Kotimaa

Poliisi: Espoon epäilyttävä sininen pakettiauto olikin kou­lu­lais­kul­je­tus

Kotimaa 3.2.2016 11:00
STT

Espoossa liikkunut pakettiauto, joka liitettiin mahdolliseen yritykseen pakottaa koululaisia kyytiin, näyttää poliisin mukaan olevan taksiyrityksen koululaiskyyti.

Poliisille tuli keskiviikkoaamuna kahdeksalta ilmoitus, jonka mukaan sinisen pakettiauton kuljettaja oli koettanut saada koululaisen kyytiin Veininkadulla. Paikalle lähti heti useita partioita.

Poliisipartiot saivat pikaisesti selvitettyä, että paikalla on ollut koululaiskuljetuksia sopimuksen mukaan tekevän taksiyrityksen kuljettaja. Kuljettajan tuntomerkit sopivat ilmoittajan kertomaan eikä tapahtumaan näytä liittyvän rikosta.

Poliisi kertoo selvittäneensä myös tapauksen, jossa ilmoituksen mukaan koululainen yritettiin saada Olarissa pakettiautoon viime viikon torstaina. Tässäkin tapauksessa kaikki täsmää taksiyrityksen koululaiskyytiin.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

No eikö se ole sitä huolestuttavampaa jos kyseessä on vielä ammattilainen jonka pitäisi työkseen olla lasten kanssa tekemisissä! Eikö kukaan tarkista näiden ihmisten taustoja kun näin pääsee käymään. Eikä ole varmasti ainoa tapaus, vastaavaa voi sattua kotinurkillakin. Kiitokset sille rehelliselle ja tarkkaavalle ihmiselle joka uskalsi kiinnittää asiaan huomiota!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta on ihmeellistä, että ihminen, joka ottaa lapsia kyytiin, saa työskennellä taksitoiminnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image