Oulu

Sanna Keskisestä tulee Kalevan uusi vastaava päätoimittaja

Kalevan uusi päätoimittaja Sanna Keskinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Oulun kaupungin viestintäjohtajana. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 14.1.2020 14:35
Kaleva

Sanna Keskinen, 45, on valittu Kalevan uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi. Hän aloittaa tehtävässään toukokuun alussa.

Kalevan nykyinen päätoimittaja Kyösti Karvonen siirtyy eläkkeelle kevään aikana.

Keskinen työskentelee tällä hetkellä Kainuun Sanomien päätoimittajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Oulun kaupungin viestintäjohtajana ja Raahen Seudun päätoimittajana. Koulutukseltaan Keskinen on filosofian maisteri.

– Päätoimittaja Sanna Keskisellä on monipuolista johtamiskokemusta mediasta ja hän tuntee Kalevan alueen hyvin. Hänellä on journalistisen osaamisen lisäksi erinomaiset edellytykset kehittää Kalevan sisältöjä kaikissa kanavissa, toteaa hallituksen puheenjohtaja Taisto Riski.

Kaleva kasvaa voimakkaasti digitaalisissa kanavissa ja tavoittaa verkossa 1,1 miljoona suomalaista joka kuukausi. Digitilaajien määrä kasvoi noin 40 prosenttia vuoden 2019 aikana.

– On hienoa päästä luotsaamaan Kalevaa eteenpäin. Lehdellä on ammattitaitoinen toimitus, tulevaisuuteen suuntaava strategia ja edelleen vahva asema levikkialueellaan, mikä antaa hyvät lähtökohdat kehittämiseen. Kalevan päätoimittajuus on monipuolinen näköalapaikka, jollaisia on harvoin tarjolla, kommentoi Sanna Keskinen.

Kaleva on osa Kaleva Mediaa. Kaleva Media tarjoaa paikallisesti kiinnostavia sisältöjä, palvelumalleja ja -alustoja. Kaleva Media panostaa laadukkaaseen journalismiin, sisältötuotteisiin sekä mainonnan kokonaisratkaisuihin erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja painetussa mediassa.

MAINOS

Kommentoi

"ratkaisukeskeinen, avoin ja lähtökohtaisesti positiivinen luonne. – Tahdon nähdä asioista ennemmin valoisia kuin synkkiä puolia."
Oikein hyviä laatusanoja. Toivotan menestystä näiden toteuttamisessa!
Erityisesti painottaisin sanaa "ratkaisukeskeinen". Nykyisin asiat ovat niin monimutkaisia ratkaista. Ahdistusta vain lisää moittiminen ja toimimattomien ratkaisujen esittely.

Pikkuisen varottaisin "vallan vahtikoiran" roolista. Siinä on sudenkuoppia, jos media asettuu kaiken yläpuolelle ylituomariksi.
Suomessa on demokraattisesti valittu oppositio, jonka pitäisi olla pääroolissa valtaa pitävien vahtimisessa.
Huono vallan vahtikoira voi aiheuttaa hämmennystä, sekavuutta ja haittaa asioiden hahmottamisessa. Väärän puun haukkuminen ei ole harvinaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea ja tiukkaa asia-journalismia! Kalevan perustajan perhekunnan jäseneltä tuki ensimmäiselle naispäätoimittajalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erittäin monipuolinen henkilö varmasti valittu tehtävään ja ammattitaidoltaan pätevä, mutta kuinka kauan kestää, kun hän näkee jossain jotain vielä parempaa tarjolla ja lähtee sen perään? Edelliset pestit eivät olleet pitkiä. Kaleva ansaitsee kärsivällisen ja pitkäjänteisen päätoimittajan, kuten edeltäjäkin oli. Toivottavasti uudesta päätoimittajasta on siihen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erinomainen valinta, onnea Kaleva ja uusi päätoimittaja!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:58
Lumo-valofestivaali avaa teoshakunsa vuodelle 2020
10:51
ELY-keskus rahoitti hankkeita Pohjois-Suomessa reilulla 28 miljoonalla – Pohjois-Pohjanmaalla rahoituksen määrä laski huomattavasti
10:24
Jalkansa loukannut joutsen huolettaa oululaisia – lintu kököttänyt Raatissa jään päällä pakkasessa
10:14
Koronaviruksen kuolonuhrien määrä nousi yli kahdeksaankymmeneen – Aasian pörssit ja matkailuosakkeet laskivat
9:36
Aurinko innosti Nallikarin edustalla ja muuallakin jäällä - lukijat kuvasivat valoisten pakkaspäivien touhuja
9:15
Ylen MOT-ohjelma: Veikkaus jätti kilpailuttamatta kymmenien miljoonien sopimuksen – lakitoimiston arvio sopimusmuutoksen laittomuudesta ohitettiin
9:09
NBA-koripallotähti Kobe Bryantin ja hänen tyttärensä kuolemaa on surtu ympäri maailman – tämä helikopteriturmasta tiedetään
60
Metsäteollisuuden laaja kolmeviikkoinen lakko alkoi – alan tuotanto pysähtyy lähes kokonaan Suomessa
48
Lakko pysäyttää työt mekaanisessa metsäteollisuudessa, pelkästään Pyhännällä lakon piirissä on noin 140 työntekijää
9
Metsäteollisuus vastaa lakkoon kolmen päivän työsululla, sovintoa haetaan valtakunnansovittelijan toimistolla
9
Metsänomistajille on suunnitteilla ensimmäinen valtiontuki täysin ja ainoastaan ilmastolähtökohdista – kompensaatioiden taustalla hiilinielujen vahvistaminen
8
Pysähtyvätkö paperitehtaat ja seisahtuvatko sellutehtaat? Metsäteollisuuden sovittelusta ei ole tihkunut tietoja, lakko uhkaa alkaa keskiyöllä
6
Talvinen sää palaa Ouluun: Tällä viikolla taivaalta tulee lunta useampana päivänä, lämpötila pysyy pakkasen puolella
3
Keihäsmatkat-sarja on humalainen pätkä suomalaista matkailuhistoriaa – ensin ollaan kivassa kännissä ja sitten iskee krapula

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

218 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Minulla on omakotitalossani jopa kaksi vessaa. Voin ihan huvikseni käydä kummassa vaan sen mukaan miten huvittaa. En ymm... Lue lisää...
Äly hoi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image