Tup­pu­rai­nen haluaa ikä­ra­jan alas­to­maan tans­si­esi­tyk­seen

Oulun kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtaja Tytti Tuppurainen haluaa Oulun musiikkijuhlilla esitettävään Riisuttuna-tanssiesitykseen 18 vuoden ikärajan.

Arkistokuva.
Arkistokuva.
Kuva: Kontiainen Jarmo

Oulun kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtaja ja SDP:n oululainen kansanedustaja Tytti Tuppurainen haluaa Oulun musiikkijuhlilla esitettävään Riisuttuna-tanssiesitykseen 18 vuoden ikärajan.

Tuppuraisen mukaan on teatterin kokonaisedun kannalta parempi, että jokainen esityksen katsojista on omista asioistaan päättämään kykenevä täysi-ikäinen.

Oulun musiikkijuhlien tanssiteos Riisuttuna on herättänyt vilkasta keskustelua, sillä yhtä näytöstä yleisö pääsee seuraamaan vain alasti.

”Kaupunginteatterin hallituksen puheenjohtajana olen esittänyt kantanani, että esitykseen tulisi asettaa 18 vuoden ikäraja. Taiteeseen kuuluu laaja ilmaisuvapaus, ja kehotietoisuus on osa kulttuuria. Teatterin kokonaisedun kannalta on kuitenkin parempi, että jokainen esitykseen katsojana osallistuva on omista asioistaan päättämään kykenevä täysi-ikäinen”, Tuppurainen sanoo Facebook-sivullaan.