Oulu

Huumekuski kaahasi Puo­li­vä­lin­kan­kaal­la ja peruutti poliisiauton keulaan – hallusta löytyi nyrkkirauta

Oulu 13.1.2019 8:25
Heidi Peltonen

Reipasta ylinopeutta ajanut epäilty huumekuski jäi kiinni Oulun Puolivälinkankaalla lauantai-iltana. 

Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisi partioi alueella ja partiota ajoi vastaan Järvitiellä huomattavaa ylinopeutta kulkenut henkilöauto. Poliisi seurasi autoa Maahisentielle, jossa henkilöauto siirtyi parkkialueelle. Poliisiauto ajoi auton perään, jolloin henkilöauton kuljettaja lähti yhtäkkiä peruuttamaan ja törmäsi suoraan poliisiauton keulaan.

Autoa kuljettaneet oululaisen miehen hallusta löytyi nyrkkirauta, joka luokitellaan vaaralliseksi esineeksi. Lisäksi 34-vuotiaalla kuljettajalle ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänen epäillään ajaneen autoa huumausaineen alaisena. Mies myönsi poliisipartiolle käyttäneensä huumausainetta ennen autolla ajoa.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, vaarallisen esineen hallussapidosta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Varmaan sama kuski, joka taannoin ajeli Järvitietä laidasta laitaan, Järvigrilliä ennen risteyksessä koukkasi liikenteenjakajan väärältä puolelta ja ajoi sitten Maahisentielle. Soitin poliisit, mutta eivät nähtävästi tavoittaneet. Onneksi jäi nyt kiinni, eri asia, miten kauan menee, ennen kuin taas vaarantaa ihmisten turvallisuuden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko tämä valkea kaupunki imaissut huumeiden käyttäjät myös muutama sata kilometriä ympäriltään, kun näitä riittää joka niemeen ja notkelmaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, ja näyttää ettei näitä saa millään kuriin. Esimerkiksi kaahaillaan aivan sekaisin päin punaisia. Myöskin Välivainiolla näitä näkyy ja Kaijonharjussa. Oikeastaan poliisikaan ei mahda mitään. Sen jälkeen kun on jääty kiinni, niin mikä estää ajelemasta taas uudelleen sekaisin? Putkassa näitä ei voi pitää ja vankilaan joutuminen on tosi harvinaista Suomessa. Lisäksi mukana on nyrkkirautaa ja muuta asetta. Eriarvoistuminen aiheuttaa tätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama porukka, ehkä muutamia kymmeniä tekee nämä törttöilyt.
Kyllähän sitä uusitaan kun aamulla pääsee taas vapaaksi.
Laki ei mahdollista pitkää pidätystä.
Kaikkihan tiedetään mikä lääkkeeksi näihin juttuihin mutta lain säätäjä antaa asian olla ja siksi näitä liikenne pakoja tulee joka päivä.
Poliisi tunnistaa nämä veijarit jo naamasta ja siksi jahti alkaa heti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:16
Merihädässä ollut norjalaisristeilijä kulkee taas ja matkustajia evakuoidaan – kapteeni on lehtitietojen perusteella suomalainen
9:12
Sikalarakennuksen katto sortunut osittain Ristijärvellä – sortuneella alueella noin 200 sikaa, eläinvahingoista ei tietoa
9:00
Essee: Syön tästedeskin lihaa, autoilen ja lennän – emme tarvitse elämäntapapoliiseja Tilaajille
9:00
Analyysi: Vaalikampanjoista loppuivat repivät aiheet, koska kukaan ei halua suututtaa Sdp:tä
9:00
Mahdollisuus antaa lapselle neljä etunimeä ei aiheuttanyt ryntäystä maistraattiin – uutena ilmiönä lapselle halutaan hakea yhteinen sukunimi Tilaajille
8:26
Vanhat kuvat: Saariselän monotansseissa riitti tunnelmaa – tunturialuetta ehostettiin EU-huippukokousta varten
8:19
Jo kertaalleen palaneen omakotitalon rauniot syttyivät uudelleen Posiolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa länsituuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono aluksi Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi ja Salla lumi- tai räntäsateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

300 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tulonsiirrot rikkailta köyhille....

Viimeisin kina oli 12:sta eurosta, joka johtui työeläkemaksusta? Kuten tunnettua alle 15 000€ vuodessa tienatusta ei mak... Lue lisää...
Sopotti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image