Kulttuuri

Nelonen muokkaa The Voice of Finland-ohjelman jaksoja: "Siinä on kun­nia­no­soi­tus Olli Lindholmille"

Olli Lindholm kertoi emma-gaalassa odottavansa tulevaa juhlavuotta. Lindholm kuoli tiistain vastaisena yönä.
Kulttuuri 12.2.2019 16:54
Taneli Koponen

Nelonen Median televisiojohtaja sai tiedon suru-uutisesta tiedotusvälineiden kautta. The Voice of Finlandin esittäminen televisiossa jatkuu, mutta jaksoihin rakennetaan kunnianosoitus tiistain vastaisena yönä menehtyneelle Olli Lindholmille.

Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on kuollut. Yö-yhtye kertoo Twitterissä, että Lindholm menehtyi maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen.

Lindholm oli yksi The Voice of Finland-laulukilpailun tuomareista yhdessä Anna Puun, Redraman sekä Toni Wirtasen kanssa. Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sai tiedon suru-uutisesta tiedotusvälineiden kautta. The Voice of Finlandin esittäminen televisiossa jatkuu.

– Meillä on etukäteen nauhoitettuja jaksoja 29. maaliskuuta saakka. Suunnitelmissamme on esittää niitä normaalisti, Toivonen sanoo.

Hänen mukaansa torstaina esitettävää The Voice of Finlandin jaksoa muokataan siten, että siinä on mukana kunnianosoitus Lindholmille.

– Teemme katsojille selväksi, että jaksot ovat etukäteen nauhoitettuja. Rakennamme siihen ympärille kunnianosoituksen Olli Lindholmille.

The Voice of Finlandin kahdeksas kausi alkoi perjantaina 4. tammikuuta. Ohjelma tavoitti tuolloin 985 000 katsojaa. Keskikatsojamäärä oli 702 000 katsojaa.

Toivosen mukaan myöhemmin on aika pohtia sitä, millaisia muutoksia ohjelmaan tehdään, kun ennalta nauhoitetut ohjelmat on esitetty.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hienon tiimin olli on kumminkin kasannut. Neljälle penkille olisi kumminkin markus salo jäädä pois. omaperäisiä laulajia tarvitaan kuin originaalin tarkkoja laulajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nelonen haluaa rahastaa kuolemalla. Ei olisi liikaa vaadittu että kunnioitetaisiin Olli Lindholmin muistoa ja jätetään jo nauhoitetut jaksot näytyttämättä, voitaisiin jatkaa suorissa lähetyksessä uuden tähtivalmentajan kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"– Teemme katsojille selväksi, että jaksot ovat etukäteen nauhoitettuja. Rakennamme siihen ympärille kunnianosoituksen Olli Lindholmille"

Hyvä että tekevät katsojille selväksi, kun kaikki eivät varmaan sitä tajua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni olisi ollut neloselta korektia pidättäytyä koko ohjelman esittämisestä tämän loppukauden ajalta.
Miltäkähän omaisista tuntuu katsoa reilu kuukausi ohjelmaa ja samalla järjestellä hautajaisia ja tehdä surutyötä. Ohjelmat on vaan ohjelmia ja varmaan kalliita tuottaa. Ihmettelen silti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liki samanikäisenä olevana: Ollin livekeikat kuulemme taas tuolla yläporttien luona. See you there - siloitat tietä meille muille. Hyvää alkumatkaa ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sipilä eroaa.

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeikä

Köyhät ulisee jostain työeläkemaksuista. Hoitakaa elämänne ja tienestinne niin, että tulot tulee sieltä, mistä ei työelä... Lue lisää...
Kyllästynyt tuohon i...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image