Oulu

Toppilassa aloitetaan Ter­va­ho­vin­tien ratasillan uusiminen

Oulu 28.5.2019 13:22
Antti Karvonen

Oulun Toppilan kaupunginossa käynnistyy Tervahovintien ratasillan uusiminen, Oulun kaupungin tiedotteessa kerrotaan. Urakassa uusitaan Väyläviraston toimesta Tervahovintien ylittävä ratasilta. Samassa yhteydessä rakennetaan uusi Tervahovintien ylittävä jalankulku- ja pyörätien silta. 

Rakennustyöt ovat käynnistyneet valmistelevilla töillä ja urkka valmistuu marraskuun 2019 loppuun mennessä. Työt tulevat aiheuttamaan liikennejärjestelyitä sekä kevyelle liikenteelle että ajoneuvoliikenteelle. 

Nykyisen sillan kautta kulkeva jalankulku- ja pyörätie suljetaan liikenteeltä 3.6.2019, kiertoreitti opastetaan liikenteenohjauksella.

Tervahovintiellä työmaan kohdalla on ajoneuvoliikenteelle alennettu nopeusrajoitus ja alkuvaiheessa arviolta 28.5–7.6 liikenteellä on käytössä vain yksi työnaikaisilla liikennevaloilla ohjattu kaista. 

Sillan alikulkukorkeus alennetaan kesäkuussa 4,4 metriin nykyisestä viidestä metristä. 

Tervahovintie ja sen jalankulku- ja pyörätie katkaistaan yöaikaa liikenteeltä muutamia kertoja kesän ja syksyn aikana, katkoista tiedotetaan erikseen väylille asennettavilla tiedotustauluilla.

MAINOS

Kommentoi

Nyt joku tolkku noiden uusien pöyräsiltojen ja -alitusten tekemiseen! Siinä on 500 metrin matkalla kaksi alikulkua, joista uusin tosin täysin väärässä paikassa, ja tämän pätkän molemmissa päissä liikennevalot jossa toisessa vielä pyöräbiina. Eikö tuon vanhan pyöräsillan olisi saanut korjaamalla kuntoon samalla kun kerran ratasilta korjataan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastahan sitä uutta ratasiltaa käytiin ihailemassa alakoululaisina. Siellä alla oli jännää istuskella kivetyksen päällä ja seurailla jatkuvasti turvevoimalalle hälytettyjä paloautoja! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin mekin istuttiin siellä alla ja seurattiin ohi ajavia autoja. Se oli 1982-83.
Olikohan 1984 kun 5 teiniä kuoli ajettuaan turverekan alle tervahovintien ja koskelantien risteyksessä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

89
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
68
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
60
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
51
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
24
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
20
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria
20
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

232 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image