Oulu

Junalla Ouluun saapunut mies ryöstettiin keskustassa puukolla uhaten – poliisi sai tekijät kiinni

Poliisi sai epäillyt tekijät kiinni Hallituskadulla. KUVA: Jännää / Lukijan kuva
Oulu 12.10.2018 7:50
Kaleva

Mies ryöstettiin Oulun Asemakadulla torstain ja perjantain välisenä yönä puolen yön aikaan.

Poliisin mukaan kaksi miestä uhkasi uhria teräaseella. Uhri oli saapunut junalla Ouluun ja ryöstäjät veivät hänen laukkunsa.

Poliisi tavoitti epäillyt tekijät Hallituskadulta ja otti heidät kiinni.

Asiaa tutkitaan epäiltynä ryöstönä.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Teräaseet kuten veitset ovat yleistyneet. Niiden hallussapidosta tulisi säätää kova rangaistus. Vaikka hallussapito tuleekin harvoin ilmi, mutta esimerksi täss tapauksessa teräaseen mukana olosta on näyttö ja tuomion tulisi olla myös astetta kovempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Jos puolustat itseäsi, joudut ongelmiin. Ajatus siitä ahdistaa itseäni suht. paljon. En tiedä mitä tehdä jos henkeni olisi uhattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä tiedän mitä tekisin, puolustaisin itseäni viimeiseen asti.. Paras keinohan on jos pääsee tilanteesta irti, mutta jos se ei auta niin sit fyysinen vastavoima.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja sitten istut linnassa ja omaisuutesi ulosmitataan rikolliselle korvaukseksi sinun aiheuttamastasi sielullisesta sätkystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos poliisin ripeästä toiminnasta ja Oulun kaupungin järjestämälle kameravalvonnalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monta rikosta pystytty selvittämään kameroiden avulla. Ehdottomasti kameroita lisää, säästöä saadaan pinemmän päälle niiden vuoksi. Kaikkien etu, paitsi rikollisten. Huumeet ja muut päihteet lisää rikollisuutta. Ei hyysätä näitä, vaan kovennetaan rangaistuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Poliisi ei voi tuomita, vaan ainoastaan epäillä. Ei sinuakaan naurattaisi, jos poliisi ottaisi sinut kadulta kiinni ja tuomitsisi ryöstöstä, jota et ole tehnyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisi ei voi tuomita mutta toisaalta sitten oikeus voikin tuomita sut pelkän epäilyn perusteella, näin meillä täällä suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Nykyään netin kasvanut käyttö ja sosiaalinen media mahdollistaa kaikille pääsyn ajankohtaisiin uutisiin. Se mahdollistaa myös sen että kaikista tällaisista tapahtumista on mahdollista uutisoida nopeasti ja ajankohtaisesti. Se että tällaisilla uutisilla on nopeampi ja parempi näkyvyys kuin ennen ei tarkoita sitä että rikollisuuden ja väkivallan määrä olisi millään tapaa nousussa, se vain vaikuttaa siltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image