Oulu

Kaleva jaetaan Postin lakon aikana var­hais­ja­ke­lus­sa normaalisti, mutta viivästyksiin kannattaa varautua – Postin jakelun piirissä oleville lehti tulee viikonlopuksi

Myös Kalevan varhaisjakelualueilla on hyvä varautua siihen, että lehti tulee normaalia myöhemmin. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 7.11.2019 17:22
Antti Ervasti

Postin lakko vaikuttaa myös osaan Kalevan tilaajista.

Kaleva tulee sen omilla varhaisjakelualueilla normaalisti, mutta Postin jakelun piirissä oleville tilaajille lehteä ei jaeta viikonloppua lukuun ottamatta. Postin jakelun piirissä noin 7–8 prosenttia Kalevan tilaajista arkisin. 

– Perjantain Kaleva jaetaan lauantain lehden mukana. Viikonloppuna eli lauantaina ja sunnuntaina lehdet tulevat normaalisti, kertoo Kaleva Oy:n paino- ja jakelujohtaja Janne Koski.  

Arkisin tilaajat voivat hakea päivän lehdet Kalevan asiakaspalvelusta Oulussa Solistinkadulta ja muilla paikkakunnilla aluetoimipisteistä, kuten Oulaisissa Pyhäjokiseudun, Kuusamossa Koillissanomien, Rovaniemellä Lapin Kansan tai Pudasjärvellä Iijokiseudun toimipaikoista.

– Niihin järjestetään noutopisteet, josta voi hakea maakuntalehtiä ja paikallislehtiä.

Koski toivottaa malttia Kalevan tilaajille. Heidän on myös varhaisjakelualueilla hyvä varautua siihen, että lehti tulee normaalia myöhemmin.

Näköislehdet pääsee lukemaan verkossa normaalisti joka päivä omilla tunnuksillaan, jotka jokaisella tilaajalla ovat. 

Kaikkiin Kalevan tilauksiin kuuluu digilukuoikeus, jolla pääsee verkossa lukemaan näköislehteä ja muita tilaajasisältöjä, kuten tähtijuttuja.

Näköislehden voi lukea myös eKaleva-sovelluksella. Digilukuoikeuden saa ilmaiseksi rekisteröitymällä eli luomalla Kaleva-tilin.

Rekisteröitymiseen tarvitset voimassa olevaan Kalevan tilaukseen liittyvän asiakasnumeron ja käytössä oleva sähköpostiosoitteen.

Tietoa ja opastusta Kaleva-tilin tekemiseen ja sovelluksen käyttöönottoon löydät täältä.

Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa osoitteessa asiakaspalvelu@kaleva.fi tai puhelinnumerossa 08-5377610.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mitäpä jos avattaisiin myös tilaajille kuuluvat osat kaikille lukijoille lakon aikana. Perukkaan, siis poliisiasemalle yli 30 km, ei lehti noin vain tulle kuten rintamaille. Luvata voi kuten tässä uutisessa, mutta todellisuus on vallan muuta. On nähty ja koettu. Tuskin lehdelle tulee mitään tappiota - päinvastoin, näinpidettäisiin huoli, että palvelu pelaa lakoista huolimatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös vain tilaajille olevien palveluiden idea ole olla juuri maksavan asiakkaan saatavilla? Ja digilehti tulee vaikka poliisiasemalle olisi matkaa 3000 kilometriä. Eikä palele varpaita postilaatikolle kävellessä. Palvelu siis pelaa jo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loppujen lopuksi suurimmat kärsijät tulevat olemaan Posti ja Postin työntekijät. Yritykset hakevat uusia kuljetuskumppaneita, pysyviä uusia malleja muodostuu joissa Postilla ei ole enää sijaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mieltä. Ymmärrän kyllä työntekijöiden tilanteen. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Toisaalta tämä lakko sataa kilpailijoiden laariin ja postin maine on pilalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on hyötyä siitä, että tulee nettiKaleva. Eikä tarvitse muutenkaan talviaikaan lähteä postilaatikolle hipsimään tohveleissaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä voi kaydä kuten Elannon hevosmiesten lakkossa, joka alkoi heti suurlakon jälkeen 1956 eli lakko ei pääty koskaan, jolloin postinjako siirtyy enenevissä määrin kilpailijoille, jotka jakavat jo ison osan etenkin yritysten ja kaupunkien lähettämästä postista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaleva viikolla päivittäin laatikosta, 200 metriä, vkonloppuna yhteislaatikosta, 600 metriä. Maaseudun tulevaisuus kolmesti viikossa laatikoon, Tervareitti kerran vkossa.
Onneksi myös ystävät lähettävät vielä postikorttejakin.
On laatikossa joskus kahvipakettikin, villasukat, suklaarasia, pullo.
Posteljooni on ystävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:03
IMF:ltä tylyt terveiset Suomen velkaantumisesta: Rinteen hallituksen tavoite ei toteudu, dieselin ja turpeen veroalet pois tai muita säästötoimia
9:51
Röyhkeä voro vei auton nivalalaisen omakotitalon pihasta juuri, kun pariskunta oli lähdössä töihin – ”Erittäin kummallinen tapaus”
9:49
Led-valo kertoo, milloin suihkun käyttö kannattaa lopettaa – oululaisyritys kehitti suihkuvahdin, joka saa tarvitsemansa energian virtaavasta vedestä
9:39
Viimeiset mielenosoittajat sinnittelevät yliopistolla Hongkongissa – Yli 600 ihmistä poistui kampukselta maanantaina
8:25
Sa­vu­kos­ken koulun ra­ken­nus­työ­maal­ta löytyi so­dan­ai­kai­sia heit­ti­men am­muk­sia – 81-millisiä ammuksia löytyi koulun alueelta 15 kappaletta Tilaajille
8:22
Pohjantiellä sattui peräänajo-onnettomuus Iskon ja Laanilan liittymien välillä – tilanne saatiin korjattua puolessa tunnissa
8:01
Postilakossa jätettiin yöllä sovintoesitys, PAU ja Palta antavat vastauksensa aamupäivällä – lakko jatkuu vielä
42
Oulun kaupunki jakaa 2000 ledivaloa pyöräilijöille – tempaus on osa valtakunnallista Pyöräilytalvi-viikkoa
26
Kaupunginhallitus päätti: Linnanmaan uimahallin rakentaminen aloitetaan jo ensi vuonna
17
Huuhkajat päätti EM-karsinnat tappioon, Kreikka voitti 2-1 – häviö tietää paikkaa arvonnan neloskorissa
15
Oulun yliopistokampus toimiva nykyisellään – mikä on se malli, johon visio yliopistosta keskustassa perustuu? Lukijalta
8
Oulu päättää pormestarimallista vuonna 2021 – asia jää samana vuonna valittavan kaupunginvaltuuston päätettäväksi
7
Arinan Kastellin huoltoasemahanke jäi pöydälle kaupunginhallituksessa
7
22-Pistepirkko saavutti Euroopassa kulttimaineen tunnistettavalla sointimaailmallaan – Kaleva Live esittää yhtyeen keikan suorana keskiviikkoiltana

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä oleva lumi tamppautuu liukkaaksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.11.

Fingerpori

19.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image