Eläimet: Ou­lu­lai­nen per­heen­äi­ti tilasi netistä munia, ja nyt oma­ko­ti­alueel­la ku­jer­taa lähes 60 vii­riäis­tä

Työmaa: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä tänä kesänä

Urheilu: Oliko Oulun kes­kus­ken­tän alla sa­lai­nen be­to­ni­le­vy, josta Lipon pe­laa­jat saivat etua?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Tokion päi­vä­kir­ja: Neljä työn­te­ki­jää tuli pihalle asti ku­mar­te­le­maan olym­pia­kä­vi­jäl­le

Tokion päiväkirjassa valotetaan sitä, miten olympialaiset saadaan vietyä läpi tiukkojen koronarajoitusten keskellä.

Kalevan urheilutoimittaja Kai Nevala on paikan päällä Tokion olympialaisissa koko kisojen ajan. Miltä poikkeusajan olympialaiset näyttävät kisoissa työskentelevän toimittajan silmin? Tokion päiväkirjassa käydään läpi arkisia havaintoja tiukkojen rajoitusten keskellä.

Sunnuntai 8.8.

Pitkät kisamatkat menevät yleensä samalla kaavalla. Alussa on epäjärjestys, sitten tulee rutiini, jossain vaiheessa väsymys ja lopulta on yhtäkkiä jotenkin ihmeellisesti päätöspäivässä. Päivät puuroutuvat keskenään. Tokion olympialaiset tuskin unohtuvat, sillä niin poikkeuksellinen reissu tämä on ollut. Asiasta enemmän tämän päivän kolumnissa.

Sunnuntaina ei ollut enää yhtään kisatapahtumaa buukattua ohjelmistoon, joten konttoripäivä mahdollisti hieman kiertelyä Uenon puistossa ja Yanesenin viehättävillä kujilla, jossa aina tasaisin väliajoin tavallisella kadulla jonkin talon naapurina oli temppeli. Sivukujan ravintolassa puolestaan olivat niin riemastuneita tempuraa ja sashimia tilanneesta olympiakävijästä ("ooooohhh, Finland"), että lähtiessä neljä työntekijää tuli kumartelemaan pihalle asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.