Oulu

Kauppuri 5 lopettaa Tampereen ravintolan: "Kiitokset kaikille, oli kivvaa" – ravintola ehti olla auki vuoden päivät

Kauppuri 5 on toiminut Oulussa jo vuodesta 2010. Oulun ravintolan toiminta jatkuu entiseen malliin, vaikka Tampereella ovet menevätkin säppiin. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Oulu 25.4.2019 11:14
Heidi Peltonen

Kauppuri 5 lopettaa Tampereen ravintolansa. Ravintola ilmoitti asiasta Facebook-sivuillaan tiistaina 23. huhtikuuta. Tampereella ovet menevät säppiin tämän viikon aikana. 

Kauppuri 5:en ravintoloitsija Aki Mursu kertoo lopettamispäätöksestä Facebookissa videolla. 

– Tampere ei ollut joko valmis meitä varten tai me ei oltu valmiita Tamperetta varten, Mursu kommentoi videolla. 

Ravintola ehti toimia Tampereella noin vuoden ajan. 

– Kiitokset kaikille, oli kivvaa. Kallis oppivuosi oli kaikkinensa, tuli opittua kaikenlaista, Mursu kuvailee. 

Samalla ravintoloitsija kertoo videolla, että Oulussa Kauppuri 5:en toiminta jatkaa kuin ennenkin. 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamulehti

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (56)

Rouvan kans Oulussa mentiin kokeilleen kauppuri5 kun kuultiin paljon hyvää palautetta.. No ei tarvii mennä toista kertaa kun ei saanut paikanpäällä syödä. Syy rouvalla avattu vesipullo laukussa!! ei saa omia juomia tuoda!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin Tamperelaisena kuulin ko toimijasta ensimmäisen kerran tästä uutisesta. Olisko tarvinnut markkinointia tms?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai ei mualimanvallotus onnistu?
En ota suoranaisesti kantaa kyseiseen baariin, mutta yleisesti ottaen oululaisissa baareissa on aivan liian sisäänpäin kääntynyt ilmapiiri: liikaa samoja asiakasnaamoja ja liikaa asennevammaisia työntekijöitä. Nämä työntekijät ovat leipiintyneet työhönsä ja yrittävät saada iloa (?) asiakkaille suuntautuvasta veetuilusta.
Vain harvassa baarissa tajutaan, että siellä tehdään asiakaspalvelutyötä, joka tuottaa rahaa firmalle.
Jokaisen asiattomasti kohdelluksi tulleen asiakkaan pitää antaa palautetta baarin esimiestasolle -- tarvittaessa ylemmäksikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet justiinsa oikeassa.Suomessa on palvelukulttuuri virkamiestasolla.Menin Alkoon ostamaan pullon kastikeviiniä ja aloin maksamaan kolikoilla,silloin minulle osoitettiin ovea ja sanottiin ulos.milloin Alko menettää 100 vuotiaat suojatyöpaikka oikeudet kysyn vaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun toimipisteessä pari, kolme kertaa käynyt ja ruuat ihan OK, sen puolesta voisi käydä useamminkin.

Mutta palvelukonsepti on loivasti outo kun henkilökunta "hassun hauskasti" naljailee toisilleen ja välillä myös asiakkaille. En tiedä, kai sen pitäisi olla hauskaa ja rentoa sisäpiirin läppää tai jotain? Oli mitä oli mutta ei meinaa avautua satunnaiselle kävijälle.

Eikä missään eikä ikinä eikä koskaan ole vastaan sattunut yhtä pieteetillä suoritettua paimentamista ruokajuomien perään. Ehkäpä heille on tullut aiheesta joskus sanomista viranomaisten puolelta ja ehkäpä siksi asiaan kiinnitetään aivan erityistä huomiota, mene ja tiedä, mutta kyllä minulla on varsin korkea kynnys käydä uudelleen ensisijaisesti RUOKApaikaksi itsensä profiloivassa ravintolassa, kun muistissa on että edellisellä visiitillä siellä arvioitiin aiheelliseksi kytätä lähestulkoon hihassa roikkuen että pysyykö se aikuisilla ihmisillä se olut nyt ihan satavarmasti anniskelualueen sisäpuolella.

Ahdistava paikka, huomaa miettivänsä että rikonkohan minä nyt jotain sääntöä jos vaikka istun, jos vaikka tähän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkoinen pettymys. Toi positiivista pöhinää Tampereen ravintolaskeneen. Täällä porukka käy hampurilaisella hesessä, mäkissä, perusgrilleillä tai vähän laadukkaampaa haluavat Panco Villassa. Itse en voi sietää mitään näistä. Pancho Villa oli joskus hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

et taida olla Tampereelta, kävele vähän aseman suuntaan ja löydät Panchon vierestä parikin 10-0 Kauppurin voittanutta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin mä kans luulen, että parempiakin paikkoja Tampereelta löytyy kuin Heset, Mäkit ja Kauppuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no älkää nyt, tiedän henkilön jonka mielestä oulun paras burgeripaikka on burger king.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

BK voittaa Hesen ja Mäkin kyllä, mutta siihen se jää. Ei ole liialla majoneesilla pilattu burgeri, liekityksen maistaa ja muutenkin burgeri varsin jees nopean hetkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älyttömän iso pettymys. Oli paras hampurilaispaikka Tampereella. Tuli käytyä lähes joka viikko. Tamperelainen käy yhä hakemassa mustaa makkaraa siitä pyöreästä kioskists aseman läheltä. Mikään muu ei näytä kelpaavan. Helsingissä ihan eri meininki. Siellä näitä Kauppurin kaltaisia riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tampereella näköjään arvostetaan burgerissa kuohkeaa leipää. Mielestäni on kuitenkin parempi, että leipä on ruokaisa. Kyseessähän on ruoka- eikä pullaravintola.

Kauppuri 5 voisi kuitenkin kiinnittää huomiota pekonin paistoasteen optimointiin sekä sen liian hallitsevan BBQ-kastikkeen laadun, määrän sekä annostelun parantamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietynlainen tylyys on Oululainen ominaisuus. Se tulee jo äidinmaidossa mukana. Asiat sanoa töksäytetään. Ollaan ölövinä.

Tullista tulleelle tämä kuullostaa töykeältä käytökseltä joten ei ihme ettei sillä asenteella pärjää muualla. Eivät sitä kuitenkaan pahuuttaan tee.

Mutta kukapa sitä jaksaa kokoajan vääntää naamaa irvistykseen (hymyyn) ja puhua mukavasti jos ei osaa. Vaikka maksettas...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännä että ei suomalaiset asiakaspalvelijat jaksaa. ihan luontaisasti. Saa aina parasta palvelua. Kysytään miten menee jne. ja vaikka ei puoleen vuoteen o käyny, kysytään että otakko vakioannoksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun putiikissakaan ei erityisemmin kehumista ole. Henkilökunta on häijyä ja juoksee kadulla asti viemässä ihmisiltä muualta ostetut alkoholijuomat kädestä. Ruoka on ihan ok, siinä se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vuoden päästä siitä, kun saadaan tänne oikeita burgeripaikkoja lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä noi kauppurin hampparit kummoisia ole, mutta Oulussa pärjää kun ei ole kilpailua. Tampereella puolestaan on, joten siellä ei saa myytyä huonoa laatua korkealla hinnalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä. Tänne saisi tulla muutama mesta lisää, joka antaisi mahdollisuuksia käydä useamminkin bursalla. Näissä samoissa paikoissa käyminen kyllästyttää ja Kauppurikin on koettu vähän liiaksikin asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (56)

Uutisvirta

86
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
54
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
53
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
31
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image