Oulu

Anna Puu peruu esiin­ty­mi­sen­sä Oulun Suomipop Festivaalilla

Arkistokuva Anna Puun esiintymisestä Kemin Satama Open Airissa vuonna 2016. KUVA: Nina Susi
Oulu 10.7.2019 20:15
Iida Ahonen

Anna Puu kertoo Facebook-sivuillaan joutuvansa perumaan perjantaisen esiintymisensä Oulun Suomipop Festivaalilla.

– Mua harmittaa maailman eniten, etten ole vielä laulukunnossa ja konsultoituani lääkäriä joudun peruuttamaan sekä torstain Tikkurila Festivaalin ja perjantain Suomipop Festivaalin keikat. Olen pahoillani, Anna Puu kirjoittaa päivityksessä.

Laulaja tarvitsee vielä muutaman päivän täyttä äänilepoa, mutta päässee nousemaan lavalle tulevalla Jyväskylän Suomipop Festivaalilla ja Ilosaarirockissa.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Eiköhän kannattaisi opetella laulamaan oikein huutamisen sijaan. Sivistys-sana "kakofonia" kuvaa hyvin nykymusiikin kaikkia aloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Veikkaan että tekniikka on kohtuu hyvin jo hallussa. Kokeileppa ite laulaa ammatiksesi lähes joka päivä menettämättä välillä ääntäsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kokeile, kun en osaa. Kuunnella kyllä osaan, ja arvioida. Musiikin teoria 10, ja korva absolut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottamatta kantaa ko. artistin taitoihin tai tuotantoon tai ko. festivaaliin ylipäätään, on pakko todeta, että kyllä täällä Oulun seudulla asuu ILKEÄÄ ja NEGATIIVISTA porukkaa!! Usein olen tätä kommentripalstaa lukenut ja aina sama ajatus tulee väistämättä mieleen. Olen itse asunut vuosia muualla kauniissa maassamme, myös pitkään pk-seudulla, kunnes rakkaus toi minut Ouluun ja ikäväkseni olen saanut huomata ja oppia kantapään kauttakin tuon ihmisten jurouden ja negatiivisuuden. Lainatakseni itseäni: "jos ei oo mitään hyvää sanottavaa niin pääkii!"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen itsekin asunut muualla yli 30 vuotta ulkomailla ja Suomessa, ja en allekirjoita kantojasi. Suomessa asuu suht'koht fiksua kansaa. Totta kai on monenlaisia ihmisiä ja tänne kirjoittavat tietynlaiset ihmiset, jotka tuovat oman asiansa esille, vaikka tietoa ei muuten ole asiasta kuin asiasta. Suurin osahan on negatiivista, sanoisiko, että yli 90 %. Keskustelutaito on aika minimaalinen ja huomaa, että omat kannat ovat aika hakusessa, koska toistetaan vain median kantoja ja yleistä mielipidettä, mutta näin se vain on somessa.

Mitä artistiin tulee, täytyy todeta, että eipä paljoa kiinnosta, onko Anna Puu Oulussa, vaiko ei. Ikäväähän näissä on, että joudutaan perumaan ja se aiheuttaa asiakkaille aina pettymyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne ilkeät ja negatiiviset ihmiset ovat joka paikassa äänessä. Näyttää, että heitä on paljon, koska tämä pieni vähemmistö saa määräänsä nähden suhteettoman paljon palstatilaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinkuin alkuperäisessä kommentissani mainitsin, usein olen lukenut muutaman vuoden ajan tätä kommenttipalstaa, ja usein sama ajatus hiipinyt mieleen. Valitettavasti. Vai meinaatko, että kaikki ne negatiiviset kommentit ovat samojen viidentoista ihmisen kirjoittamia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En usko, että silti kommenttipalstojen kirjoittajat on mitenkään kattava otanta alueen n. 300 000 asukkaasta. Ja huomaatko: onhan tuo omakin kommentointisi negatiivista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata vetää tämän palstan kommenteista yleistyksiä koko Ouluun. Tänne kirjoittaa enimmäkseen asioista eri mieltä olevat henkilöt, ja ne jotka haluaisivat asioita tehtävän toisin (tietenkin huumorikommentit ovat kivoja). Sieltä löytyy myös hyviä ideoita, miten asiat voitaisiin hoitaa paremmin. Oulun kaupungille osoitetut valitukset uppoavat "mustaan aukkoon", niistä ei saa mitään palautetta. Ouluhan on aina ollut virkamiesten ja konsulttien hallitsema kaupunki, kaupunginhallitus leimaa vain päätökset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieni joukko kirjoittaa negatiivista, olipa asia tai aihe mikä tahansa. Heillä on päivät aikaa niin ehtivät täyttää nämä palstat. Sellainen harrastus muutamilla. Oululaiset on ihan mukavaa väkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suosittelen muuttamaan mahdollisimman kauas täältä. Emme tarvitse kaltaisiasi tänne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei voi kirjoittaa muutakaan kyseisestä ööö lausujasta :)
Siksi nämä kommentti palstat on kivoja että voi purkaa itseään, ettei sitä tarvitse muualla tehdä.
Jos ei oulu kiinnosta voi muuttaa sinne positiivisuuden tyyssijaan mistä on tullutkin :)
Kaikella rakkaudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Business oulu kutsuttava nyt paikalle korjaamaan tilanne. Jos he kuorossa laulaisivat sopivia lauluja teille oululaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uuuh suomipop iikk!! Kyyneleet tuli silmiin niin tunteellista ja järkyttävää. Voimia kaikille suomipop on niin maailman laadukkainta musiikkia iiikkk!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka se nyt Ouluun haluais..Ei kukaan Ouluhan on rikollinen ja vaarallinen kaupunki...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sain tiedon, että Aikamiehet -
kuoro korvaa Anna Puun.
Muistattehan heidän listahittin -
sä " Iltatuulen viesti. " Kerrankin
kunnollista musiikkia eikä mi -
tään nykyajan renkutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Uutisvirta

15:29
Tällaisia ovat Oulun vuoden 2025 asuntomessujen suunnittelukilpailun ehdotukset
15:25
Oulun vuoden 2025 asuntomessujen suunnittelukilpailun työt valmistuivat
14:34
Kuumalle liedelle jäänyt muoviastia aiheutti palohälytyksen Limingassa
13:59
Postin työntekijät osoittivat mieltään Postin pääkonttorilla Helsingissä – "Emme hyväksy, että meitä kohdellaan kuin orjia Suomessa"
13:50
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi Lyseon peruskorjauksen äänestyksen jälkeen – lopullinen tieto rahoituksesta joulukuussa
13:33
Lasten päivähoidon ja kotihoidon stressaavuudessa ei ole suurta eroa, kertoo tuore tutkimus – päivähoito ei aiheuta ainakaan kotia enempää stressiä
13:32
Henkilöauto ja traktori kolaroivat Oulun Vasankankaalla – ensihoito vei yhden henkilön tarkistettavaksi
101
Koulujen joulujuhlien lainmukaisuutta selvitetään myös Oulussa – Lyseon lukion iso ylioppilasjuhla mahtuu vain tuomiokirkkoon
79
"Miksi Lyseosta tuli tällainen kiistakapula", ihmetteli Jenni Pitko Oulun kaupunginvaltuustossa – Lyseon remontin esittely kirvoitti kiivasta keskustelua
45
Yksityistieuudistus herätti kysymyksiä Oulun valtuustossa – "Vähimmäisvaatimus sille, että reuna-alueilla pystytään asumaan, on että tiet ovat auki"
41
SDP:n valtuustoryhmä päätti erottaa Husseinin luottamuspulan vuoksi – asiakas ei ollut poistunut taksista
39
Valmet Automotiven toimitusjohtaja näkee dieselskandaaleissa myös hyviä puolia – "Sähköautot tulevat nopeammin käyttöön kuin monet olettavat"
37
Kellosta pohjoiseen päin avautuu torstaina kahdeksan kilometrin pätkä uutta moottoritietä – Nelostien työt edenneet aikataulussa
23
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi Lyseon peruskorjauksen äänestyksen jälkeen – lopullinen tieto rahoituksesta joulukuussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image