KeKi:n tuska kasvaa kasvamistaan – jo kymmenes perättäinen tappio

Kempeleen Kirin edellinen voitto on kesäkuun 29. päivältä, jolloin joukkue kukisti vieraspelissään Hyvinkään Tahkon jaksoin 2–1. Arkistokuva. KUVA: Jarmo Kontiainen
Urheilu 26.7.2019 22:01 | Päivitetty 27.7.2019 16:14
Jarkko Harjumaa, Kai Nevala

Kempeleläiset ovat pudonneet kymmenen pelin tappioputken aikana putoamiskamppailuun.

Se oli jo niin lähellä.

Avausjakson näytöstyyliin voittanut Kempeleen Kiri oli kiinni kahdessa elintärkeässä vieraspisteessä miesten Superpesiksessä, mutta Siilinjärvi päätti toisin. Kotijoukkue kampesi toisen jakson voittoon neljännen vuoroparin tasoittavalla ja vei lopulta ottelun supervuoroparissa 2–1 (1–5, 3–2, 1–0).

– Saimme hyvän lähdön peliin, mutta toisen jakson huonon sisävuoron jälkeen vastustaja sai hengen päälle. Peli ratkesi ulkopelihörppäykseen, kun kopinnostolyönti lipsahti läpi. Karkea arviointivirhe, KeKi:n kakkospelinjohtaja Jarkko Kokkoa tuurannut Ari Roppola harmitteli.

KeKi sai mukaansa pisteen, mutta se ei paljoa lämmittänyt. Tappioputki kasvoi jo kymmenen ottelun mittaiseksi.

– Piste ei tällä hetkellä lämmitä. Sen näkee sitten jonkin ajan päästä, että onko siitä mitään iloa.

Edellinen voitto on kesäkuun 29. päivältä, jolloin kempeleläiset kukistivat vieraspelissään Hyvinkään Tahkon jaksoin 2–1. Tahko-ottelun jälkeen kempeleläisten pistepussi on karttunut vain kolmella pisteellä. Rämpimisen seurauksena joukkue on valunut putoamistaisteluun.

KeKi on sarjataulukossa karsijan paikalla. Matkaa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle on neljä pistettä.

– Tiukkaa on. Peli täytyisi nyt saada kulkemaan ja sen jälkeen katsoa, että mihin suuntaan alamme tuijottelemaan. Parempi, kun tässä vaiheessa ei vielä tuijotella mihinkään.

Kempeleläisten onnistumiset lepäsivät pitkälti Ossi Meriläisen ja Marko Pelkosen harteilla. Kaksi juoksua tuonut Pelkonen täräytti kunnarin, jonka lisäksi hän onnistui kotiutuksessa kolmesti. Meriläinen löi kaksi juoksua ja Matti Korhonen yhden.

– Kyllähän tässä on miettimisen paikka. Lyönneistä puuttui laatu. Nyt täytyy käydä tarkasti läpi, että miten tätä lajia oikein pelataan, Roppola sanoi.

KeKi:n seuraava mahdollisuus kurssin kääntämiseen on ensi viikon keskiviikkona, kun Kouvolan Pallonlyöjät saapuu vieraaksi Sarkkirantaan.

Juttua päivitetty 27.7.2019 kello 16.14: Kempeleen Kirin tappioputki on nyt kymmenen ottelun mittainen, ei yhdeksän ottelun kuten jutussa virheellisesti kerrottiin.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (62)

Ei näytä tälläkään kertaa Kempeleen Kirin joukkueesta tulevan mitään muuta kuin huutamista, muiden arvostelemista, vika tuomareissa, naapurikunnissa, pesäpallo faneissa, pelinjohtejissa, pelaajissa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mihin on joukkueen peli-ilo kadonnut? Hilijasia pelaajia,ulkona huudellaan toisille, tuolla menolla ollaan karsimassa ja siitä ei tiedä yhtään miten käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin kausarilaisena täytyy kyllä todeta että ei nuo Kekin suoritukset anna yhtään aihetta positiiviseen kommenttiin.

Peliesitykset ovat jäätävän vaihtelevia, osittain pelinjohtajasta johtuen, kokemattomuus varmaankin syynä.

Samoin oheismyynnissä on parantamisen varaa, vaikka kausi jo ehtoo puolella ,ei sitä ole kehitetty yhtään! Missä syy?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurimmasta osasta kommentteja on luettavissa ettei Kekin touhut voisi vähempää kiinnostaa. Mielenkiintoista kuitenkin on se että totaalisesta kiinnostuksen puutteesta huolimatta kommenttia - osin varsin katkerahkoa - pitää aivan asiasta tehden lähteä kirjoittamaan. Sehän todistaa jotain aivan muuta kuin kiinnostuksen puutetta. Kekin miesten otteluissa on käynyt varsin paljon väkeä joten siltäkin kantilta voisi olla sitä mieltä että superpesis ja Keki kiinnostaa. Onhan eri juttu käydä katsomassa Sotkamon Jymyn otteita kuin laukaalaisten pelikäsitystä. Kempeleläiskatsomossa on myös todella paljon oululaisia. Se ei haitanne kempeleläisiä että moni oululainen saattaa toivoa Kekin häviötä. Tosin, moni oululainen on viimeiseen asti kyllästynyt Lipon jatkuviin konkurssiuutisiin ja seuraavat nyt "verivihollisen" otteita. Tärkeää kempeleläisseuralle on että rahaa tulee lippu- ja kioskimyyntituloina.

Kekin peliotteista voi olla montaa mieltä, piste on otettu sieltä, toinen täältä. Pisteet riittävät nykyiseen sijoitukseen ja sillä hyvä. Sarjatulokkaalla ei ole helppoa, eikä mielestäni pidäkään, vaikeudetkin kasvattavat. Tosin, lippolaisia nuo vaikeudet eivät ole kasvattaneet, konkurssi ja maksut veronmaksajille, uudet yrittäjät, lahjapaikka johonkin sarjaan ja taas uuden yrittäjän uudet vaikeudet - kuten olemme Kalevastakin saaneet lukea. Tuollaisia peliotteita on hankala kannattaa, kenenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harjoittelua yhteistyön kehittämiseksi, siitä se menestys tulee. Voitto on mahdollinen kun pelin kulku on helppoa ja se edellyttää pelaajilta pelinlukutaitoa.
Harjoittelua lisättävä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EIköhän ne harjoittelut ole tehty talvella, nyt pelataan miten on harjoiteltu ja mitä pj. määrää. Tulos näkyy sarjataulukossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se on, kun pystymetsästä pelaajat hankitaan, seuralla erittäin huono tulevaisuus!
Kun ei osata muuta kuin valittaa, niin tuloskin näkyy vastenmielisin joukkue, jonka valitettavasti tiedän, on vain KeKi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep, eräiden pelaajien käyttäytyminen Siipe pelissä alaarvoista, joku roti sentään vastapuolen pelaajille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Karsinta todennäkösesti tulee ja tuolla ulkopelillä siellä voi sattua mitä vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helle vie voimia ja vireystila laskee. Kyllä pelaajat parhaansa tekevät, moittimisella ja jatkuvalla negatiivisella arvostelulla on vain huonot seuraukset. Kannustusta tarvitaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juupa juu, kyllä pelaajat tekevät taitojensa mukaan.Niiiin myös näköjään pelinjohtaja(t).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taidot ei riitä tällä tasolla sehän on selvää, rahat loppuu, kallis sarja, kannattajat hävinneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä kirjoitus on Kempeleläisten selotusten yksi huippu, niin omahyväistä, kun on huonompi niin on huonompi Siipe oli parempi ja se on ainoa fakta.
Helle on koko maassa ja olosuhteet molemmille joukkueille täsmälleen samat, tämä selitys vain jatkaa tätä päättymätöntä selitysten sarjaa,,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin jälkiviisaana voi sanoa, että oliko pj. valinta ihan loppuun asti harkittua...CV:ssa ei kovin montaa riviä ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä tässä ei enää kannata jahdata ’sitä yhtä voittoa’ että tappioputki menisi poikki.

Joukkueen suusta toistellaan jatkuvasti ’nyt on mietinnän paikka’. Ei tämä enää miettimällä parane vaan pitäisi tehdä johtopäätöksiä ja toimenpiteitä.

Joukkue on dna on kadonnut. Oman kylän poikia ei ole ja sieltä täältä kasaan harsittu joukkue ei ole ainakaan kempeleläinen. Lähimpänä joukkue on Oulun Lippoa. Ehkäpä siellä puolella joukkueella sykkii toinen sinivalkoinen sydän.

Kausi päättyy joko tipahtamiseen tai hilkulla säilymiseen. Faneille tappiosavotta on tuskaisaa katsottavaa. Sponsoreilla samoin.

Onko paras tie eteenpäin ottaa ensin askel taaksepäin. Toista tällaista superpesiskesää ei enää kiinnosta seurata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (62)

Uutisvirta

13:55
Kuvankauniista maisemasta jäi jäljelle vain tuhkaa – katso, miltä Kilpisjärven epäillyllä tuhopolttopaikalla näyttää
13:12
Ehdotus minimipalkoista jää vaille kannatusta – työelämäprofessori: "Tutkimustulokset minimipalkan toimivuudesta ristiriitaisia"
13:03
Moni ei edes tiedä sairastaneensa sydänlihastulehdusta – Lääkärit ampuvat alas yleisiä luuloja sairaudesta, joka on yllättävän yleinen ja joskus tappava
11:36
Kiinalaisista verkkokaupoista tilattujen pakettien pyörittely kääntyi Postille voitolliseksi – Suomalaisten ulkomaisista nettiostoksista yli puolet Kiinasta
10:47
Aasinmaitoa, kiehuvaa vettä tai mehupaastoa syövän hoitoon – Vastuuttomat uskomushoitovideot leviävät Youtubessa
10:44
Oululaismies poltteli kannabista autolla ajellessaan - Poliisi otti kiinni Taivalkosken keskustassa
9:36
Göteborgissa voimakas räjähdys – asukkaat heräsivät kovaan ääneen
106
Puheenaihe: Tarvitaanko Ouluun lisää korkeita rakennuksia? Asiantuntijat perääväät malttia, harkintaa ja hyvää arkkitehtuuria
44
Suomen Yrittäjät: Minimipalkat lakiin Suomessakin – STTK tyrmää esityksen, jota se epäilee yritykseksi purkaa yleissitovuutta
25
Kiinalaisista verkkokaupoista tilattujen pakettien pyörittely kääntyi Postille voitolliseksi – Suomalaisten ulkomaisista nettiostoksista yli puolet Kiinasta
18
Aasinmaitoa, kiehuvaa vettä tai mehupaastoa syövän hoitoon – Vastuuttomat uskomushoitovideot leviävät Youtubessa
15
Kärpät nousi jyrän alta voittoon Jyväskylässä – Karvinen maalasi kahdesti: "Painetaan päivittäin hommia, niin silloin se välillä kääntyy noin"
12
Kataiselle Sitran johtopaikan hävinnyt professori Markku Wilenius: "Kyllä tämä herättää kysymyksiä, minkälaista politikointia tässä maassa tehdään"
10
Ärsyttävätkö uskovaiset mielipiteillään ja julistuksellaan? – BB-talon Ville on mustavalkoinen hahmo, joka sopii nykyiseen vastakkainasetteluun

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

147 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Älkää laittako vieraita nukkumaan lattialle

No EN todellakaan anna sänkyämme vieraille. Minusta sänky on sen verran henkilökohtainen ettei siinä todellakaan nuku me... Lue lisää...
Heinäpään mummo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image