Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Ravintolat: Tes­ta­sim­me Oulun Pekurin ra­men-pai­kan

Syyte: Tur­val­li­suus­alan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Talvet muut­tu­vat ja se muuttaa myös tal­vi­ur­hei­lua – Kuu­sa­mos­sa­kin tilanne voi olla toi­sen­lai­nen pa­rin­kym­me­nen vuoden ku­lut­tua

Tänä talvena urheilukilpailuja televisiosta katsoessani huomioni on kiinnittynyt monin paikoin maisemaan. Talvilajien kohdalla kisoja on järjestetty paikkakunnilla, jossa lunta ei suorituspaikkojen ulkopuolella ole. Etenkin Keski-Euroopassa järjestettyjen kilpailujen seuraaminen on välillä pistänyt mielen miltei matalaksi. Ei sillä, etteikö ladulla, mäessä ja rinteessä olisi nähty kiinnostavia mittelöitä. Ajatuksia herättävät lumettomat maisemat. Alkuvuodesta Keski-Euroopassa hikoiltiin lämpöennätyksissä hiihtäjien hikoillessa Tour de Ski -kiertueella. Vihreänä ladun ulkopuolella loistanut nurmi ei nostattanut positiivisia mielikuvia. Onhan nyt sentään tammikuu.

Ei ne täällä Suomessakaan olosuhteet talviurheilulle ole aina viimeisen päälle. Kisajärjestäjät ovat monin paikoin saaneet tuskailla olosuhteiden kanssa. Viikonloppuna hiihdetään suomenmestaruuksista Tampereella, jossa alkuvuoden sateiset kelit ovat muuttaneet maisemaa lumettomampaan suuntaan.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.