Mainos

Talven läm­mi­tys­las­kut ehtii vielä saada kuriin – “Il­ma-ve­si­läm­pö­pum­pun voi saada asen­net­tu­na vielä lä­hi­vii­koil­le”

Kokkolassa perustettu Lämpöpartio päätti toimia, kun ihmisten huoli kodin lämmityslaskuista kasvoi lähestyvän talven myötä. Yritys onkin rekrytoinut talveksi asentajia ja lisännyt asennusaikoja kalenteriin, jotta kaikkia halukkaita ehditään auttaa ennen talven kovia pakkasia.

Vesa Malmberg on työskennellyt lämpöpumppualalla jo yli 15 vuotta.
Vesa Malmberg on työskennellyt lämpöpumppualalla jo yli 15 vuotta.

Moni pientaloasuja odottaa alkavaa talvea jännityksellä. Energian ja lämmityksen hinnan nousulle ei näy loppua ja alkava lämmityskausi nostaa lämmityslaskuja tuntuvasti varsinkin sähkö- ja öljylämmittäjillä.

“Tarve edullisemmalle ja fiksummalle lämmitysratkaisulle on nyt suurta ja halusimme reagoida tähän yrityksenä”, kertoo alunperin Kokkolasta lähtöisin olevan Lämpöpartion toimitusjohtaja Vesa Malmberg.

Lämpöpartiossa valmistauduttiinkin tulevaan talveen rekrytoimalla syksyn aikana uusia asentajia, jotta jokaista lämmitysremonttia harkitsevaa ehdittäisiin auttaa ennen talven kasvavia lämmityslaskuja.

“Ilma-vesilämpöpumpun voi saada asennettuna vielä lähiviikoille!”, vinkkaa Malmberg. “Hankimme lämpöpumppuja syksyllä niin, että niitäkin varmasti riittää, jos tällä hetkellä kipuilee lämmitysremontin ja lämpöpumppujen saatavuuden kanssa.”

Mietitkö lämmitysremonttia? Saat nopean tarjouksen ilma-vesilämpöpumpusta tästä.

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa niin uusiin taloihin kuin remonttikohteisiinkin.
Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa niin uusiin taloihin kuin remonttikohteisiinkin.

Ilma-vesilämpö pienentää lämmityslaskua jopa 50 %

Ilma-vesilämpöpumpun toimintaperiaate on kutakuinkin sama kuin tutumman ilmalämpöpumpun. Erona ilma-vesilämpöpumppu voi toimia talon pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä ja lämmittää myös talon käyttöveden. Se vaatiikin toimiakseen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän: lattia- tai patterilämmityksen.

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa sekä uudeksi pääasialliseksi lämmitysmuodoksi että nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

“Ilma-vesilämpöpumppu on kokemukseni mukaan usein kaikkein järkevin kotien lämmitysratkaisu. Se on ekologinen ja omavarainen sekä maalämpöä halvempi ratkaisu, koska lämpökaivoja ei tarvitse porata kuten maalämmössä”, Malmberg kertoo.

Malmbergin mukaan ilma-vesilämpöpumppuremontti maksaa noin 10 000–15 000 euroa ja maksaa itsensä säästyvinä lämmityskuluina takaisin noin 7 vuodessa.

“Energian hinnan noustessa pumppu maksaa itse itsensä jopa nopeammin”, Malmberg toteaa. “Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan säästää kodin lämmityslaskussa jopa 50%.”

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta!

Jo 15 vuotta lämpöpumppujen maailmassa

Ilma-vesilämpöpumput - ja lämpöpumput yleensäkin - ovat nousseet kaikkien tietoisuuteen viimeistään kuluvana vuonna 2022. Niitä on ollut olemassa kuitenkin jo pitkään.

Vesa Malmberg aloitti työskentelyn lämpöpumppujen parissa Kokkolassa jo vuonna 2008. Tuolloin Malmberg perusti oman toiminimen ja asensi itse ilmalämpöpumppuja. Vuonna 2011 toiminta kasvoi Lämpöpartioksi.

Nykyisin Lämpöpartio työllistää jo yli 50 lämmitysalan ammattilaista ja takana on yli 5000 asennettua ilma-vesilämpöpumppua ja 10 000 energiaremonttia.

“Vuosien aikana laitteet ovat kehittyneet isoin harppauksin. Nykyisin asentamamme ilma-vesilämpöpumput toimivat verkossa ja sopeuttavat toimintaansa muun muassa pörssisähkön hinnan mukaan, joka ennestään lisää pumpun kustannustehokkuutta”, Malmberg intoilee.

Kymmenessä vuodessa Lämpöpartion toiminta on laajentunut Kokkolasta valtakunnalliseksi. Paikallisesta osaamisesta ei kuitenkaan ole tingitty.

“Meillä on jokaisella alueella paikallista henkilökuntaa. Alueelliset asentajamme työskentelevät työpareina ja ilma-vesilämpöpumpun asennusprosessi on hiottu niin, että perus tapauksessa remontti tehdään päivässä – asiakkaalle täysin vaivattomasti”, Malmberg lupaa.

Kysy tarjous ilma-vesilämpöpumpusta tästä!

Lue lisää ilma-vesilämpöpumpuista tästä.

Tutustu Lämpöpartiooon tästä.