Kempeleen Kirin Kleemola sivussa loppukauden – 24-vuotias pelaaja kiidätettiin sairaalaan aivoinfarktin vuoksi

Valtteri Kleemola pelasi KeKin paidassa Hyvinkäätä vastaan heinäkuussa. Kleemola on infarktin vuoksi sivussa lopun Superpesis-kauden ajan. KUVA: Jarmo Kontiainen
Urheilu 4.8.2019 13:50 | Päivitetty 4.8.2019 13:57
Kaleva

Kempeleen Kirin miesten Superpesis-joukkueen pelaaja Valtteri Kleemola kiidätettiin torstaina Oulun yliopistolliseen sairaalaan aivoinfarktin vuoksi. KeKi kertoi asiasta verkkosivuillaan.

24-vuotias Kleemola on infarktin vuoksi sivussa lopun Superpesis-kauden ajan. Seuran mukaan Kleemola pääsi kuitenkin nopeasti hoitoon, hänen vointinsa on vakaa ja näyttää, ettei vakavasta sairaskohtauksesta olisi jäämässä pysyviä vammoja.

Kleemola on edelleen sairaalahoidossa. Infarktin syyn tutkimukset ovat käynnissä. Joukkue toivoo pelaajalleen voimia ja jaksamista kohtauksesta toipumiseen.

MAINOS

Kommentoi

Kaikki varmaan toivovat Valtterille pikaista toipumista. Tässä yhteydessä voisi ns. asiantuntijat jättää omat analyysinsä sairauden syistä omaksi tiedokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan pikaista ja täysin ennalleen paranemista.
Nämä ei aina ikää katso. Onneksi päässyt nopeasti hoitoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian korkea hemoglobiini, sillä on luotu jaksamisen tuntu raskaisiin treeneihin. Varovainen rautapitoisten ruokien kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa asiantuntija? Parempi olla kommentoimatta syitä. Antaa ammattilaisten hoitaa diagnoosi ja amatöörien paras pitää suu supussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hyvin yleistä, että urheilijat pitävät veren hemoglobiinin liian korkeana, siten he selviävät vaativista treeneistä. Moni nuori jääkiekkoilija on saanut kehotuksen välttää rautapitoisia ruokia liian korkeiden veriarvojen vuoksi. Alhaisempi hemoglobiiniarvo on parantanut vointia. Korkea hemoglobiini lisää veren hyytymisriskiä ! Tämä on fakta. Kun et tiedä asiasta, niin älä ruodi kommentteja, muuten on sana vapaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tärkeintä että pääsi kaveri heti hoitoon. Tietty pitää hoitavankin puolen olla ajan tasalla ja näin ilmeisesti on ollut. Hyvä ettei sattunut missään pelireissulla keskellä hevonjeeraa, josta hoitoon pääsy ois mahdollisesti kestänyt tunteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

23:47
Oululaiset kehittämään tulevaisuuden liikkumista – Geely luovutti auton tuotekehitys- ja tutkimusalustaksi
23:36
Kärpät vierailivat kauden ensimmäistä kertaa Kuopiossa, mutta voitto irtosi hampaat irvessä – "Tuosta on joskus ennenkin ammuttu etunurkasta sisään"
22:54
Oulun seudun ympäristötoimi purkaa hakemusruuhkaa perustamalla määräaikaisen viran – liikelaitos päätti myös palvelumaksujen nostamisesta
22:05
Oulun joukkoliikenne ottaa pian käyttöön uuden lippu- ja maksujärjestelmän – bussien elinkaari tarkasteluun ensi vuonna
21:11
Oulunsalon ampumaradan melusta valitetaan – mökkiläiset kokevat radan käyttöajat kohtuuttomiksi
20:59
Koronavirus levisi Eurooppaan ja Lähi-itään – Kiinassa koronavirus on vaatinut yli 130 kuolonuhria
20:41
Venäjää uhkaavat Kansainvälisen yleisurheiluliiton yhä kovemmat voimatoimet –  "Sen sijaan, että Venäjän liitto olisi myöntänyt syyllisyytensä, se on mennyt äärimmäisyyksiin kieltäessään"
185
Tutkimus selvitti, miksi BMW- ja Audi-kuskit tuntuvat törttöilevän muita useammin – statusautojen omistajissa on keskivertoa enemmän itsekkäitä kuskeja
119
Väyrynen harkitsee paluuta keskustan jäseneksi – Jos Väyrynen palaa, Kärnä harkitsee puolueesta eroamista ja oman "uuskekkoslaisen" eduskuntaryhmän perustamista
95
Pääministeri Sanna Marin luottaa, että 30 000 työpaikkaa syntyy syksyyn mennessä – "Sillä polulla ollaan"
79
Analyysi: Nyt on siirryttävä poseerauksesta tekoihin – työllisyystoimet tänään hallituksen pöydällä
37
Maanpuolustustahto kääntyi hienoiseen nousuun – yli kaksi kolmesta puolustaisi maata aseellisesti aina, myös ylivoimaista vihollista vastaan
28
Pitääkö tavallisen suomalaisen nyt tehdä jotain tartunnan torjumiseksi ja epidemian ehkäisemiseksi – asiantuntijat antavat vain yhden tärkeän vinkin
21
"Otamme kalastusvesiemme vallan takaisin" – Britannia alkaa säätää EU-ajan jälkeisiä lakeja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Voi teitä kateellisia

Entisenä kouluttajana muistan, että kateus vie kalatkin vedestä, Kateus on köyhyyden sisar, Kateus ei kauas kanna. Kateu... Lue lisää...
Koulittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image