Oulu

Oulun Raitotiellä neljän ajoneuvon onnettomuus – neljä henkilöä sairaalaan tar­kis­tet­ta­vik­si

Hälytys onnettomuudesta tuli noin kello 18.10. Kuvituskuva.
Oulu 17.2.2020 18:32 | Päivitetty 17.2.2020 21:47
Heikki Uusitalo

Oulun Ritaharjun ja Kuivasjärven välisen tieosuuden puolivälin tietämissä sattui maanantaina alkuillasta liikenneonnettomuus. Onnettomuuspaikka oli Raitotiellä.

Neljä henkilöä vietiin sairaalaan tarkistettaviksi. Pelastuslaitoksen mukaan he eivät kuitenkaan loukkaantuneet vakavasti.

Onnettomuuden pelastus- ja raivaustöiden vuoksi tie oli jonkin aikaa suljettu kokonaan liikenteeltä. Nyt liikenne sujuu normaalisti.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuudessa olivat osallisina kaksi henkilöautoa ja kuorma-auto. Henkilöautot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Lisäksi yksi pakettiauto sai kolaritilanteessa kolhuja.

Hälytys onnettomuudesta tuli noin kello 18.10.

Uutiseen korjattu onnettomuuspaikka ja lisätty tarkentuneita tietoja kello 19.15. Korjattu viikonpäivä oikeaksi kello 21.47.

18.2. kello 11.55: Täsmennetty kolarin tapahtumatietoja poliisin antamilla lisätiedoilla.

MAINOS

Kommentoi

Käsittämättömän ahtaat liukkaat liikenneympyrät ja tukkoinen tie, rekat käyttävät läpiajoon Ruskoon. Hyvin osattiin pilata tuokin toimiva tie.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuolla tiellä on pahoja kohtia varsinkin missä on betonikaiteet,auraus ym tosi huonoa ja ajoväylä menee kapeaksi betonikaiteiden kohdalla kun penkat kertyy sen viereen ja ajourat voi heittää auton vaikka mihin,kunnossapidossa sanomista kuten monessa muussa paikassa Oulussa,saa ajaa välillä kieli keskellä suuta mihin auto jäisistä urista lähtee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunnossapito on kehittynyt erinomaisen erinomaiseen suuntaan, todetaan ruostetalon kolmannen kerroksen kahvisalongista maanantaina klo 14.42 annetussa lausumassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22
Yle: Sairaalat saivat varmuusvarastoista jopa kahdeksan vuotta sitten vanhentuneita hengityssuojaimia
12
Osingot tulisi maksaa – osinkotulot ovat monelle tarpeellinen lisä jatkuvasti ostovoimaansa menettävän eläketulon jatkeeksi Lukijalta
9
Etäopetuksen laatuun tulee kiinnittää huomiota – etäopetusta ei ole se, että Wilmassa lähetetään ohjeita ja kirjalliset vastaukset pyydetään palauttamaan Wilmaan Lukijalta
7
Ei yhtään uutta koronakuolemaa Suomessa – tehohoidossa yli 60 ihmistä, heistä kolme Oulussa
6
LM:n tiedot: Hallitus kaavailee muutoksia turvapaikkarahaston käyttöön – Välimeren turvapaikanhakijoiden vastaanottoon tarvitaan 13 miljoonaa euroa
5
Suomen oltava oikeusvaltio koronakriisissäkin – koronatartuntojen kasvun kanssa kilpailee voitokkaasti vain jälkiviisaus Lukijalta
4
Koronahelvetti – olen taistellut ”punaista paholaista” vastaan laskujeni mukaan noin kolme viikkoa Lukijalta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on ajoittain huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, 
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

291 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image