Tilaajille

Tu­han­net ri­kos­taus­tal­taan puhtaat suo­ma­lai­set saavat pian kutsun po­lii­si­kuu­lus­te­lui­hin – Lue keitä he ovat ja mitä he lait­to­mas­ta kaup­pa­pai­kas­ta etsivät

Tulli iski jättioperaatiossa salatussa verkossa toimineeseen huumekauppapaikka Silkkitiehen ja sai peräti 400 000 käyttäjätunnuksen tiedot haltuunsa.

Tulli iski jättioperaatiossa salatussa verkossa toimineeseen huumekauppapaikka Silkkitiehen ja sai peräti 400 000 käyttäjätunnuksen tiedot haltuunsa. Piilopalvelu ehti toimia kuutisen vuotta, jona aikana suomalaiset ostivat sieltä laittomia aineita ja tavaroita 50 miljoonan euron arvosta.

Tuhannet suomalaiset saavat lähikuukausina kutsun poliisikuulusteluihin liittyen pimeässä verkossa toimineella Silkkitiellä tehtyihin laittomiin kauppoihin. Valtaosalla eli reilusti yli puolella näistä henkilöistä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Viranomaisten mukaan laittomat verkkokaupat ovat lisänneet huomattavasti huumausaineiden tarjontaa Suomessa. Salatussa verkossa myyjät ja ostajat ovat uskoneet voivansa asioida anonyymisti ja viranomaisten ulottumattomissa.