Ter­va­ho­vin­tie ja sen var­rel­la kul­ke­vat kevyen lii­ken­teen väylät sul­je­taan pariksi vii­kok­si – ra­tasil­lan vaih­to­töis­tä ai­heu­tuu melua

Tervahovintie ja sen kevyen liikenteen väylät suljetaan liikenteeltä 15. syyskuuta. Väylät ovat suljettuna 27. syyskuuta saakka.

Tervahovintien ja kevyen liikenteen väylät suljetaan liikenteeltä lähes kahdeksi viikoksi. Tiet suljetaan Tervahovintien alikulkusillan ja Tervahovintien rakennustöiden vuoksi. 

Tiet suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 15. syyskuuta kello 8. Liikenne pääsee kulkemaan reitillä taas puoliltaöin perjantaina 27. syyskuuta. 

Rakennustöiden vuoksi myös rautatieliikenteelle tulee parin vuorokauden mittainen liikennekatko. Silta suljetaan liikenteeltä sunnuntaina 15. syyskuuta kello 24. Katkos päättyy 18. syyskuuta kello 24. 

Liikennekatkon aikana paikalta puretaan nykyinen silta ja uusi silta siirretään paikalleen. Samalla parannetaan rataa ja tehdään sähkörataan liittyviä muutostöitä. 

Ratakatkon aikana töitä tehdään ympäri vuorokauden. Työt aiheuttavat melua ympäristöön. Nykyistä siltaa puretaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. 

Työn tilaajina ovat Väylävirasto sekä Oulun kaupunki. Pääurakoitsijana urakassa toimii Destia Oy.