. KUVA: Teija Soini
Oulu 26.11.2012 16:25
Kaleva

Oulun tuomiorovasti Matti Pikkarainen pitää Oulun seurakuntayhtymän tiedottajan Rebekka Naatuksen sunnuntaina Kaleva.fi:ssä julkaistua Seksiä sedille jääkiekkokatsomoon -blogikirjoitusta yliampuvana ja moralisoivana.

Kovana Kärppä-fanina tunnettu Pikkarainen sanoo Kotimaa24-lehdessä, ettei ole osannut eikä aio osata tulevaisuudessakaan katsoa cheerleadereita sillä silmällä.

"Kyllä jääkiekko-ottelussa miesten mielenkiinto keskittyy kaukaloon ja väliajalla makkarajonoon", hän kommentoi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (37)

Hyvä Pikkarainen, pisteet tuomiokirkolle. Eikö olis aika rebekan vaihtaa tehtäviä? Sen verran mauttomia kirjoittelee nykysin. Mikä lie julkisuus temppu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja kehtaa oikein puolustaa selvää pehmopornoa!En ihmettele kirkosta eroavien ideologista perustetta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toisilla keskittyy, toisilla ei. kaikilla ei valitettavasti ole yhtä kypsiä ja viisaita miehiä. Eivätkä pojat ja tytö ole vielä kehittyneet aikuiuuteensa, johon etsivät ja poimivat kaikki aikuisten sallimat mallit. ne mallit sattuvat olemaan ihan erilaiset, kuin vaikkapa Pikkaraisen nuoruudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erikoista verrata Kärppämatsien cheerleaderien toimintaa peleissä taitovoimisteluun ja taitoluisteluun, en näe mitään yhteistä. Ellei tietenkin joku ajattele, että jos naisen vaatteiden määrä kertoo automaattisesti sen, mitä miehen tulee naisesta ajatella. Jättäkää väliin yleisurheilukisatkin, jos sillä mielellä katselette urheilevia tyttöjä ja naisia.
Kärppämatsien tanssiesitykset viittaavat muuhun suuntaan kuin urheiluun ja kannustusjoukkojahan voi olla monenlaisia. Onko nainen ainut, mikä saa miehen liikkeelle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai ei osaa katsoa vähäpukeisia tanssityttöjä sillä silmällä... Ja ei muka muutkaan miehet katso. Kukahan tässä moralisoi !:D Mitä varten tytöt siellä ovat jos miesten mielenkiinto kohdistuu vain ja ainoastaan kaukaloon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miehekäs kirjoitus Pikkaraiselta ja itsekkin samanikäisenä miehenä ymmärrän jo naisten päälle ja kunnioitan kauniita naisia jotka kuuluu tähän maailmaa iloisena asiana, eikä kadehdittavana ja vain symbolina! Kaikki naiset on kauniita ja nämä tanssitytöt kuuluu pelliin ja piristävät ja kannustavat joukkuetta ja yleisöä kannustamaan joukkuetta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan heterona voin sanoa, että jos peppu heiluu edessä, jää jääkiekko pois mielestä.
Ihan tyttöjen vaatetus kertoo, että esillä ollaan.
Idioottimaista väittää muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä minä tsiikailen himokkaasti cheerleader tyttöjä aina kun hollilla ovat. Epäilen että moni muukin mies toimii samoin. Epäilen myös, että jos enemmistö väittää toisin, silloin enemmistö valehtelee. Naurettavaa edes keskustella tuommoisesta. "Kyllä himottaa" on minun kantani. Oliko yllätys jollekulle ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

voi voi näitä kirjoituksia, kyllä taas on terve järki päästä kadonnut kaikilta, jos peli ei olisi tärkeintä ei olisi faneja eikä myöskään
näitä kannustus joukkoja josta tämä harrastus on lähtöisin tai samaahan voidaan sanoa esin naisten voimistelusta, taitoluistelusta, ei me eletä enään pimeällä kesliajalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Istuuko ne kirkon miehet ja naiset raksilan jääkiekkopyhätössä kun sunnuntaina kirkko on melkein tyhjänä vuodesta toiseen. Muuten olen sitä mieltä, että R.Naatus voisi keskittyä blogeissaan enempi hengellisiin asioihin kun marginaalilajin lieveilmiöihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti kyse ei ole marginaaliryhmästä, jotka tämän jääkiekon pauloissa ovat ja saavat noita muitakin vaikutteita samalla - tahtoivat tai eivät. Ikävää muuten naisena jättää väliin muuten mukava yhteinen tapahtuma. Kaukalokatsomossa olisi tunnelmaa pelin jännityksessä. ne äänet, tunnelma, makkaravälipalat. Mutta naisena koen oloni sen verran loukatukssi, ettemme voikaan harrastaa moista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos miehen mielenkiinto kohdistuu vain peliin ja makkarajonoon, niin miksi nämä vähäpukeiset tytöt sitten siellä esiintyvät? Naiskatsojille? Olisi mukava nähdä myös tuomiorovastin oma tytär (jos sellainen on), esiintymässä Raksilassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai ole Pikkarainen osannut... vai eikö vain kehtaa myöntää? Kyllä se Rebekan teksti oli mainio ihan näin kirkkoon kuulumattomankin mielestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle ei oikein ole vieläkään selvinnyt miksi, mitä ja keitä varten ne cheerleaderit ovat siellä katsomossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Matti PIkkaraiselle tästä vastineesta. Osoittaa todellakin sitä, että evankelisluterilainen kirkko haluaa tulla tälle vuosituhannelle. Muutamista kommenteista päätellen kaikki eivät sitä halua, ja huomaavat pian istuvansa kirkossa keskenään ja hupenevassa porukassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmetellä täytyy tämän Renekka Naatuksen ajatusmaailmaa. Onko suoranainen loukkaava kirjoittelu mistään kotoisin ja kenenkä etuja se mahtanee ajaa. En kyllä anna minkäänlaista painoarvoa tuollaisille kirjoituksille, ihmettelen kyllä, että lehdet yleensä julkaisevatkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sillä lailla, Pikkarainenkin lähti sitten mukaan tähän trollaukseen. Kiva kun on mukavaa ja kaikilla hauskaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä tässä on taas ongelmana? Jos miehen, ja naisen, mielenkiinto lerpahtaa vastakkaisen sukupuolen suhteen, niin siinä saavatkin kirkonmiehet saapua apajille. On muuten loppu lähellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (37)

Uutisvirta

137
Kysyimme: Miksi Oulun linja-autoasemalla ei ole tauluja, joista näkisi autojen lähtö- ja tuloajat?
112
Muiden uskontojen läsnäolo voi olla hyväksi Suomen kristityille, sanoo Oulun hiippakunnan seuraava piispa
65
Tuiranpuiston kehittämiskaavailut kuumensivat tunteita – Asukkaat haluavat puiston pysyvän puistomaisena ja täysin ennallaan
39
Median lokaaminen riitti - yli 200 sanomalehteä liittyi Trumpin hyökkäyksiä vastustavaan kampanjaan
34
Loppukesä tuo maatalouskoneet teille, autoilijan tila voi huveta yllättäen – näillä neljällä vinkillä ohitat traktorin turvallisesti
31
Uusista sellutehtaista on puhuttu jo kolme vuotta, päätöksiä yli 5 miljardin hankkeista ei ole vieläkään
31
Lasaretinsaaren rakentamissuunnitelmat eivät lämmittäneet oululaisia – kuulemistilaisuudessa täystyrmäys kaavahankkeelle

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image