Heikkinen päätti uransa tyylillä – AC Oulu juhli voittoa ja Morin Ykkösen maa­li­ku­nin­kuut­ta

AC Oulun Markus Heikkinen tervehti lauantaina Raatin yleisöä viimeisen kerran aktiivipelaajana. Konkari urakoi JJK-voittopelissä täydet minuutit totutun luotettavasti. KUVA: Pekka Peura
Urheilu 27.10.2018 16:20
Kimmo Siira

AC Oulun Markus Heikkinen vetäytyi lauantaina pelikentiltä tavalla, joka kuvaa hyvin hänen koko urakaartaan. Pitkän linjan ammattilainen ja maajoukkueen ex-pelaaja urakoi kauden päättäneessä JJK-ottelussa täydet minuutit luotettavasti ja tyylikkäästi.

3–0-voiton jälkeen konkari kävi vielä hyvästelemässä seuran kannattajat, joilla oli Raatin pääkatsomossa isoon lakanaan ikuistettu kuva suosikkipelaajastaan. Toista lakanaa koristi ytimekäs "Kiitos Mako" -teksti.

– Tällä hetkellä tuntuu samalta kuin minkä tahansa voittopelin jälkeen eli todella hienolta. Tähdensin joukkueelle, että tämä peli ei ole jonkun yksittäisen pelaajan ottelu, vaan viimeinen loppunäytös joukkueelle. Kauden aikana tehtyjen asioiden pitää näkyä, missä myös onnistuimme, 40-vuotias Heikkinen iloitsi.

– Joku päivä voi sitten miettiä, mitä uran aikana on tapahtunut, mutta tällä hetkellä se ei kiinnosta niin hirveästi.

Heikkinen kävi läpi värikkään uransa käänteitä Kalevan erikoishaastattelussa.

AC Oulu hallitsi lauantain ottelua ja iski maalinsa toisella jaksolla. Alberto Alvarado Morin viimeisteli kaksi osumaa. 17 maalin kausi takasi meksikolaishyökkääjälle arvokkaan meritiin: Ykkösen maalikuninkuuden.

Ykkösestä nousee Liigaan HIFK, joka voitti päätöskierroksella AC Kajaanin 0–1. Toiseksi jäänyt KPV jatkaa pääsarjapaikan jahtaamista liigakarsinnassa. AC Oulu sijoittui sarjassa neljänneksi.

Lue lisää 28.10.2018 Kalevasta.

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kylläpä on kommentti-osio täynnä oululaista positiivisuutta.
En näe mitään syytä miksi AC Oulu ei voisi nousta liigaan (vuodessa).
Kiitos Mako!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

AC Oululla on oikeastaan edelleen liigapaikka jonka se pelaamalla vakiinnutti Veikkausliigassa, koskaan se ei ole sieltä pudonnut pelaamalla. Helsingin Palloliitossa tuli uudet johtajat, jotka halusi näyttää kaapin paikan, päätti, että lisenssit oltava kunnossa alkuvuodesta. AC Oulu sai kerättyä koko kauden loput budjettirahat sponsoreilta lisää aiempiin vielä 350 000 euroa, jotka myöhästyi ilmoitetusta viimeisestä päivästä n. 3 päivää, niitä ei huomioitu päätöstä tehdessä, olisivat muuten riittäneet, aiemmin näin toimittiin aina. Seuranneessa Kabinettipäätöksessä noin 2 viikon päästä AC Oulu tiputettiin ykköseen. AC Oulu olisi lopulta päässyt Raatin stadionille pelaamaan nurmelle ja ennakkoon jo 2000 kausikorttia oli myyty niille jotka Castrenissa myös oli ollut kausikortti ja odotettiin lopullista sinettiä, että myynti voi alkaa uusille kausikorttilaisille. Palloliitto venytti asiaa, kabinetti päätöksellä tiputettiin sillä tiellä ollaan oltu vuosia. Toista totuutta puhutaan, mutta tiedossa oli, että Raatissa rahaa olisi tullut monin kertaisesti Castreniin verrattuna tulossa, olisi puhuttu ihan täysin eri olosuhteista ja yleisömääristä. miten kaikki olisi mennyt jäi näkemättä, nyt ollaan pelattu ykköstä liigan kustannuksilla, mutta pelaajapalkkiot pienemmät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kovasti täytyy tehdä töitä mikäli haluaa pärjätä. Saman verran virheitä molemmilla joukkueilla kuin junioripeleissä....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin mielelläni nähnyt myös puolustajat Lehtonen ja Mikkola myös kisoissa.
Pojat pelasivat ihan hyvän kauden pakkiparina liigassa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Blues ja Lippo? Hyvin niillä menee,, velkojien saatavat veronmaksajien piikkiin,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alkaa tämä Lipon pöljäily kohta näkymään myös muiden seurojen kannatuksessa. Jyväskylässä Kiri jätti kenttämaksuja maksamatta ja tämä näkyy nyt jalkapallossakin. JJK tippui kakkoseen ja konkurssi uhkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä joukkue ei tule pääsarjaa pelaamaan ja parranpärinää riittää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas alle tuhat katsojaa, sarjataso on täysin oikea ja ansaittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image