Mainos

Ti­li­toi­mis­to Fokus etsii rentoon työ­yh­tei­söön­sä uutta asian­tun­ti­jaa – ”Meillä on osaava työ­po­ruk­ka, jossa ke­nen­kään ei tar­vit­se jäädä yksin”

Tilitoimisto Fokus etsii uutta työntekijää. Tärkeintä ei ole pitkä kokemus alalta, vaan uskallus ottaa vastuuta ja jatkuva halu kasvaa ja kehittyä työssä.

Työntekijöiden mielestä parasta Tilitoimisto Fokuksessa on rento ja kotoisa ilmapiiri sekä mukavat ja samanhenkiset työkaverit.
Työntekijöiden mielestä parasta Tilitoimisto Fokuksessa on rento ja kotoisa ilmapiiri sekä mukavat ja samanhenkiset työkaverit.

Limingantullissa sijaitsevan Tilitoimisto Fokuksen kahvihuoneesta kantautuu naurua. Kahvikuppien äärellä käydään läpi niin elämän ilot kuin surut.

Kun kahvitunti loppuu, kaikki palaavat omiin työhuoneisiinsa. Nyt yksi Fokuksen työhuoneista on tyhjillään, joten tilitoimistoon etsitään uutta taloushallinnon asiantuntijaa.

Toimitusjohtaja Niina Somppi kuvailee Fokusta asiantuntijaorganisaatioksi, jonka asiakkaina on erikokoisia yrityksiä. Fokuksessa toteutetaan kokonaisvaltaisesti yritysten taloushallintoa sekä yritysneuvontaa.

Somppi etsii ihmistä, joka ei pelkää vastuuta. Hän ei vaadi aloittelevalta työntekijältä pitkää kokemusta alalta, vaan tärkeintä on halu kasvaa ja kehittyä työn mukana.

”On vaatinut paljon töitä ja aikaa sekä hyvää onneakin, että olemme löytäneet niin hyviä ammattilaisia taloon, ja sellaisia haluamme lisää. Minä luotan kaikkiin työntekijöihini täysin.”

Tarkoituksena onkin nyt löytää rentoon työyhteisöön tiimipelaajaa, joka uskaltaa ottaa vastuulleen asiakkaan koko taloushallinnon. Työ vaatii myös kykyä omaksua tietoa ja soveltaa oppimaansa käytäntöön.

”Asioita ei opi eikä työssä kehity, jos mukana ei ole oikeanlaista uteliaisuutta. Kaikkea ei tarvitse tehdä niin kuin on aina tehty, vaan uusia toimintamalleja voi miettiä yhdessä muiden kanssa”, Somppi sanoo.

Parasta työssä ovat työkaverit ja monipuolinen työnkuva

Tilitoimisto Fokuksessa on tällä hetkellä töissä kuusi työntekijää.

Kaikkien työntekijöiden mielestä Fokuksen parhaita puolia ovat rento ja kotoisa ilmapiiri sekä mukavat ja auttavaiset työkaverit. Jokainen heistä suosittelisi työpaikkaa muille.

”Meillä Fokuksessa on mukava ja lämmin tunnelma ja tosi hyvä porukka”, yksi työntekijöistä kertoo.

Moni Fokuksen asiantuntijoista on tullut Fokukseen suoraan koulunpenkiltä.

”Jos haluaa oppia tekemään taloushallintoa monipuolisesti alusta loppuun, osaa ottaa vastuuta ja haluaa nähdä monelta kantilta taloushallinnon puolta, Fokus on hyvä paikka oppia. Ensin voi aloittaa tekemällä pienempiä juttuja ja oppia pikkuhiljaa ymmärtämään kokonaisuutta.”

Myös itsenäisyys ja joustavat työajat ovat työntekijöiden mielestä hyviä puolia Fokuksessa työskentelemisessä. Työ tarkoittaa kuitenkin vapauden lisäksi myös runsaasti vastuuta.

”Tässä työssä näkee koko yritysmaailman kirjon. On mukavaa, kun saa palvella asiakkaat alusta loppuun, hoitaa asiakaskontaktit ja hallinnoida työtä itse”, 13 vuotta yrityksessä ollut henkilö sanoo.

Jokaisella työntekijällä on oma työhuone.
Jokaisella työntekijällä on oma työhuone.

Fokus tarjoaa loistavat edut ja mahdollisuuden kehittyä työssä

Toimitusjohtaja Niina Sompille on tärkeää, että palkkaus heijastaa osaamista sekä työn vaativuutta.

Myös työsuhde-edut ovat hyvät. Lisäksi yhteen hitsautunut työyhteisö tekee vuosittain virkistysmatkoja yhdessä päättämiinsä kohteisiin. Reissulla viivytään yleensä vähintäänkin yksi yö ja käydään teatterissa tai konsertissa.

Somppi uskoo kuitenkin, että etujen ja hyvän palkan sijaan kaikkein tärkeintä työntekijän motivaatiolle ja työstä nauttimiselle on, että töissä on mahdollista kehittyä sekä tehdä sitä itseohjautuvasti.

”Työ antaa itsevarmuutta ja uskoa itseensä osaamisen kehittyessä ja vahvistuessa. Yhtään vähäisenä en myöskään pidä sitä, että saadaan yhteenkuuluvaisuuden tunnetta sekä toivottavasti myös pitkään jatkuvia ystävyyssuhteita. Töihin pitäisi pääsääntöisesti olla kiva tulla, ja uskoisin että meillä tämä toteutuu.”

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@tilitoimistofokus.fi.

Tutustu Tilitoimisto Fokukseen osoitteessa https://tilitoimistofokus.fi/.