Kotimaa

Miksi erosit Sisusta, Juho Eerola?

Kotimaa 16.6.2012 10:17
Aki Harju

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Juho Eerola on ehdolla eduskunnan hallintovaliokunnan johtoon.

Eerola oli Suomen Sisun jäsen, mutta hän erosi yhdistyksestä torstaina.

Juho Eerola, miksi päätit erota Suomen Sisusta?

”Jäsenyyttä joutui selittelemään koko ajan ja joka paikassa. Koin, että järjestöä käytettiin lyömäaseena minua ja koko puoluetta vastaan. ”

Kuinka vaarallinen järjestö Suomen Sisu on?

”En pidä sitä mitenkään vaarallisena tai vahingollisena yhdistyksenä. Kyseessä ei ole mikään ääriliike vaan kansallismielinen ja isänmaallinen yhdistys.”

Millaista toimintaa järjestö harjoittaa?

”Ei käytännössä minkäänlaista. Se on ollut tosi monta vuotta ihan pöytälaatikkofirma. Käsittämättömän kova maine sillä siihen nähden on. En ikinä ole ollut yhdessäkään järjestön kokouksessa.”

Käyttääkö yhdistys valtaa perussuomalaisissa?

”Ei käytä, vaikka aina puhutaan, että perussuomalaisten eduskuntaryhmässä vaikuttaa jokin sisulainen falangi. Emme juo verta pimeinä tunteina keskenämme. Kyseessä on aivan neutraali järjestö, joka ei ole millään tavalla ristiriidassa perussuomalaisen arvomaailman kanssa. Siksi sitä voi verrata vaikkapa mieskuoroon tai urheiluseuraan. Mediassa Suomen Sisusta on tehty kuitenkin fasistinen salaseura. Siksi katsoin viisaaksi erota siitä nyt. Kukaan ei ainakaan voi väittää, että olisin jonkin ääriryhmän jäsen.”

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

Suomi on synnyimaani ja minulla on suomalainen sisu tallella.En ole tullut koskaan sen takia vainotuksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liityin hanger on -jäseneksi Suomen Sisuun n. 6 vuotta sitten. Sen jälkeen minulle on ”raportteja” toiminnasta ja joka kesä kutsu SS:n isänmaalliselle harjoitteluleirille. Kuulosti että luonnossa ollaan ja ”isänmaalisia” taitoja harjoitellaan, joten en innostanut näin aloittelijaa. Eerola: ” Se on ollut tosi monta vuotta ihan pöytälaatikkofirma.” On vai?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sisuun kuulumisesta pitää olla ylpeä ja siitä ei pidä erota vain näyttääkseen paremmalle kukkahattutätien silmissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kyseessä on aivan neutraali järjestö, joka ei ole millään tavalla ristiriidassa perussuomalaisen arvomaailman kanssa". - Niinpä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei mitään vikaa niin kauan kuin suunta on kohti tulevaisuutta, eikä suuntana ole Impivaara, joka oli ja meni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko Juho Eerolan Suomen sisussa ja FDL:ssä jäsenenä oleva avustaja on löytänyt uusia töitä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaleva jatkaa valitsemallaan Perussuomalaisia vainoavalla linjalla. Lehden uskottavuus on jo mennyt ja vaikea sitä enään saada takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko olemme näin pitkällä, että laillisesta järjestöstä eroamista joutuu selittelemään. Ennen perustuslaki takasi yhdistymisvapauden, elikä sai kuulua lailliseen yhdistykseen tai olla kuulumatta ilman selityksiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän tässä siitä ole kysymys ;) On vain mielenkiintoista nähdä miten Suomen Sisu on sellainen mörkö PErsuille, että siitä pitää erota, jos jonkun merkittävän position saa?!? Siis LOL!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää kiinnostavan hallintovaliokunnan puheenjohtajuus/siitä saatava kunnon palkanlisä, kukkakeppihattutädit valitsee pulmusen nyt siihen hommaan. Olen aina ollut suomalaisen oikean Sisun kannattaja, mutta tälläisen järjestön yhteydessä Sisu menettää sympolisen merkityksensä ollen häpeä isänmaalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös se Breivik ollut hyvin isänmaallinen, samoin kun ne Oulussa vaikuttavat vastaavat, jotka juoksentelee luotilliivit päällä? Jos tuo on sitä isänmaallisuutta ja kansallismielisyyttä, niin minä kyllä pysyn kaukana moisista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täälläkin ollaan tuomitsemassa ihmistä oletetun ajatusmaailman perusteella. Mielipiteenvapaus on kyllä Suomessa jos mielipide vain on oikea. Kummastuttaa, että kaikista persujen tekemisistä tehdään suuri haloo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalva varmaan nyt kaivaa tasapuolisuuden nimissä muidenkin kansanedustajien harrastustoiminnat esiin ja tekee niistä jutun? Uskomatonta propagandaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen sisullla ei ole mitään tekemistä oikean suomalaisen sisun kanssa. Pelkkiä muutosta pelkäävien hiekkalaatikko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Miksi pitäisi jonkun/minun olla kiinnostunut köyhistä? Minulle ei kuulu kenenkään köyhän toimeentulo eikä eläminen vaan ... Lue lisää...
Oman onnen seppä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

9.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image