Oulu

Poliisilla käynnissä pik­ku­jou­lu­kau­den rat­ti­juo­pu­muk­sien te­ho­val­von­ta – kampanjaa voi seurata Twitterissä tunnuksella #rat­tis­val­von­ta­ma­ra­ton

Oulu 14.12.2018 19:43
Kaleva

Poliisi on aloittanut koko maassa tänään perjantaina 24 tuntia kestävän rattijuopumusvalvontamaratonin. Poliisin edesottamuksia eri poliisilaitosten alueilla voi seurata Twitterissä hashtagilla #rattisvalvontamaraton.

Lounais-Suomen poliisi twiittaa, että promillerajojen kanssa ei kannata leikitellä. "Jos ajan en ota, jos otan en aja. Näin kuului takavuosien kampanjalause, jonka viisautta ei voi kyseenalaistaa", poliisi twiittaa.

Tehostettu valvontakampanja käynnistyi perjantai-iltapäivänä klo 14. Itä-Suomen poliisi kertoo, että Pohjois-Karjalassa puhallutettiin yli 500 kuljettajaa iltapäivän aikana, eikä heissä ollut yhtään, jonka ajokunnossa olisi ollut moitittavaa. Sen sijaan ennen maratonin starttia poliisi nappasi kiinni rattijuopon, joka puhalsi 3,2 promillen lukemat.

Oulun poliisi ei ole vielä juuri osallistunut Twitter-ralliin, mutta sen illan ja yön tapahtumia voi seurata samalla hashtagillä tai suoraan sen Twitter-tilillä @oulunpoliisi.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Kovasti kiinnosti partiota kun yksinäni ajelin tuossa aiemmin illalla tankkaamaan autoni, niin seurasivat muutaman kymmenen metrin päästä tätäkin tapahtumaa, kun ensin lähtivät risteysalueelta perään. Olisivat ihan rehdisti vaan tulleet puhalluttamaan, mitä sitä suotta kauempaa vahtaamaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi jätetään vajaaksi ratsia? Siis sunnuntaihin asti vähintään ilta kuuteen pitäisi kestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:19
Uhkaako Jussi Jokistakin pelikielto? Liigan kurinpito käsittelee maanantain ottelun jalkapyyhkäisyn – katso tilanne
14:07
Ulkoministeriön häirintäkysely johti laajaan selvitykseen, ja tässä tulos: "Siellä pitää parantaa johtamista, tiedonkulkua ja koko kulttuuria"
14:00
Limingan kunnan tilikausi 1,6 miljoonaa euroa ylijäämäinen – investointimenot historiallisesti peräti 19,2 miljoonaa euroa
13:31
OLS:n ensi kauden joukkue rakentuu – Saarnio palaa Sveitsistä, Mestarille jatkosopimus
13:28
Koirankakalla voi saada kahvia pop up -kahvilamyymälästä Oulussa
13:22
Kärppien Kivihalme on oppinut pudotuspelien tavoille ja antaa palaa vaihdosta toiseen – "Jokaiseen otteluun valmistaudutaan tulos tai ulos -mentaliteetilla"
13:16
Torniolaisen omakotitalon pihapiiristä anastettiin traktorimönkijä
94
WWF Suomi vaatii pikaisia muutoksia suomalaisten ruokavalintoihin – "lihan määrää pitää vähentää merkittävästi ilmaston hyväksi"
59
Oulussa postia jakaa kaksi toimijaa – monelle suomalaiselle tulee yllätyksenä, että postia jakavat muutkin kuin Posti
45
Oulunportista tulee jättimäinen suurten kauppojen alue – kaupunginhallitus hyväksyi kaavamuutoksen
17
Poliittinen väkivalta nousi huolenaiheeksi – Finnkinon ilmoitus perussuomalaisten vaalivideon trailerista aiheutti hämmennyksen
16
Kärpät voiton päässä välieristä, peli ei silti täysin säväyttänyt yleisöä – Manner: "Ei se ole niin yksinkertaista, kuin kotisohvalla saattaa tuntua"
14
Työryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen hämmästelee Antti Rinteen kommenttia Sitran rahojen käytöstä: "Rahoista ei ole yhteisymmärrystä"
13
Katupölykausi alkoi Oulussa: Ilmanlaatu muuttui huonoksi keskustan alueella

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Demarit esittää maidolle lisäveroa

234 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eikö töissä haluta käydä?

Eikö töissä haluta käydä? No ei! Jos voitan lotossa en tehe päivääkään töitä, eikä tehe moni muukaan vaikka niin itseään... Lue lisää...
rehellisellä pelillä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image