Jussi Jokinen huhki jälleen paljon hyvää – oma täh­dis­tö­ta­pah­tu­ma tuotti noin 60 000 euroa

Kalajoella viikko sitten järjestetty Jussi Jokisen tähdistötapahtuma tuotti tällä kertaa hyväntekeväisyyteen 60 000 euroa. KUVA: Hannu Tilus
Urheilu 17.8.2019 18:58
Kaleva

Kärppien konkarihyökkääjä Jussi Jokinen on ehtinyt tehdä paljon hyvää kesäharjoittelunsa lomassa. Viime viikonloppuna yhdeksännen kerran Kalajoella järjestetty Jokisen tähdistöottelu tuotti noin 60 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Potista 15 000 euroa suunnataan varhaiskasvatustoiminnan liikuntavälinehankintoihin eli Kalajoen alueen jokainen päiväkoti ja perhepäivähoitopaikka saa uudet liikuntavälineet.

– Onhan tämä todella merkittävä asia. Tapahtuman lahjoitukset ovat vuosien saatossa auttaneet monia lapsia ja nuoria, Kalajoen hyvinvointipalvelujohtaja Anne Mäki-Leppilampi kommentoi.

Loppuosa tähdistötapahtuman tuotosta käytetään Jokisen kasvattajaseuran JHT:n toiminnan ja juniorikiekkoilun tukemiseen.

Jokisen, Pekka Rinteen, Sebastian Ahon, Markus Nutivaaran ja Joonas Donskoin organisoima Oulu All Stars Charity Golf tuotti elokuun alussa 75 100 euroa. Potista 95 prosenttia ohjataan Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n Oulun alueen toimintaan ja viisi prosenttia menee alueen golfjunioreiden tukemiseen.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvä satsaus varhaiskasvatuslasten liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Varhaislapsuudessa aloitetusta liikunnasta kehittyy elämäntapa. Liikunnallisuus tukee muita terveellisen elämän edellytysten muodostumista ja tahtoa kehittää hyvinvointia ja motivoi osallistumaan yhteisön toimintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä saisi sellaisen suodatimen joka estäsi täydellisesti tämän marginaalilajin näkemisen ja kuulemisen kaikista medioista häh ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä luo jääkiekkojuttuja. Helppoa se on itse suodattaa, jos haluaa. Ulkomailla tulee pakkosyöttönä jalkapalloa sellaisella mittakaavalla, että tämä meidän jääkiekkomedia on ihan nappikauppaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Jussi! Hienoa, että annat takaisin yhteisölle, josta ponnistit. Kateellisten ja katkerien kaakatuksen voi jättää omaan arvoonsa eli nollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On summa joka menee vuosittain maahanmuuton haittakustannuksiin.
Vedin summan kuulopuheista mutta taitaa olla alakantiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä lähtien JHT:n tukeminen on ollut hyväntekeväisyyttä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samoilla tyypeillä 20 tapahtumaa kesässä. Golffia ja tennistä ja potkupalloa ja muuta. Riittääkö muka joka paikkaan "auttajia"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksikö kunnat eivät uusi liikuntavälineitä omin kustannuksin, vaan odottavat, että tulee joku ja kustantaa ne hyväntekeväisyyttään.

Mihin vielä aletaan odotella änäritähtien keräämään varoja?

Kyllä kunnilla kohteita riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno ihminen! Antaa vielä yksityisenä henkilönä todella paljon hyväntekeväisyyteen. Arvostus on korkella!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se Jussi kyllä omistaan antanut latin latia. Katsojilta ne rahat tulivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta Jussi järkkäs änärikaverit houkuttimeksi. Ei sinne juuri kukaan ois menny 3-divaripelaajia menny katsomaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puhuin kyllä yleisesti, en tästä kyseisestä ottelusta. Jotkut vaan yrittävät repiä negaa asiasta kuin asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:15
Tupoksen ABC:n pihalla voi olla yöllä parkissa jopa 70 rekkaa – hyville taukopaikoille on Oulun seudulla kysyntää: "Kuljettajat ajavat koko ajan kelloa vastaan" Tilaajille
19:13
Kerrostalon kellarissa syttyi tulipalo Kuhmossa – asukkaita jouduttu evakuoimaan
18:58
Migrin ylijohtaja: Välimereltä tulevilla turvapaikanhakijoilla räätälöidään apua – yksin tuleville lapsille tarvitaan riittävästi ohjaajia
18:53
Ettan tuska kasvaa, viikon sisään jo toinen tyly 0–3-tappio kotipelissä – kapteeni Markus Väisänen vaatii joukkueeltaan parempaa valmistautumista peliin
18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
160
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
71
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
65
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
55
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image