Oulu

Anna Puu peruu esiin­ty­mi­sen­sä Oulun Suomipop Festivaalilla

Arkistokuva Anna Puun esiintymisestä Kemin Satama Open Airissa vuonna 2016. KUVA: Nina Susi
Oulu 10.7.2019 20:15
Iida Ahonen

Anna Puu kertoo Facebook-sivuillaan joutuvansa perumaan perjantaisen esiintymisensä Oulun Suomipop Festivaalilla.

– Mua harmittaa maailman eniten, etten ole vielä laulukunnossa ja konsultoituani lääkäriä joudun peruuttamaan sekä torstain Tikkurila Festivaalin ja perjantain Suomipop Festivaalin keikat. Olen pahoillani, Anna Puu kirjoittaa päivityksessä.

Laulaja tarvitsee vielä muutaman päivän täyttä äänilepoa, mutta päässee nousemaan lavalle tulevalla Jyväskylän Suomipop Festivaalilla ja Ilosaarirockissa.

 

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Eiköhän kannattaisi opetella laulamaan oikein huutamisen sijaan. Sivistys-sana "kakofonia" kuvaa hyvin nykymusiikin kaikkia aloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Veikkaan että tekniikka on kohtuu hyvin jo hallussa. Kokeileppa ite laulaa ammatiksesi lähes joka päivä menettämättä välillä ääntäsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kokeile, kun en osaa. Kuunnella kyllä osaan, ja arvioida. Musiikin teoria 10, ja korva absolut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottamatta kantaa ko. artistin taitoihin tai tuotantoon tai ko. festivaaliin ylipäätään, on pakko todeta, että kyllä täällä Oulun seudulla asuu ILKEÄÄ ja NEGATIIVISTA porukkaa!! Usein olen tätä kommentripalstaa lukenut ja aina sama ajatus tulee väistämättä mieleen. Olen itse asunut vuosia muualla kauniissa maassamme, myös pitkään pk-seudulla, kunnes rakkaus toi minut Ouluun ja ikäväkseni olen saanut huomata ja oppia kantapään kauttakin tuon ihmisten jurouden ja negatiivisuuden. Lainatakseni itseäni: "jos ei oo mitään hyvää sanottavaa niin pääkii!"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen itsekin asunut muualla yli 30 vuotta ulkomailla ja Suomessa, ja en allekirjoita kantojasi. Suomessa asuu suht'koht fiksua kansaa. Totta kai on monenlaisia ihmisiä ja tänne kirjoittavat tietynlaiset ihmiset, jotka tuovat oman asiansa esille, vaikka tietoa ei muuten ole asiasta kuin asiasta. Suurin osahan on negatiivista, sanoisiko, että yli 90 %. Keskustelutaito on aika minimaalinen ja huomaa, että omat kannat ovat aika hakusessa, koska toistetaan vain median kantoja ja yleistä mielipidettä, mutta näin se vain on somessa.

Mitä artistiin tulee, täytyy todeta, että eipä paljoa kiinnosta, onko Anna Puu Oulussa, vaiko ei. Ikäväähän näissä on, että joudutaan perumaan ja se aiheuttaa asiakkaille aina pettymyksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne ilkeät ja negatiiviset ihmiset ovat joka paikassa äänessä. Näyttää, että heitä on paljon, koska tämä pieni vähemmistö saa määräänsä nähden suhteettoman paljon palstatilaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinkuin alkuperäisessä kommentissani mainitsin, usein olen lukenut muutaman vuoden ajan tätä kommenttipalstaa, ja usein sama ajatus hiipinyt mieleen. Valitettavasti. Vai meinaatko, että kaikki ne negatiiviset kommentit ovat samojen viidentoista ihmisen kirjoittamia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En usko, että silti kommenttipalstojen kirjoittajat on mitenkään kattava otanta alueen n. 300 000 asukkaasta. Ja huomaatko: onhan tuo omakin kommentointisi negatiivista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata vetää tämän palstan kommenteista yleistyksiä koko Ouluun. Tänne kirjoittaa enimmäkseen asioista eri mieltä olevat henkilöt, ja ne jotka haluaisivat asioita tehtävän toisin (tietenkin huumorikommentit ovat kivoja). Sieltä löytyy myös hyviä ideoita, miten asiat voitaisiin hoitaa paremmin. Oulun kaupungille osoitetut valitukset uppoavat "mustaan aukkoon", niistä ei saa mitään palautetta. Ouluhan on aina ollut virkamiesten ja konsulttien hallitsema kaupunki, kaupunginhallitus leimaa vain päätökset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieni joukko kirjoittaa negatiivista, olipa asia tai aihe mikä tahansa. Heillä on päivät aikaa niin ehtivät täyttää nämä palstat. Sellainen harrastus muutamilla. Oululaiset on ihan mukavaa väkeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suosittelen muuttamaan mahdollisimman kauas täältä. Emme tarvitse kaltaisiasi tänne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ei voi kirjoittaa muutakaan kyseisestä ööö lausujasta :)
Siksi nämä kommentti palstat on kivoja että voi purkaa itseään, ettei sitä tarvitse muualla tehdä.
Jos ei oulu kiinnosta voi muuttaa sinne positiivisuuden tyyssijaan mistä on tullutkin :)
Kaikella rakkaudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Business oulu kutsuttava nyt paikalle korjaamaan tilanne. Jos he kuorossa laulaisivat sopivia lauluja teille oululaisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uuuh suomipop iikk!! Kyyneleet tuli silmiin niin tunteellista ja järkyttävää. Voimia kaikille suomipop on niin maailman laadukkainta musiikkia iiikkk!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka se nyt Ouluun haluais..Ei kukaan Ouluhan on rikollinen ja vaarallinen kaupunki...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sain tiedon, että Aikamiehet -
kuoro korvaa Anna Puun.
Muistattehan heidän listahittin -
sä " Iltatuulen viesti. " Kerrankin
kunnollista musiikkia eikä mi -
tään nykyajan renkutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Uutisvirta

15:22
Kunnille tulee vähintään miljardin euron tukipaketti ja lisäksi kuntien verotulomenetykset korvataan väliaikaisesti
15:17
"Lapset saavat siis vapaasti meluta ja juosta pitkin hotellin käytäviä" – Liminganlahden hotellin saa nyt kokonaan omaan käyttöönsä yhden huoneen hinnalla
15:00
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien iso tehtävä on auttaa maakunnan yrittäjät selviämään katastrofista Kaupallinen yhteistyö
14:48
Ko­ro­na­vi­ruk­sen ka­ran­tee­ni­sään­tö­jä on rikottu Län­si-Poh­jas­sa – joh­ta­ja­yli­lää­kä­ri vetoaa alueen ih­mi­siin: "Kaikki ter­vey­den­huol­lon hen­ki­lös­tön työ valuu huk­kaan" Tilaajille
14:46
Hallitukselta historiallisen suuri lisätalousarvio: Apua yrityksille ja kunnille, vanhemmille uusi tuki – suojavarusteisiin 600 miljoonaa euroa
14:42
Hallitus antaa 450 miljoonaa euroa lisää suoria avustuksia yrityksille – avustuspotti nousee jo liki 1,5 miljardiin euroon
14:24
THL: Koronavirukseen on kuollut Suomessa yhteensä 40 ihmistä, kuolleita kuusi lisää – koko maassa sairaalahoidossa 239 henkilöä
85
Kuuma keskustelu suojainten ympärillä jatkuu – Pääministeri Marin: "Osa kunnista ja toimijoista etsii nyt valtiosta tai jopa elinkeinoelämästä syyllistä omaan heikkoon varautumiseensa"
29
Uuden ennusteen mukaan koronavirusepidemia olisi Pohjois-Suomessa pahimmillaan juhannuksen aikaan – epidemian uskotaan jatkuvan pitkälle syksyyn
18
Julkinen sektori kieltäytyy lääkäriyhtiöiden koronatesteistä, edunvalvoja keskittäisi päätökset valtiolle – Ministeriö kiistää periaatteelliset syyt: Yhteistyötä harkitaan
15
Onko Oulun kaupungin hammashoito jo sopeutunut koronan aiheuttamaan poikkeustilanteeseen? –"Tällä hetkellä emme ota uusia potilaita tarkastukseen"
11
Uros perusti innovaatiokeskuksen – start up -yrityksille tarjotaan viimeisintä teknologiaa
11
Luken tutkimus: Suomen metsissä kasvaa yli neljä kertaa enemmän järeitä puita kuin sata vuotta sitten
10
Kehysriihineuvottelut jatkuvat tänään, hallitus koolla Säätytalolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

178 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image