Kotimaa

Oulun poliisi epäilee: Mies raiskasi 16-vuotiaan tytön kolmesti – kahta teoista tutkitaan törkeinä

Oulun poliisilla on tutkinnassa tapaus, jossa irakilaisen vuonna 1997 syntyneen miehen epäilään raiskanneen Oulun seudulta kotoisin olevan 16-vuotiaan tytön kolmesti. KUVA: JUSSI LEINONEN
Kotimaa 14.10.2016 15:13 | Päivitetty 14.10.2016 15:22
Kaleva

Oulun poliisilla on tutkinnassa tapaus, jossa irakilaisen vuonna 1997 syntyneen miehen epäillään raiskanneen Oulun seudulta kotoisin olevan 16-vuotiaan tytön kolme eri kertaa 23.9.–7.10.2016 välisenä aikana. Epäillyt teot tapahtuivat Oulun seudulla.

Raiskauksista kahta tutkitaan törkeänä raiskauksena ja yhtä raiskauksena.

Oulun poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Savelan mukaan tutkinnan sisällöstä ei tässä vaiheessa voi kertoa tarkemmin.

Savela kertoo, että tutkintaa jatketaan kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla.

Poliisi esitti perjantaina epäiltyä vangittavaksi yllä mainituilla kolmella nimikkeellä. Oulun käräjäoikeus vangitsi epäillyn kuitenkin todennäköisin syin vain yhdestä raiskauksesta.

Syytteennoston määräpäiväksi on asetettu 16.1.2017.

MAINOS

Uutisvirta

57
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
47
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
37
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
11
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
9
Annika Saarikko ei lähde ehdolle keskustan puheenjohtajaksi – "Halusin kertoa ratkaisustani nopeasti, jotta muut voivat rauhassa valmistautua syyskuuhun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

225 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Kun on valmis tekemään paljon töitä ja jaksaa pyrkiä elämässä eteenpäin, niin jossain vaiheessa todennäköisesti päätyy k... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image