Kulttuuri

Tilaajille

Puhelias Elias -trilogian viimeistellyt kirjailija Essi Kummu: "Sukupuolta ja sek­su­aa­li­suut­ta on las­ten­kir­jal­li­suu­des­sa käsitelty auttamattoman van­ha­nai­kai­ses­ti"

Essi Kummua ovat aina kiinnostaneet henkiset ja hengelliset asiat, tämän maailman ja tuonpuoleisen rajalinjat. Myös uskonnollisuus on tärkeä osa elämää. – Mutta mitään ahdasmielistä uskonnollisuutta tai lahkolaisuutta en pysty kannattamaan. Enkä halua leipoa pullaa mihinkään seurakunnan tilaisuuksiin. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Kulttuuri 19.6.2019 18:00
Maiju Ylipiessa

Kirjoittaminen toimii silloin, kun tarinaa ei suostu määräiltäväksi, uskoo Puhelias Elias -lastenkirjatrilogiansa juuri viimeistellyt kirjailija Essi Kummu. Tarina tulee ulos, kun on päättänyt tulla.

Kirjailija Essi Kummu on juhlatunnelmissa. Lastenkirjatrilogia Puhelias Elias on tullut vastikään päätökseensä, kun päätösosa Häätanssit julkaistiin toukokuussa. Hyvästit ovat myös haikeat: vaikka Elias onkin fiktiivinen, hän on kulkenut Kummun elämässä mukana jo vuosia.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Tämä kehitys tulee vielä näyttään että työläisellä ei ole mitään vaikutus kanavaa etujensa ajamiseen. Työnantajat tulee ... Lue lisää...
Kertokkeepa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image