Mainos

Uusia LOFT-asun­to­ja Val­jas­teh­taa­seen

Kaupungin upeimmat uudet kodit ovat varattavissa toukokuussa.

-

Åströmin vanha valjastehdas uudistuu tyylikkäiksi LOFT-asunnoiksi. Upea suojeltu tehdasrakennus uudistetaan alkuperäistä yleisilmettä vaalimalla. Jokaisessa asunnossa on mm. kauniit suuret ikkunat, jotka tuovat runsaasti valoa asuntoon.

LOFT-asunnoille tyypilliseen tapaan myös Valjastehtaassa huonekorkeus on suuri – jopa 3,7 metriin kohoava huonekorkeus mahdollistaa sen, että uusissa LOFT-kodeissa on oma parvi. Näissä kodeissa arkea helpottavat huippumodernit keittiökalusteet integroiduilla kodinkoneilla ja induktioliedellä sekä laadukkaat kylpyhuoneratkaisut.

Valjastehtaan pitkä historia

Åströmin vanha valjastehdas valmistui jo vuonna 1898, jolloin Åströmin veljesten omistamassa tehtaassa valmistettiin valjaita Venäjän vientiin.

Kovan kysynnän vuoksi tehdastilaa päätettiin korottaa 1920-luvulla. Tehdasta laajennettiin jälleen 1950-luvulla, kun nahkaremmien sijaan yhtiö alkoi valmistamaan reppuja, kevyitä nahkakenkiä ja jääkiekkosuojuksia.

Toiminta ei kuitenkaan jatkunut kannattavana ja silloiset omistajat lakkauttivat tehtaan toiminnan vuonna 1960. Tällä vuosituhannella Valjastehtaan kiinteistössä on toiminut mm. Oulun seudun ammattiopisto.

-

LOFT-koti kaupungin keskustassa

Valjastehtaan erinomainen sijainti on kaupunkiasujan unelma – täällä asut lähellä keskustan sykettä ja palveluita, vain parin sadan metrin päässä Rotuaarin kävelykadulta ja kuitenkin lähellä viihtyisiä vihreitä puistoja ja kaunista Merikoskea.

Varaa oma LOFT-kotisi ensimmäisten joukossa!

Liity Lehdon Sisäpiiriin tästä linkistä >>