Oulu

Oulussa marraskuussa tapahtuneesta alaikäisen raiskauksesta tuomittiin yli kolme vuotta vankeutta

Oulu 17.4.2019 14:52 | Päivitetty 17.4.2019 15:02
Anna Leinonen

Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1995 syntyneen Abdul Aziz Nayef Dbeisan Al-Bodourin kolmen vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rikos tapahtui yksityisasunnossa Oulussa viime vuoden marraskuussa. Uhri ja tuomittu eivät tunteneet toisiaan ennestään.

Uhri oli alle 16-vuotias. Al-Bodour määrättiin maksamaan hänelle 7000 euron korvaus henkisestä kärsimyksestä.

Oikeuden mukaan uhri oli vierailulla Oulussa, ja hän oli päässyt yöpymään asuntoon, johon myös Al-Bodour oli tullut. Yöllä uhri oli herännyt siihen, että mies oli ollut sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.

Oikeuden mukaan mies käytti hyväkseen uhrin tiedottomuutta tai sitä, että hän oli kykenemätön puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan.

Teosta tuomittu on kiistänyt rikoksen.

Käräjäoikeus kuuli tapauksessa myös kahta todistajaa. Lisäksi oikeudella oli käytössään muun muassa lääkärinlausunto, Keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion lausunto sekä tapahtumaan liittyneitä Snapchat-viestejä.

Oikeuden mukaan toisen todistajan kertomus sekä lääkärinlausunto olivat keskeisessä roolissa asian ratkaisemisessa. DNA-tutkimuksen tuloksia lukuun ottamatta myös muu kirjallinen todistelu tuki miehen syyllisyyttä.

MAINOS

Uutisvirta

0:13
Uskomaton ihmenousu! Suomen lentopallomaajoukkue taisteli lähes toivottomasta tilanteesta tiensä EM-kisojen neljännesvälieriin
18.9.
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä
18.9.
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
18.9.
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
18.9.
Kärpät otti Jukureista kotivoiton Raksilassa takkuisen pelin jälkeen, katso kuvia ottelusta
18.9.
NBA:n supertähti Stephen Curry ilmoittautui jo Yhdysvaltain olympiajoukkueeseen
18.9.
"Näillä budjettiesityksen miljoonilla päästään vasta 0,6 hoitajaan" – Työnantajat lisäisivät hoitoalan koulutusta, Tehy on toista mieltä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Eurojackpot voittaja osti Toyota yariksen

Mikäs siinä, jos kehtaa ajella niin rumasti muotoillulla autolla, jonka ajo-ominaisuudet ovat lisäksi huonot. Moottori o... Lue lisää...
Yäkris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image