The Tapahtuma2 tuo te­ke­mis­tä hau­ki­pu­taa­lai­sil­le nuo­ril­le – esiin­ty­mäs­sä muun muassa ou­lu­lais­räp­pä­ri Sana

The Tapahtumassa nuoret voivat kuunnella erityyppisten bändien musiikkia, nähdä tanssiesityksiä ja osallistua paikallisten toimijoiden esittelypisteillä alueen harrastusmahdollisuuksiin.

Sana eli Sanna Rönnberg on palkittu Pohjois-Suomen vuoden 2018 nuori menestyjä -tittelillä.
Sana eli Sanna Rönnberg on palkittu Pohjois-Suomen vuoden 2018 nuori menestyjä -tittelillä.
Kuva: Isabel Andersson

Nuorille suunnattu The Tapahtuma järjestetään Haukiputaan Jatulissa perjantaina kello 18.

Jo toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa nuoret voivat kuunnella erityyppisten bändien musiikkia, nähdä tanssiesityksiä ja osallistua paikallisten toimijoiden esittelypisteillä alueen harrastusmahdollisuuksiin, Oulun kaupungin tiedotteessa kerrotaan.  

The Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Sen päätähtinä ovat räp-artisti Sana, Save-yhtye sekä tubettaja Hur Hur. Esiintymässä ovat myös gospelkokoonpano Punainen Sinivalas, heviyhtye Viomental ja Oulu-opiston nuorten street-tanssiryhmä. 

Tiedotteen mukaan tapahtuma alkaa kello 18 ja päättyy kello 22. Kulku järjestetään Jatulin uimahallin viereisestä sivuovesta. 

Tapahtumassa voi osallistua ja tutustua useiden alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen toiminnallisiin harrastusten esittelyihin sekä viettää aikaa kirjaston pop-up teltalla tai seurakunnan sekä nuorisotalon oleskelupisteillä. Tapahtuman tavoitteena on tuoda matalan osallistumiskynnyksen tekemistä nuorille ja tarjota vinkkejä siitä, mitä uusia harrastuksia alueella on tarjolla, tiedotteessa kerrotaan. 

Tapahtumaa ovat järjestämässä Oulun kaupungista nuorisopalvelut, Oulu-opisto ja kirjasto, Haukiputaan seurakunnan nuorisotyö, MLL Haukipudas sekä alueen kansalaisjärjestöjä ja yhdistyksiä.